Ensam hemma.

Nu sen i lördags, så är jag ensam hemma. jag vet inet riktigt hur länge heller.... så ja, man kan ju inte planera att fixa fest eller nåt sånt.. inte bra det.
men det värsta med att vara ensam hemma är att jag är så jävla mörkträdd så det finns inte. jag inbildar mig saker osv. det är döjobbigt. fast att jag vet att detinte är något farligt som kommer hända eller så..
men jag hade sällskap ettt tag igår iaf, det lugnade ner mig lite :)
sen kommer tessan och sover över hos mig i morgon tills den dagen pappa och resten av familjen kommer hem. så det ska bli skönt att få ltie mer sällskap :)

var faktiskt duktig och dammsög HELA huset igår. och idag klippte jag gräset. men jag skadade mig, när jsag skulle dra i snöret för att få igång klipparen så slog jag i handen i den man håller i. så nu har jag döont. hm. jag är nog lite av en klant.


jajajaj.
peace

Onsdag.

Länge sen man skrev nu.
Skulle iaf in till körskolan idag. MEN!, dom har tydligen stängt varje dag förrutom torsdagar nu till den sista juli. som tur är det ju snart!
Det blev iaf lunch med tessan :) Pannkakor i glasgloben, MMMMMMUMS :D dom är som skolans pannkakor. så man får helt enkelt gå dit för att få såna nu. Enda skillnaden är att man inte får dom gratis längre /;

Utgång på fredag också, hoppas det blir lite mer drag än förra helgen! :) huhuhhu



.......................

CONFUSED......


Tisdag

Har jobbat idag. Men hade sovmorgon till 9 så det var jävligt skönt. Iofs sov jag inte så jättebra, men jag slapp gå upp tidigt iaf.
Efter jobbet så drog sara och jag ner till stan. Vi han gå där i 10 minuter. Sen skulle hon möta någon kompis och jag skulle åka hem med bussen. Träffade en annan Sara där (: vi pratade om Öland :p Hon tog upp vissa saker om mig som jag inte själv kommer ihåg. Så ja, jag var nog jävligt full då. hahahh.

Emelie - men det är ju någonting härinne!?
Sara - men det är nog bara en boll...
Emelie - okeey...
(det visade sig att det låg en kille där inne och sov :/ )

peace

Ikea


Igår  var sara och jag förbi ikea. itne för att vi hittade något mer än galjar och twix men. sen hade jag kollat upp en liten buss in till resecentrum därifrån, och SJÄLVKLART så kollade jag på måndag till fredag istället för lördag, som det var.. Så vi missade våran buss hem som gick 16.50. nästa buss hem skulle inte gå förräns 22.05. SUCK! men vi ringde saras mamma och hon kunde hämta oss om vi kunde ta något tåg till linghem. så vi slapp dra omkring i linköping i 6 timmar till.. :)
Ojuste, vi köpte hårfärg också! Sara köpte mörkbrun och jag en avfärgning och kastanjebrun (?) vad det nu är för brun :p
så nu är jag inte svarthårig längre! :o och jag vet inte riktigt om jag har samma färg i hela håret nu heller men wtf. spela roll, jag kommer ju ändå inte visa mig så mycket under dom kommande kanske 2 veckorna. eftersom jag jobbar i en verkstad under jorden. hjihihi,. okej inte under jorden kanske men på nedersta våningen i ÖB. och där finns det ett pytttelitet fönster som är igendammat :p haha.

har haft trevligt sällskap här ikväll också (: mihi


peace!

image13

RSS 2.0