BUST A MOVE

sitter i pappas tröja, har råkat tagit med många såna hit. förlåt papi ♥


nagellack & olearys

inatt när jag var supertrött så skulle jag måla mina naglar, kan säga idag att jag har mörkblå färg på hela händerna ungefär :)


min helg var bra, jag fick umgås med 2 av mina bästa!
i fredags var jag och kregert barnvakt åt alwin och whilliam. kregert lekte skiten ur båda så dom somnade skapligt, haha! kom väl hem efter 1 någon gång..
i lördags så va sofia hemma från borås, så hon kom till mig. vi drog ner till stan, kollade, shoppade, käkade. (måste säga att jag är duktig och inte köper upp alla mina pengar).
vi bestämde oss för att gå ut och ta en öl på olearys.
men innan de var det frisörsalong hemma hos mig. färgade fias hår, sen kom kregert och färgade mitt hår. så nu ser det fräscht ut igen! :)
vi hamnade olearys, vi önskade ungefär varje låt som sedan spelades, hade allsång (folk kollade konstigt), äldre män raggade på mig/oss? sen kom grabbarna grus från nygatan + några andra. vi drack lite för mycket och tillslut så var vi övertalade att hänga med till PULS.
det gjorde inte mig något ;)
vid stängning så väntade vi in en jacka som blev fel. eller två blev fel, men den ena tog längre tid än den andra.
hamnade på efterfest i några minuter, sen drog vi hemåt. somnade nog direkt tror jag?








mammalängtan

hade lite hemlängtan till mamma och hela den familjen.  dvs, lillasyster, bror, hund och missen.
kom hit igår, stannade över natten. nu har vi precis varit ute och åkt stjärtlapp och pulka, eller det var bara jag och agnes. katten klättrade i träd och hunden anfall mig varje gång jag hade åkt ner för lilla backen, haha! snacka om att man blev snöig!


nu skajg gå och skala potatis åt morsan!
bye

23

både igår och idag gick jag och kregert upp tidigt för att träna. idag gick jag upp 0740, PÅ EN FUCKING SÖNDAG?! jag måste ju vara dum i huvudet? mötte upp kregert lite innan halv 9. tränade till 1015 ca. åkte hem, duschade. somnade. vaknade igen vid 1830, vafan. det var inte riktigt okej..


så idag har jag inte gjort ett skit.
sitter i soffan och kollar på dead or alive just nu.

kanske får hoppa in och jobba i morgon, beror lite på hur camilla mår.



USA

ligger och kollar på sex and the city, är på sista skivan, sista avsnittet. jag vill inte se det för då finns de ju inget mer att titta på sen :(


min dag blev slutade sjukt bra!
jobbade mellan 12-1915. blev hämtad av bror, hem till pappsen på middag och för att få veta den stora hemlisen som dom har hållit på och lurat om.
men, det var en gryyyyyymt bra överraskning!
VI DRAR TILL USA DEN 23 APRIL!!!!

plugs&tunnels

ska köpa mig ett par nya pluggar&tunnlar till öronen när lönen kommer!
dessa har jag just nu i öronen, 16 mm.


the sound of silence

jävla spotify-reklam, jag skiter väl i salem al fakir! GE MIG MIN MUSIK!
tack!

idag har jag och kregert varit och tränat asset av oss igen, eller, så gott vi kunde! vi kände av väldigt mycket träningsverk i armarna efter igår. igår var det drygt två timmar vi var där, idag var de ca 1,45 h? det är ganska bra gjort måste jag ju säga.
åkte hem. duschade, lagade mat osv. ner till stan igen, fika med tessan och kregert. wuhu. jag skulle varit med och åkt pulka men jag var inte speciellt sugen på det, vädret har förstört mitt sug.

hemma igen och funderar på vad jag ska äta. måste ju äta något, MEN VAD? måste börja äta bättre. har ändrat mina frukostvanor iaf, havregrynsgröt eller fil.


i morgon ska jga vara klar och redo vid sofias hållplats vid 0800, för då kör vi ett gympass till!
sen förhoppningsvis träffar jag babe efter de, får hoppas att hon hinner med mig iaf :)


7/11?

jag tror att jag har underskattat jay smith lite. alltså han är ju jävligt bra, det vet jag. men med allt det här idol osv så kändes de inte som att han var "min grej", BARA för de här med idol. och nu idag har jaglyssnar på några av hans låtar, och jag kan inte sluta lyssna på enter sandman (metallicas låt). hans röst är grym!
nog om det.

idag har jag varit lite duktig, hade tvättid mellan 10-14,
så satte klockan på 10, upp från sängen, på med kläder, sprang ner och i med kläder i maskinen.
upp igen, slängde av mig kläderna och dök ner i sängen. somnade.
(klockan va inställd på 11),
så den ringde vid 11, upp, på med kläderna igen. ner till tvättstugan, i med resten av kläderna. hänga upp det som var klart, upp till lägenheten igen. av me kläderna och dyka ner i sängen igen. sen orkade jag inte gå upp från sängen förrän halv 14.

på med smink och kläder, ner till stan för att möta upp kregert, kopierade lite papper. bort till p för att prata lite allvar.

hem igen, nu sitter jag här, framför sex and the city som vanligt.
inatt ska jag inte somna efter 5 som jag gjorde natten som var..


SKA MAN BEHÖVA VARA NERVÖS?

såhär skriver anneli på sin facebook status,

om en vecka ska vi berätta för barnen :)) undrar hur dom kommer reagera den här gången hihi



och pappa säger att det är middag ute hos dom nästa söndag.
jag frågade vad det anneli skrev handlade om, han säger bara, "de får du se."
jag frgade också om de va positivt eller negativt, "det beror på hur man ser det"


vad är det här??????!!!!!!

ICE AGE 4


jag är så arg

.. kom till ortopeden. för de första så satt jag och väntade 20 min på att bli hämtad från väntesalen, fick komma in i ett litet rum. satt där i 5 minuter till, då kommer de in en gubbe. han skulle kolla på mitt finger. så säger han, "de där är för litet för mig att operera, jag brukar operera knän och såna grejer." JAHA!? så då skulle jag istället bli skickad till allmänna ortopeden eller vad han snackade om. jag var där i MAX 2 min, inte ens det.
hej jag är arbetslös, får inga pengar men jag betalar gärna pengar för besöket som jag kände att de va sååååå worth it! NOT.
fan va arg jag blev.
jag sa till honom att jag inte tyckte de va värt att betala för besöket när jag var där en sån kort stund. att jag var arbetslös och att jag inte har hur mycket pengar som helst. han sa att han kanske kunde fixa ett  "fri kort", så nu hoppas jag verkligen på de..



13

tränat idag igen. wuhu. känns bra. mindre bra är att jag verkligen behöver nya skor! mina vrister tar stryk som bara fan.
blev ännu en dag med kregert, käk och tv.

nu är jag hemma och har inte så mycket för mig,
jag har spring benen hela tiden. vad är det med mig egentligen? det är grymt jobbigt! känslan när det inte släpper är så obehaglig! är det något fel på mig?



i morgon ska jag bli skärd i.. jag är nervös!

onsdag

precis när jag satte mig ner i soffan så var sista avsnittet slut för skivan av sex and the city. usch! nu orkar jag ju inte resa mig igen eftersom jag sitter så skönt!

idag blev det träning! skönt! sen sola på det, såklart med min sambo.
gjorde en snygg vurpa på väg hem från spårvagnen idag också, tur att kregert var med så jag kunde få skratta utan att behöva skämmas för det!

vi har ätit frukstsallad, den bestod av apelsiner och bananer. det godaste! sen gjorde vi tacos också. utan gurka.
kollade först på filmen despicable me och sen the princess and the frog. dom va jättebra! :)


nu ikväll blir de inget mer avancerat. utan de blir sängen, om jag kan sluta att gå spring i benen och kan slappna av. för i morgon ska jag träna och sola igen! sen kommer robin hit och jag ska spöa han i tv-spel, like the old days!



mänsklig väckarklocka

idag jag världens bästa väckarklocka. en levande sådan också. de va min särbo som väckte mig! tack! :)
nu när jag har skrivit klart här så ska jag börja packa väskan för att jag ska dra och träna. MÅSTE komma igång igen! oavsett om jag just nu sitter och snorar, värre än igår, så SKA jag komma igång igen.
om jga ska klara mitt nyårslöfte så måstejag börja nu..

i förrgår var IK här, han stannade tills igår. men emelie va duktig!
efter han åkte hemså srog jag över till jenny. kul att se henne igen! :)
runt halv 3 tog jag spånkan till stan för att träffa min babe. vi skulle luncha ihop, och hur lång blev inte våran lunch!? det var skönt att få prata av sig iaf kände jag :) sen vidare hem till henne för att leka frisör och blondera henne ännu mer. klockan blev mycket. eller, den blev ca halv 10? och jag tog spånkan hem.
kom hem och satte på datorn, kollade på sex and the city. somnade inte förrän efter 03 ändå.

nu ska jag ta tag i att leta fram lite träningskläder och sen ta spånkan ner till stan!



im yours to keep if you want to

nu är jag trött.
i morgon ska jag på möte och sen så ska jag på dejt. varför är jag inte nervös för? eller jag är nog det egentligen, men inte så mycket som jag borde vara! men det kommer väl!

idag har jag lekt med ekis. vi har varit och "lämnat" min dator på media markt eftersom den inte varit som den skulle ha varit. men jag fick ta med mig den hem och testa och återställa den. men först göra 4 recovery dvd'er och sen försöka fatta hur fan jag skulle komma till den rätta "menyn" när jag startat om datorn. men efter lite om och men. ringande till pappsen som inte kunde hjälpa till med något så gick det! jag är nog ett litet snille trots allt.
det låter som att det är världens enklaste grej. men på en asus med windows 7 var det inte så lätt (de sa till och med killen på media markt, eller han kunde ju inte ens..) så jag är nog rätt smart. 1-0 emelie - media markt killen.

efter media markt åkte vi omkring till rusta och bolagret. maxi hamnade vi också på. handlade lite mat och sara skulle kopiera sin hemnyckel. hon trodde de va den korta av de två som ser likadana ut. men hon hade fel. så nu har hon två nycklar till tvättstugan! haha.
vi åkte hem till mig, lagade till lite käk, kollade  på kenny starfighter.
fixade med min dator,
ungefär 4 timmar senare så är den fit to fight! bra jobbat emelie.
nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta att kolla på sex and the city, jag har liksom kommit in i ett beroende.
ska upp innan 0800 för att sen kl 0900 vara på ett möte med poolia. förstår inte grejen med att gå dit egentligen men.. har väl inget bättre för mig på förmiddagen egentligen (förrutom att sova kanske..?)




note to self: måste damma i morgon!

GODNATT

jag känner mig inte så bra, ont lite överallt, fryser och blir trött av ingenting..
ikväll verkar det som att man blir hemma. så ligger just nu och kollar på satc.
kommer nog somna strax.. men känner att ja behöver ta igen lite sömn. så det sitter rätt okejfint på en lördag såhär.. (låter ungefär som världens tråkigaste människa).

DONKEY KONG

nu har jag haft nattbesök två nätter i rad. blir det kanske en 3dje natt? ;)

jobbade igår, ledig idag, ledig i morgon, jobba på lördag.
i morgon var det också tänkt att dra till ikea men så blev inte läget. så om någon har bil och känner för att hänga med mig så är det bara att hojta!



nu ska jag fortsätta att spela donkey kong country returns!


3

idag på jobbet så var det första gången jag skulle skriva ner datumet det här året. det var svårt att skriva 2011. jobbade iaf mellan 9-1915, och det var ett jävla helvete för det blev inte alls mycket sömn inatt.
har inte gjort så mycket annat idag. kom hem. lagade lite mat som jag precis åt upp.
nu blire duschen och sen ska jag lägga mig och kolla på toy story 3


HUGG OCH SLAG


pappa börjar sjunga vid 01,00.
jag gillar hans "RAGGARE" linne! hahahaha, jag döööööör (syns mer i slutet då filmaren zoomar in alla som spelar)

2 JANUARI

var förberedd på stan med kregert, men så var hon tvungen att åka och jobba tidigare :( damn..
ska träffa ekis nu istället, vi ska åka ner till stan, kolla lite snabbt och sen handla lite käk.


kryssning - 07 med ekis


2011

baksmällan hälsade på nu på eftermiddagen.
efter ett kort besök hos särbo för att snacka om gårdagen så så drog jag hem, lagade lite mat.
la mig i sängen framför lite satc, somnade emellanåt. ligger fortfarande kvar här och tycker synd om mig somhar ont i mandeln.

jag gillar inte min nya granne. hon spelar för hög musik nu. klockan är över 22 liksom. hon har typ 50 nycklar på sin nyckelknippa så de låter som en jävla orkester när hon ska öppna dörren. klampar alltid omkring i lägenheten. öppnar den där jävla balkongdörren hela tiden som gnisslar som ett helvete. GAMLA GRANNAR, FLYTTA TILLBAKS!!!





tack för igår,


kassler


RSS 2.0