GOOD BYE, UNITED STATES

its the last day here in florida.. it sucks!
hade velat stanna några veckor till! trivs så jävla bra så ni anar inte.

idag har jag shoppat upp massa pengar igen, men de får jag ju så det är okej!
vi va på florida mall, hur jäkla stort och bra som helst. tror inte vi hann gå igenom hela den gallerian på 4-5 timmar. sjukt!

när vi kom hem så kände jag mig sjuk. feber. frusen och ont överallt. nu har jag tagit en ipren och känner mig lite bättre. fast börjar småsvettas lite nu istället.
har försökt att packa väskan på ett bra sätt (slänga ner allt och se om de går att stänga). de gick inte att stänga, så jag satte mig på den istället och då gick de! ohyeah. vägde den också och jag är uppe i 21kg. när jag åkte hit vägde den 8-9 kg. så grejer har jag iaf hittat! bla 4 par skor och 5 solglasögon.

i morgon åker vi härifrån vid 9am. planet går ca 12pm mot new york. så är hemma på arlanda på söndag förmiddag (svensk tid).

hoppas att jag kan sova lite på sista planet hem så jag kan köra bil lagom vaken iaf!, wish me luck guys!

POK




DAY 4

ready to go shopping!

universal studios

tänkte skriva ett snabbis inlägg innan jag går och lägger mig.

allt är skitbra här!, önskar jag kunde stanna, bosätta mig ellerl vad fan som helst här! I LOVE IT! love the people, love the weather, yeah. everything!
min engelska blir bättre och bättre!, känns också skitkul att man kan hålla en konversation med folket. stod och pratade med en kille som jobbade på hard rock cafe shop förut. blev förvånad själv när jag stod och skämade om hans brösthår som han visade för mig (HAHAHAH).

igår tillbringade vi dagen på island of adventures. det var helt awesome!!!! harry potter landet. marvel hjältarna, hulken bergodalbanan. spiderman och alla andra också såklart! ÅKTE FAN ALLT!

idag har vi varit på andra parken, universal studios. åkte den nya ROCKIT, den va grym som fan (sök på youtube om ni vill kolla in). hann med the revenge of the mummy, simpsons och lite annat där också.

brände sönder mina axlar igår, det var ju 90 F, hade inte smörjt in mig. gjorde de idag. men fick springa direkt till någon shop för att köpa mig en tshirt för att skydda axlarna, gjorde ont som fan! blev en från simpsonsshoppen där de va en bild på homer och en text  "i will work for duff".  haha.


käkade sen på världens största hard rock cafe och tog 100 bilder bara därinne typ!


sen drog vi vidare till walmart och köpte oss lite frulle, sen hem för att springa upp och byta om till bikini och sen hoppa i poolen för att svalka sig!


kanske ska berätta också att vi håller kontakten mellan bilarna med walkie-talkies!, men en störd grej är att folk kommer in på samma kanal ibland och snackar spanska (tror vi), och det bästa va när tobbe började snacka med dom. och dom fick rycket och blev skitarga? hahaha.


YESTERDAY








TODAY!












GOOD NIGHT!
BYE


emerald island

skrev ett jättelångt inlägg igårnatt men de blev något knas så de har försvunnit...

får skriva ett nytt då!,

kom till flygplatsen vid 19 igår, hämtade vårat bagage och bilar och drog till huset. trötta som jag vet inte vad.
men de gick bra! vi bor i ett område som heter emerald island, ett hus på 320 kvm. döfint, egen pool+jacuzzi. spelrum med biljard/airhockey/pingis.
bor i ett kingsize bedroom som är LILA! kan ligga på längden åt fel håll i sängen, bredden alltså! så jävla stor är den!

allas rum har utan mitt hade AC.. så att sova i värmen (var ungefärsom en jävla bastu).




IDAG,
har vi varit orlando premium outlet. handlat massa grejor!, kläder, ny plattång (har den snyggaste i världen nu!!!) solbrillor, skor and some other shit.

skulle lägga upp lite bilder men de verkar inte vilja funka just nu...

får kanske bli en annan dag!


PÖSS på er därhemma

FLORIDA!

i morgon lyfter planet mot florida!, mellanlandar i new york först och sen vidare till orlando!
är sjukt jävla peppad! känns fortfarande som att det är så långt bort men nu är de inte ens 24 timmar kvar tills vi är på planet!

igår på jobbet så var jag BRgubben igen!, kom fram några brudar i 18-20-årsåldern och skulle ta kort. står en på varje sida av mig. dom börjar klänga, hänga, slå på huvudet och dra i huvudet. typ. camilla som va min bodyguard sa till dom ett antal ggr men därifrån vissa människor kommer så lyssnar dom inte för 5 öre på vad man säger till dom.  FATTAR NI INTE ATT DET ÄR EN MÄNNISKA I??????
tillslut blev jag arg på riktigt för så dom höll på, (hade en ballong med en pinne som man håller i i ena handen), slog till den i ansiktet/huvudet på ena tjejen. trodde jag skulle dö av garv så jävla rädd hon blev!, men de va fanimig rätt åt henne! bete dig som folk brudjävel!

camilla tyckte jag gjorde rätt iaf,för jag får ju inte prata eller något heller, så de kändes ju bra att jag inte skulle få sparken med tanke på att BR inte ska "slåss"... lite dålig marknadsföring isf.

JAJA.
nu ska jga packa de sista, om jag nu kommer på ngåot mer att ha med mig?



ROCK ON!


idag vare jag som va denna BR GUBBE, jag gick och highfive'ade med folk jag gick förbi. kramades med barn och gav ut ballonger. dansade och fick vara med på miljoner kort! vinkade och highfivade med folk i tonåren, de va nog de roligaste. för dom tycker att de är så jävla pinsamt!!!

rest in my låda


du har varit en rätt så trogen vän genom dessa 6-7 åren.







BTW, i morgon ska inte mindre än jag vara BRgubben på jobbet!

4 FUCKING DAGAR KVAR!!!

TILL FLORIDA!!!! har halvt packat resväskan, får ju inte ta med för mycket (!!!),


inatt drömde jag att jag var med i ett race, med gräsklippor. som lådbilsrace fast med gräsklippare. man satt på den och sen bromsade med fötterna.
jag vann hela tiden iaf så de va lugnt.






"jag vill ha den fulaste"

jag har köpt mig en kamera. blev en liten kompaktkamera. kände att systemkameran får vänta till skatteåterbäringen. kanske?

fick hjälp av mattias, valde mellan orange och svart färg. såklart skulle jag "ta den fulaste", så de blev orange! men de gäller väl att vara lite udda.. nu vet jag ju vilken som är min kamera iaf!

systemkamera?

i helgen va de fest.
igår va de bakisdag. sol och hemmagym.
idag tvättar jag, ska iväg och jobba vid 16.
innan de ska jag ut till elgiganten för att köpa en liten skitkamera som jag kan ta med till usa, min är ju lite halvt sönder.. fast den har varit mig trogen sen jag var 17 så det är väl på tiden att jag skaffar mig en ny ändå. aldrig haft något skydd osv utan den har bara legat och skräpat i väskan.
men när skatteåterbäringen kommer så kör jag på en systemkamera, tror jag. vi får se! vet ju inte vad man ska satsa på för någon!?

eller ska jag köpa mig en systemkamera direkt?
BESLUTSÅNGEST!!


i feel so stupid

ni anar inte hur besviken och ledsen jag är. egentligen inte. för jag visste att de skulle bli samma sak idag. IGEN. FÖR FJÄRDE GÅNGEN. hur fan tänker människan?

blev en välbehövlig promenad med kregert runt halv 13. efter det bar det hem till mig för att kolla på gårdagens big brother avsnitt. när hon sen lämnade mig så började mitt gör allt jobbigt för att fördriva tiden.
jag har rensat ur mina lådor och garderob på kläder, ytterkläder och skor. 1,5 sopsäck blev det. shit, vart fan fick allt plats?
sen börjades de med alla papper som legat i en hög och utspritt över köksbordet. in i pärmar osv.
sen vare dags för deklaration.
har hunnit med att dammsuga och allt sånt också. så vadfan ska jag hitta på nu??????


johnny, i hardly knew ya

DET ÄR 10 FUCKING DAGAR KVAR TILLS JAG DRAR TILL FLORIDA!!! helt sjukt!
pappa håller på att skicka mig en bild på en kalender på mail varje dag, och varje gång har han kryssat över dagen som gått med "spray-funktionen" som finns i paint. gulligt! haha

idag har de varit en sjukt bra dag! nu går allt som de ska igen! :D framåt! mitt liv är förändrat!



jag har gått och tänkt i evigheter nu. jag vill bli röd igen!!! men jag borde låta mitt hår växa lite mer först :( usch!

CUPCAKES

idag har jag varit duktig. diskat mitt jävla berg. träffat särbo, varit på arbetsförmedlingen och fixat med ETT papper, det tog typ en halvtimme för mig att fatta hur fan man skulle fylla i skiten. vet inte riktigt om jga hänger med nu heller, men de tar vi då när nästa papper ska in..

spontanfika med emma, pörnta och krgert blev de med.


ikväll har jag haft sjukt tråkigt. så jag har bakat! blev klar för några minuter sen. den här gången ser dom faktiskt ut som dom ska göra! :))



ska ta med några till jobbet i morgon för att fjäska lite! HÄHÄ


PÖSS

back and forth

har fått klagomål från min särbo att jag uppdaterar för dåligt. och det är väl jävligt sant.. men orken har inte funnits.

häromdagen så fick jag beröm från tjejen inne på glitter om mitt smink, hon trodde jag var en makeup'are. att de såg så snyggt och jämnt ut alltihop! gulligt av henne! :)
det gjorde ungefär min dag


i fredags hade jag tjejerna här på middag, tacos och big brother.
i lördags drog vi till olearys och käkade och drack öl, vidare till munken som var fullt. så vi hamnade till sist i "mellanrummet" på världens bar. jag kände mig inget vidare full så hällde väl i mig nästan en hel kanna. men sen slog det till!, jag kommer inte ihåg spånkan hem så väl. får flashbacks om att jag och tessan sprang upp för alla 3 våningar upp till min lägenhet. tävlade vi?
natten slutade inte där. utan jag försvann i några timmar till :)

igår var det BAKISdag, med stora bokstäver. tessan och jag sov bort typ hela dagen.
kregert ringde efter hennes jobb så hon kom förbi och gjorde mig sällskap resten av kvällen i soffan :)

TACK FÖR I HELGEN BRUDAR, NI ÄR BÄST!




NYKÖPING HERE I COME

för första gången på vääääldigt länge har jag faktiskt tid att sätta mig i lugn och ro framför datorn,. har segfixat mig idag.
allt beror på att jag vaknade före klockan ringde (0820), och spånkan ner till tåget går 0923. dvs, jag har en hel timme på mig. annars är jag klar till jobbet på 30 minuter. LITE SKILLNAD. vad ska jag göra nu när jag är klar liksom?

anledningen till att jag vaknade för tidigt var nog att jag var för rädd att försova mig. ska nämligen bort till nyköping idag och jobba! hähä
kanske ska döpa om mig när jag presenterar mig? emelie - räddare i nöden.

jaja. nu ska jga ta på mig skorna och leta efter paraplyet!,
PÖSS

MUFFINSHORA

igår kallade min chef mig för muffinshora...? WTF?

dont look back in anger

halvligger i soffan, fryser. borde ta ett långt varmt bad. men jag hatar att få russin fingrar..

jobbat idag igen. skönt att dra in lite cash nu! jobb i morgon och på tis också.
men i morgon ska jag även träffa tessan och ekis.


viktoria räddade typ min kväll igår. båda satt hemma och inte gjorde ett skit. så de slutade med att hon kom hit. vi spelade rabbids på wii, skitkul.


nu luktar deför mycket matos i min lägenhet, råkade äta hamburgare med friscobröd förut. så ska vädra ut det och sen lägga mig i ett varmt bad! det är jag värd idag.




efter usa har jag lite andra planer. tror jag. hoppas jag. om de blir osm jag har tänkt!


BALKLÄNNING???

NÅGON SOM KÄNNER NÅGON SOM VILL HA EN BILLIG BALKLÄNNING?
har lagt ut en annons på blocket, priset kan diskuteras!!!!

LÄNK


APRIL APRIL


hahhaa. jag hade dödat den människan som gjort så mot mig. men fan va roligt de skulle vara att göra så mot någon annan!

ORLANDO



om sisådär 20 dagar så drar jag till USA. åker till orlando i florida.
någon som varit där som har tips eller annat som är ett MÅSTE?


YOU DONT KNOW,

timmy vill att vi ska grilla i mitt vardagsrum. det vill nog inte jag.

har varit på stan idag och träffat viktoria, fika och en sväng på stan! kom hem med nya stentvättade jeans och en döfin sjal! dumt att slösa pengar nu innan USA. men jag var tvungen.
på stan blev vi stannade av ett gäng som hade svensexa. vi skulle svara på lite frågor, synd att vara så elaka som vi var! hahaha! om vi vann eller inte får vi veta ikväll. han lovade också att ringa om han svarar nej när han står framme vid altaret redo att gifta sig ;)

har tjuvtvättat också, fast bara en maskin.  ska vara en duktig tjej och städa resten av lägenheten också. ser verkligen ut som skit härinne. men det är okej eftersom att jag har jobbat så mycket som jag gjort!

jaha, vad fan händer ikväll då?!


MINX-NAGLAR



kl 11 i morse var jag på NAILSHOP och fick mina naglar minxade. valde detta mönster!
eftersom jag är försökskanin så frågade hon mig ifall jag ville göra mina tånaglar också, VISST, why not. jag får det gratis ju! (kostar ca 500 spänn annars). så nästa vecka blir de kanske tårna!


förresten så måste jag vara typ världens mest klantiga människa? på riktigt alltså!
inte nog med att när jag ska känna om en platta är varm med fingrarna, så...
från en lång historia till kort.,
skulle skicka in mitt närvaropapper till försäkringskassan, glömde fylla i om jag var närvarande under perioden eller inte, fick tillbaks en kopia av mitt papper i tisdags, då hade det gått två veckor sen jag skickade in det.
kryssar i FEL ruta och skickar in det igen på onsdagen. kom på mitt misstag idag och ringde upp försäringskassan och frågade ifall dom kunde göra något. tanten i telefonen verkade tycka synd om mig och gjorde allt i sin makt för att hjälpa mig, tyvärr kunde hon ju inte det..
men nu är problemet löst i alla fall.



RSS 2.0