090729

jag är lite dålig på att uppdatera just nu. hrrrmpff kregert. bara för att ajg är ganska så busy med lägenheten. idag var jag där ungefär mellan halv 5 och 9. plus att jag har jobbat också. så de tkänns lite i kroppen. min ögon vill stänga igen sig just nu och mitt huvud vill sova.
i morgon ska jag jobba igen. börjar 13, men innan de ska jag och ida till lägenheten igen och fortsätta med det vi slutade med idag. när vi är klara med det, DÅ är det dags att börja måla och tapetsera :D
mer har MYCKET kvar. hela köket ska målas. hela hallen ska tapetseras och målas. hela badrummet ska målas. PLUS att det ska läggas golv in the whole lägenhet.

hann med att beställa en soffa idag också. så den ska hämtas nästa vecka!
det får framååååååt.

090727

i morse stog vågen på ytterligare några kilo mindre. jag blev chockad. 7 kilo borta! på att jag börjat jobba. helt jävla otroligt. jag äter ju inte alls bra heller?
men fortsätt gärna såhär ett tag till! tycker ju inte att det syns på mig att jag gått ner.

gick upp extra tidigt idag. 9. på min lediga dag. för jag trodde att pappa och jag skulle åka skapligt till lägenheten och börja sätta fast väven osv. men icke. när jag ringer honom så är han på väg till att spela golf, WTF!?!?! MÅSTE DET ALLTOD VARA SÅHÄR. när han och jag bestämmer något så dubbelbokar han sig så han inte hinner med mig alls....
nu ska vi tydligen åka till lägenheten runt 2. jag ska träffa sara från jobbet vid 5. vi kommer ju inte komma ngåonstans alls...... suck vad arg jag blir!

jaja. ska fortsätta att plocla lite nu. ville bara skriva av min arghet lite.

bye

090726

IDAG KOMMER SOFIA HEM! :D


sen snart ska jag åka och jobba. sen blir det målning efter jobbet. ska väl hinna med att träffa fia också självklart. men takmålningen måste bli klar så jag kan börja på väggarna sen!

090724

denna vecka är det jobb tis-sön igen. men i lör och söndag har jag dom bra tiderna. :) så det är skönt att få sluta lite tidigare för en gångs skull! :)

igår hann jag träffa kregert efter jobbet. vi gick runt lite på media markt.m est för att hitta en ny telefon till henne. men vi hittade ingen. tror jag?
åkte sen hem. skjutsade in pappa och anneli till någon fest. jag skulle sen efter det åka till färgaffären och köpa ut färgen. ringde gubben på vägen dit. han förvirrade mig som vanligt..... när jag kom fram hade affären precis stängt. helvete.
åkte hem. gick promenad med tessan. somnade nästan i sängen innan jag skulle åka och hämta pappa igen. ringde han flera gånger under kvällen men fick inget svar. kl 00 svarade han och sa att jag kunde hämta han. då gjorde jag det. svintrött.

trodde jag skulle få min lön idag. men neeeejneeej....




idga är det jobb igen. jag orkar inte jobba kväll idag!!!
och sen vill jag att sofia ska komma hem från spanien idag. skitungen lär ju va brun som en neger.


090722

titta vad jag hittade. fniss



detta är.. 3 år sen. haha!

090722

JAG SKA PÅ HUSVAGNSSEMESTERRRRRRRR!
åh va mysigt det kommer bli. jag, jessika, henke, adam och jens. haha! jag och töntarna (:


090720 tatuerad, igen!

yesyes. igår mellan 2-5 var jag hos tatueraren. hoppas att det blev fint. för ni andra lär ju se den oftare än vad jag kommer att göra!




090719 dagen innan

nu har jag jobbat ons-sön. trött! sover ju inte alls bra nuförtiden. vaknar några gånger under natten och har svårt att somna om. varför?
i morgon är jag äntligen ledig! ska då träffa kregert ca kl10. vi ska ut och mäta lägenheten. och sen antagligen köpa färg och tapeter till den!
kl1400 ska jag tatuera mig! ÄNTLIGEN!
bild kommer väl i morgon antar jag (: OM jag orkar.



nu blir det that 70s show!
bye

lägenheten

lägenheten FÖRE
ska tapetsera om i köket och stora rummet. byta golv i hela lägenheten. få ny kyl/frys. måla bänkar och skåp i köket. så har ju lite att göra nu!

stora rummet (kolla hemska tapeter och golv!)

stora rummet mot hallen.

ena delen av köket (här ska ställas köksbord!)

andra delen av köket. (jag har gamla häftiga luckor!)



hallen mot badrummet. kolla fult golv (sånt där tyggolv dessutom) och fula tapeter! allt sånt ska bytas

badrummet med mitt inkaklade badkar!

taket i badrummet

över dörren. ful tapet!

090717 EGEN LYA!

i veckan har jag mest jobbat.
träffade tessan kregert och sara över en fika häromdagen. vi hade ett "möte". jag hade ingen aningom vad vi skulle prata om då men det gick ju finfint ändå :)
nu på måndag ska jag tatuera mig. om inte min tatuerare blir hundbiten igen fast i andra tummen och behövs opereras igen såklart. men det är väl 1 på miljonen det va?

nu ska jag börja göra iordning mig. ska förbi MIN ALLDELES EGNA LÄGENHET som jag nu var på visning på igår, och sen skrev på papper för igårkväll efter jobbet!
den är rätt äcklig nu. men jag får ju göra om allt ;) och får det dessutom betalt så i'm happy! bara jag får hjälp med det :p
men ska iaf förbi där och gläppa lite med kameran så ska ni få se hru det ser ut :D


090711 grillfest hos tes

i helgen var det grillfest hemma hos tes. det har jag förresten också glömt att visa med bilder.
så here you go!













här börjar det roliga!





KUL ATT DEN ENDA BILDEN PÅ MIG BLEV HELT CP. :(




090713 dagen då vi paddlade kanot i 2 timmar!

dåligt med uppdatering. jag vet.
men jag har inte riktigt orkat. och om jag skulle börja skriva så skulle jag skriva att tessan och jag var ute och paddlade kanot på kanalen! (haha) det gick som det gick, men roligt var det. och vi funderade redan i båten att vi borde göra det här flera gånger. bara vädret tillåter!









den här bilden avslutar jag detta inlägg med. tessan får skylla sig själv att hon sitter och posear med min kamera ;)

090712

grillfest igår. det var helkul! borde göras om fler gånger med samma mycket folk!

i morse fick jag en penna intryckt under foten. så nu har jag värsta såret där. det kom till och med blod och grejer! och FAN va ont det gjorde.....

jag har gått ner 3 kilo på 2 veckor. vetefan vad jag har ändrat och gjort för att förtjäna det. men det får gärna fortsätta! :D för beach 2009 here i come! (tycker inte att sommaren har börjat på riktigt än)

nu ska jag måla naglarna rosa! bye

MÅSTE gå till min tatuerare nu i morgon eller på tis. eller kasnke efter jobbet på ons. och prata med han. vill ju ändå ha en ny tid!

090711

idag blir det grillfest. ca 20 pers. vi trotsar vädret.
yeah

090711

idag blir det grillfest. ca 20 pers. vi trotsar vädret.
yeah

090709

igår fick jag itne ens se mitt family guy avsnitt i ens en minut. suck.

idag blir det jobb mellan 13-20.

family guy

försöker kolla på tv. men går inte så bra. det har blivit något fel på min 4a och 6a. det bara sprakar och låter lite ljud ibland. döjobbigt. men ibland så kommer faktiskt bilden och ljudet igång som det ska. hoppas på att det blir snart!
JAG SOM VILLE SE FAMILY GUY!

åh nu kom det!

090708

20 gången nös jag precis. shit. nu är jag igång igen. i med lite piller och trycka upp receptbelagt nässpray i näsan och hoppas på att det blir bättre.

det känns som att det är lördag idag.? det är nog bara för jag längtar dit. kanske varamon och sen blir det grillparty hos tes!
killen på bilden i inläggen innan får inte misstolkas. its just an old friend :)


m

jobbat idag. as usual.
efter jobbet hängde jag med tessan och kregert på stan. tog en fika. åkte sen till maxi. där vi alla 3 köpte skor på REAN. minst 2 var. sen köpte jag mig ett par strumpbyxor och ett linne. kan ju behövas lite såna grejer inför sommaren nu tycker jag.

i morogn är jag ledig. wuhu. jobbar sedan tors och ons. ledig i helgen! och då blir det grillparty hos tes! GÖTT

ikväll blir det that 70s show-time


090706

mitt hår börjar bli brunt igen med röda fläckar. SNYGGT. not. jag måste färga det snart igen. och på samma gång då tänkte jag ta ur löshåret och köra utan ett tag.. eller?

vädret kunde väl inte bli sämre idag va? skönt ändå att jag ska jobba mellan 13-20 så jag slipper se detta.
dags att börja fixa iordning sig kanske. jaaaaa

ledig ons, lör och sön denna vecka. LEK MED MIG DÅ!



the jealous sound - hope for us

helgen

helgen var lyckad. utgång både i fredags och i lördags. jobbade lördag och söndag. jag kan ju säga att i lördags var allt bara ett rent jävla helvete!!! NO MORE. fast det lär det säkert bli ändå..

har precis kollat på The sisterhood with the travelling pants. jag bölade. vad hände? jag brukar inte vara så. man blir som man umgås eller? hrrrrmpf ;)

brudmaffia

jaja. förlåt kregert. jag skrev väl fel. ÅGELSJÖN! så, happy? :)

min dag blev bra.
jag åkte och badade hemma hos henke. skönt med pool. kan någon ge mig en?
sen åkte jag hem till kregert med jordgubbar och glass. efter det. kl1730. bar det av ner till stan för att möta dom andra två tjejorna. det blev fräcka på skvallertorget. vi planerade lite. vet inte riktigt vad vi kom fram till, till våran lisebergsresa. men i morgon ringer jag och kollar priser och sånt. det är så roligt att ringa och fråga saker! :)
det vi kom fram till var iaf,
party i morgon
party på lördag? om man pallar.

hann med en glass på halvars också.




om det är fint väder i morgon ska jag sola med min nya sololja! så håll tummen för mig.

trust

varför ska vissa tjejer ha så svårt för att deras pojkvänner ska umgås med andra tjejer? iaf inte om han har varit vän med en länge.. lite måste man ju ändå lita på sin kära. eller?

åh. nu förstörde detta min plan för idag.
nu får jag vänta hemma på att kregert ska sluta istället.

ikväll blir det planering med brudmaffia
wiiiehu


090701

jobbat idag. 10-16. men shit va tråkigt det var. gå och plocka, städa och fylla på hela dagen.
efter jobbet åkte jag hem till kregert och hämtade henne. stannade vid skarphagen centrum och köpte med oss glass och jordgubbar. sen drog vi oss till åbysjön och badade när det åskade samtidigt. busigt! jag vågar fortfarande inte stoppa ner fötterna neråt i vattnet. ligger som en död fisk på ytan istället :(
vi hann med lite bergsklättring också.
på vägen hem stannade vi på rusta och slösade pengar på sololja och filmer. sen blev det willys, mer filmer och cd-skivor till mig. nu måste jag sluta med det här!!
fast vi tränade armarna genom att bära tunga korgar när kregert skulle köpa med sig mat hem.
och nu har jag kommit hem. trött. ska nog lägga mig och kolla på någon av mina nya filmer tror jag. blir nog Honey med Jessica alba :)))

pappa och resten av familjen drog till Liseberg. UTAN MIG. dom frågade inte ens. era jävlar. morr.




David Guetta ft. Cozi - Baby when the lights


RSS 2.0