.

jag kan nog inte blir så mycket mer lessnare. har gråtit konstant senaste en och en halv timmen. till stor del crapig dag på jobbet och nu detta. varför ta upp det igen? varför försöka övertyga mig till saker som jag inte vill! varför vill du att jag ska försvinna härifrån fastän du säger att du inte menar så, på det sättet som jag tar det? förstår du inte hur du själv låter när du säger saker till mig?
alltid dessa jävla problem! jag hatar det här! för ett ögonblick (notera ögonblick) så ville jag bara ta livet av mig för att allt skulle bli så mycket lättare. jag klarar inte denna smärta!

-

åh, idag fick jag ett sms jag inte hade väntat alls! det gjorde mig glad!

har jobbat hela dagen idag 1000-2015. fasen va trött man blir! jag som inte jobbat alls mycket eller länge är inte så van vid att jobba såna tider. det tar ju lite på kroppen kan man då säga.
nu strax blir det sängen tror jag och glo på film. har precis lärt mig lite av en dans till en video (kregert, hahahah!) så blev ännu mer slut i benen och kroppen nu! haha!

nej dags att dra sig tror jag innan man blir mer pigg än vad jag blev nyss.

bye

måndag

snorig, trött, ont i huvudet och halsen. +heldag med jobb i morgon. kan de bli tråkigare?

fick hoppa in på jobbet idag med, kul att dom ringer mig 10 och vill att ajg ska åka in direkt, fastän jag precis vaknat. så mycket kan dom ju inte begära av en brud som måste sminka sig och fixa håret. haha

29

fan vad jag hatar att folks beteende och surhet går över så att jag blir på så jäääävla dåligt humör! sitter just nu med en stor sur jävla min i fejset och hade kanske inte det vackraste leendet på läpparna dom sista timmarna på jobbet idag heller.

iaf.  den här helgen har varit rätt bra ändå. iaf fredagen och lördagen.
i fredags var kregert och jag ute till stadiumlagret, servera och whirlpool och lämnade våra CVn. det gick väl inget vidare kan jag säga, på stadiumlagret blev vi inlåsta och kom inte ut. på servera kändes det som att det var 10382 pers om dagen som kom och lämnade cv. och hos whirpool kändes inte så "nödvändigt" att lämna något eftersom att dom bara hyr in folk ändå och blabla. ingen lyckad tur kan man väl säga!
på kvällen blev det black horn. mycket bra band! kansigt folk, litet slagsmål och öl. träffade dennis i några minuter också.

i lördags, igår, var de jobb som gällde. det började med att när jag klev innanför dörren så säger jonas till mig att "fan va sen du är, klockan är ju 20 i 12!" (jag börjar 11) jag bara "va? skämtaru?!" "nejnej! man ställde ju om klockan inatt vetu väl?, så daniel är lite sur nu därute bara så du vet...." fatta att jag blev så jävla nervös eller?! sprang och bytte om och sedan ut på golvet fort som fasen. fick gå där i ca 40 min och tro att jag var försenad och var nervös för att daniel var skitsur, han såg itne så glad ut heller. så tillslut gick jag fram till daniel när jag inte hade ngåon kund och bad om ursäkt för att jag kommit försent men att jag inte visste om att man skulle ställa om klockan. han bara flinade till coh sa "ja men du är ju helt dum i huvudet som går på allt sånt här hela tiden!" ÅÅÅHHHHHH!! då fick dom en varsin knytnäve kan jag lova, fast pöå armen. HOPPAS NI FICK ONT ERA JÄVLAR!
men det slutar inte där, när jag skulle gå hem så hittade jag inte mina skor, jag fick ur några ord ur daniel medans han asgarvade och jonas likaså. då hade jonasjävlen lagt dom i frysen! och dom ahde legat där sedan 12, och jag gick hem 4! GAH! såg dom inte ens när jag gick och käkade, är jag blind eller what?
ja så dom var ju helt iskalla när jag skulle ta på mig dom så det gick ju inte...

efter jobbet och när mina skor hade tinat upp lite så hann jag ta en öl eller två med dennis på olearys. efter de åkte jag hem till fia, de blev lite film och lite tvmys där. var sjukt trött så blev en tidig kväll för mig.

idag var de jobb igen. de gick bra ända tills daniel surade ner sig för att "jag inte hade lärt mig" en sak.. men hur jävla lätt är det att kunna allt. bara för att du har mycket att tänka på så behöver ju jag kanske fortfarande hjälp ibland...
så nu iaf är jag inte på världens bästa humör kan man säga.
lite sne

så hej


123456789

nu har jag färgar håret på kregert för andra gången. första gången gick inte alls så bra (eftersom hon ville bli ljusare och vi inte använde blondering osv så blev ju bara utväxten mest ljusare..) men nu har vi haft i den andra färgen och det ser rätt mörkt ut? haha! tänk om hon blir mörkare än innan. då kommer jag garva alltså!

ikväll blir det black horn. hoppas att det är några bra band i alla fall!



lily allen - friday night

numa numa


MEN JÄVLA SNÖHELVETE!

vad är det för fel på det här vädret. ena dagen döskönt väder och sol. nästa dag, en fucking snöstorm! SUCK!

old school

idag har jag suktat efter sommaren. det går ju inte att låta bli nu när solen lyser hela dagarna och man har sina solbrillor på sig!

idag har de varit en vanlig dag igen. träning och ut med hundar och sånt här hemma. håller på att städa mitt rum också för dom som vill veta!

nu: film?

vingåkers factory outlet

man tycker ju att vingåker borde ha lite skyltat i själva vingåkerstaden? byn? samhället? men INGENSTANS fanns de skyltar. vi missade ju avfarten (eftersom dom inte hade skyltat så bra så vi fattade) efter mycket virr inne i katrineholm, haha. älska när kregert stoppade ut huvudet genom rutan vid trafikljuset och ville prata med killen i bilen brevid och fråga om han kunde vägen till vingåker. haha! ååh, det glömmer jag aldrig!
men iaf, inne på outleten fanns de itne så värst mycket tjejkläder. inget som var snyggt eller som man ville ha iaf. snyggt fanns de väl nårga saker men då var de lite för många hundralappar dyrare än vad vi kände för att lägga ut.
hittade iaf en rätt snygg jeansjacka och ett par solbrillor! och några babystrumpor till lillagnes.






tack för vofflorna älskling!


ehehe

halååååå! kolla vad tidigt jag är uppe!
har man sovit 10 timmar så har man.

memory loss

snart ska jag åka iväg till simhallen, möta upp kregert för lite sol och bad. eller, ja, vi ska väl simma. men de lär säkert blir lite lek också! haha.
efter de åker vi hem hit, får väl se vad vi hittar på innan träningspasset ikväll!
det känns verkligen som att det inte finns något mer att göra om dagarna förrutom att träna.
men jag tror att allt börjar gå bra nu. jag har jobb i sommar i vilket fall om jag inte får det på kolmården eller inte, i alla fall lite jobb. men det räcker! bara jag har något! jag har ingen pojke att tänka på längre. eftersom att jag inte träffar ngåon längre? eller? jaja, det känns inte som de nu i alla fall.. men det kan faktiskt vara både plus och minus.


jag är sugen på att kolla på Sally nu. hon är ju så jävla grym!
ska nog göra de ikväll.



nej nu är det time to åka!
tänkte först åka vid 1015.  men när jag var på väg ut genom dörren så frågade mamma varför jag skulle åka så tidigt när jag sk ulle vara där vid 1130. ibland är det bra att ha en mamma hemma som har koll på saker och ting! för det har ju inte alltid jag.

-

fick mitt lönespec idag. och jag blev glad! YEY. nu ska jag ut och köpa vårkläder, fast inte för så mycket, måste spara + ge tillbaks pengar till pappa som jag lånat.. jaja, de lär nog inte bli några nya vårkläder för mig. eller?

har varit och tränat nästan precis. nästan? det var ju över 2 timmar sen nu passet tog slut. hm.
i morgon blir det simma och sola och sen aerobics på kvällen. åh, längtar redan!
och vingåker på torsdag! YEY! har nite varit där på flera år. hoppas man hittar något iaf. det skulle inte skada. :)

nu ska jag klappa på kissen.
bye fuckers!

-

blev väckt vid 0900 idag som vanligt när man bor hemma hos mamma. det är tidigt tycker jag som inte behövt gå upp tidigt på hur länge som helst.
idag vet jag inte riktigt vad som händer mer än att träna. hade ju hoppats på att man kunde gå ut och sätta sig i solen. men eftersom det snöade igår igen så är det ju kallt igen och fullt med snö överallt ute! SUCK. SNÄLLA GE MIG VÅR OCH SOMMAR!
helgen som kommer hoppas jag på att den blir lugnt. känner inte alls suget med att gå ut riktigt än eller att festa överhuvud taget. tror jag. men sånt kan ju ändras med rätt inbjudan.


-

nu har jag precis varit asduktig och tvättat min skitiga bil! men den är fortfarande döful. måste polera resten av bilen ngåon gång, aldén!? jag får flörta in mig lite där någongång snart igen.
sen är jag jättesugen på nytt ljud i bilen. men först blir det nog pengar till annat. som tex resa och lite nya sommarkläder.
igår var det jobb, öppning-stängning. skönt med lite extra cash. från 1 april så får jag högre lön också, fan så skönt!
idag blir det lugnt. ska bara städa mitt rum, och sen köket + tvättstugan. det behövs! allt jävla hundhår som är överallt.....


du förvirrar mig


hihihihihihi

nu har fia och jag busat igen.
 

-

nu är alla papper klara. nu är det bara en delfin och en liten historia kvar. håll tummen för mig i morgon!

dio - holy diver

sunny onsday

våran router hade slutat fungera helt plötsligt igår. men nu är en ny fixad så nu funkar allt igen!

iaf, igår ringde jag kolmården. efter 5 timmar fick jag ett samtal tillbaks och vi kunde äntligen ha min så "efterlängtade" telefonaudition. nervöst. men det gick vägen! så nu ska jag på en nästa intervju i morgon på kolmården. från kl 1415-1715 är det. så håll en tumme för mig tack!
man var tvungen att ha med sig betyg, anställningsbevis och sånt där. och eftersom jag itne hittat mitt betyg sen jag slutade skolan (har väl supit bort det, haha) så var jag tvungen att fixa ett nytt. så idag var kregert och jag förbi där och köpte ett nytt (kostade fan 100 spänn!) först kom vi inte ens in, det var ju studiedag så alla dörrar var låsta. så vi gick runt hela byggnaden och knackade på varenda dörr och alla fönster kändes det som. tillslut så kom det några och öppnade åt oss.
perfekt väder har det varit idag också! ge mig mer sol! mer värme!
jag impuls inskrev mig på arbetsförmedligen iegn, varför gjorde jag det egentligen? men iaf, hoppas jag kan få mer ersättning ändå.
så idag har vi varit ute hela dagen, gått till och från allt. och väl hemma hos kregert satte vi oss ute på balkongen i varsin stol med filtar och solbrillor och bara var. snacka om att man längtar tills sommaren ännu mer nu när solen är framme och det inte är några moln på himelen!
mmmm


känns jättebra att folk hör av sig tillbaks. jag vill ses ju! men om du inte vill de så, fine!


sjuk?

min mage lät jättekonstigt nästan hela dagen igår, och på träningen så kändes det som jag skulle spy bara jag låg på magen liksom.
sjuk, nej det hoppas jag verkligen itne att jag är.. jag vill inte!
ska iaf försöka komma iväg på aerobicsen lite senare, frågan är om jag ska ta bilen? fast bara till kyrkan i så fall.


ringde kolmården igen förut angående min lilla telefonintervju som dom vill ha med mig, men självklart så måste dom ringa tillbaks eftersom alla var upptagna. och denna gång gav jag mitt mobilnr, så hoppas på bättre resultat så att dom ringer tillbaks idag.

annars är det väl inget speciellt som jag vill ha sagt. bara det att jag tycker fortfarande att killar är dom konstigaste varelserna som finns.

herra

dregen

inatt så drömde jag om dregen. ohhhhhhhhh, synd att drömmar aldirg blir sanna. han är ju så jävla ashet!


Utkast: nu har ...

nu har jag vaknat, ätit frulle och klätt på mig. ska snart röra mig till bussen. men först måste jag packa och vänta på att klockan ska bli 1040.
jobbet i helgen har gått rätt bra. förrutom i lördags, då min dag inte kunde bli sämre efter att en jävla gubbhelvete ska stå och skälla ut mig (för att jag tydligen hade gett han fel tändstift, fastän jag är 100 % säker på att det var rätt) så att något hade gått sönder typ. men bilen funkar ju fortfarande så det var ju tur. så han skulle "aldrig mer köpa tändstift hos er iaf!!!" men så går han och köper lite torkarblad, spolarvätska och lite andra grejer för över 500 spänn. okej?
okej, det är klart man blir arg om något går sönder. men när man kollar upp vad han har för tändstift på hans registreringsnr så kan det inte gå fel, inte när alla tändstift i hyllan har helt olika artikelnr så det går inte ta fel..


nej nu måste jag börja sätta igång!
ska in till stan och träna strax ju. sen ska kregert och jag glo på matrix filmerna. får väl se om vi hinner med alla, haha :)




idag är en sån dag jag hatar killar


missade att lägga upp inlägget förut....

-

såhär full var jag i helgen

.

i helgen som varit har jag hunnit med massor. saker hela tiden på g känns de som.
de va party i fredags, jobb på lördagen, öppning-stängning. samma sak idag. ingen sömn har jag fått heller. så jag tror jag måste ta en liten powernap nu :p eller åtmindstonde lägga mig i sängen och dö lite framför en film eller nåt liknande. så det ska jag göra nu!

bajbaj


-


suck!

aa men kul. ska jobba öppning till stänging i morgon, 0945-1715. YEY! not. men jag kör järnet ikväll ändå!

:)

kom hem vid 7 i morse. helt död. blev inte så mycket sömn för mig inatt.
var hos johan igår. det var mys! men han satte på någon jävla cepeskräckfilm.
den handlade om en tjej som var haunted, kommer ju inte på det svenska ordet för det!, jaja. hon var iaf "haunted" av en pojke som var jätteäcklig. och en äcklig hund med konstigt ansikte. hela tiden var det läskiga ljud och ja. allt var cepeläskigt. sen vred en människa uppochner på sitt huvud och jagade en tant till döden på alla 4 benen. sjukt läskigt var det.
som tur är finns de ju kuddar!
så hela denna natt har varit jobbig. det blev ju inte lättare när johan låg och pratade om den där jävla filmen och berättade om hur alla äckliga saker såg ut! suck!så jag har tänkt på den där jävla äckliga hunden hela natten. men jag fick slå på johan om jag inte kunde sova :p hah! det var ju ändå hans fel.
när han drog till jobbet efter 5 i morse så kunde jag itne alls sova vidare. så kollade buss och tog nästa som skulle gå.
så kom iaf hem efter 7 i morse. la mig och kollade på how i met your mother. var ju inte så trött efter ha gått ute i kylan. men efter 2 avsnitt så somnade jag och vaknade av att både först mamma ringde. och sen att pappa ringde. av pappa fick jag en utskällning för att jag inte gör något hemma. som vanligt. men de gör jag, ibland. jag är ju typ inte hemma så vafan ska jag göra åt saken?

ikväll blir det i alla fall partyparty!
och nu ska jag hoppa in i duschen!
bye suckers


ehe

bara för att jag har tråkigt.




Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång du går på en fest så lägger du ut en bild på bilddagboken eller något liknande.















2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dar.


















3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.















4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tvn i stället för att trycka på knappen på tvn.















6. Din eftermiddagsaktivitet är dator och du är alltid inloggad.
















7. När du läser listan så flinar/nickar du.


















8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.


















9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattades.















10. Du kollade tillbaka för att se om det var sant.
















11. Nu skrattar du åt dig själv.


















12. Kopierar denna text om du gick på den, jag vet att du gjorde det..


rubrik

idag blev det visst mycket träning, mer än vad jag hade tänkt. blev två pass på friskis, ett medel och ett medel styrka. jobbigt!
snart kommer tessan förbi, ska färga hennes hår. är sjukt trött så tror inte de blir så länge idag.


snygga killar, bra låt

vains of jenna - noone's gonna do it for you

its not the fall that hurts, its when you hit the ground

jag har ingen lust med att sitta och skriva här längre. för nu känner jag att jag inte kan skriva ner vad jag vill längre. eller jo det kan jag visst. men det känns som att folk kommer dömma mig så jävla hårt? men. nu fick jag en sån där bra känsla, like i care? har inte gjort det förut så varför ska jag göra det nu? HA!

nej men jag har inget nytt att komma med tror jag. hade det roligt i helgen. gör gärna om våran kväll snart kregert!

och sen vill jag bara säga en sak. att en person, som inte har med något att göra ska sluta bry sig så jävla mycket! sluta döm mig! du känner mig inte ens!


jag gjorde bort mig i fredags, jag sa något som jag inte ville att jag skulle ha sagt. men nu är det för sent! får hoppas bara att han inte tog något så allvarligt. för jag känner inget allvarligt. har jag kommit fram till nu. virrig som jag är.


bullshit king

hej. nu var det några dagar sen jag uppdaterade, jag vet.
på senaste har det hänt både bra och dåliga saker.

lördagen började i alla fall med agnes dop.

agnes var mer intresserad av pappret från paketen än något annat.

moster, gammelmormor och nickes morsa.

patte (nickes tvillingbror) och titti + min bror

morfar och mormor

min fina tårta jag styrt upp! (vi hade ingen karamellfärg till rosorna osv,.)

mormors fula hundar :)

på kvällen blev det partyparty för kregerts och min del. kvällen avslutades på hugo.

fixa till sitt makeup innan vi börjar dricka

sötkregert



min specialar shot!

<3

vi försökte oss på den där benet-bakom-huvudet. men jag lyckades inte alls

inte kregert heller


den här bilden får avsluta lördagkvällen. fast den var långt ifrån slut just här. inflyttningsfest, hugo och aspackad!
jag hade riktigt kul iaf! :D hoppas du också hade det baby!

söndag, vi låg i varsin soffa hemma hos kregert och kollade på happy feet! så jävla söt film! den vill jag se snart igen hörredu :)


he he

okej, virrig som jag är. skatten skulle iaf betalas denna månad, jag hade fel med den där 3an. men det har löst sig i vilket fall!
dagen idag slutade bättre än den började.
kregert och jag vandrade på stan bland allt folk. man kan ju säga att vi inte var ensamma iaf. massor med stånd, eller vad det nu heter, var där också överallt på stan eftersom det var melodifestivalen och blablabla ikvälll. utanför h&m så hade dom ställt upp för singstar. klart vi var tvungna att sjunga! 2 ggr till och med! :D vi var så jäääävla bra att folk stannade och lyssnade/kollade, haha, eller jag vet inte. kö var det efter vi var klara iaf. jag skojar inte om jag säger att vi var på topp 4 på den där listan dom hade på sidan av. man kunde faktiskt vinna ABBA singstar spelet. jag var iaf 3a och kregert 4a! men jag lovar att vi rockade järnet och hade lätt vunnit om vi hade koncentrerat oss eller varit lite mer seriösa :p
dom var kvar på stan i morgon, ska vi dra förbi eller? HAHAHA
i morgon blire nog lite partyparty. ska iaf in till kregert och busa.

jag la upp min bloggadress för första gången idag på facebook. har aldrig sagt att jag haft blogg till någon. för egentligen vill jag nog inte att folk ska läsa. men idag la jag iaf upp den på facebook. och vanligtvis brukar ajg ha runt 15 trogna läsare. men nu blev det dubbelt så många på bara 1 timme! haha, jag undrar vilka alla ni är.. hm

nej nu blir det duschen.
gammelmormor, mormor&morfar kommer ju i morgon. agnes,  min lillasyster, ska ju döpas :)
måste ta ut min piercing, annars lär gm få spelet. haha! suck :((((

what else is there?

jag är ju ganska rolig av mig. eller mer virrig kanske. konstig.
jag ska ställa på min bil igen, HAHA. den var inte ens avställd en vecka. bara några få dagar.
varför jag ska göra det är för att jag kollade upp när skatten skulle komma förut, eftersom jag hade en 3a så tog jag förgivet (och så gjorde pappa och mamma också) att det skulle komma nu i mars. men ikke! det var i juni!

pappa och jag har haft ett litet serious talk i telefonen idag också. vi pratade jobb, plugg, pengar och bil. vi pratade också om min flytt (?). antar att det är annelihelvetet som har snackat med pappa om att "jag fyller snart 21 och bor fortfarande hemma. jesper och jonte kan inte dela rum så länge till, dom är för stora för det så därför behövs mitt rum till dom." men wtf, dom bor inte alls mycket hos oss i norsholm, och så är det JAG som måste flytta på mig? det är alltid jag, jag som måste ändra på mig. känns jävligt kul att ens pappa frågar om "du har inte tänkt att kunna flytta till mamma på heltid?" men han sa att jag inte skulle ta illa upp för det var bara en fråga. en fråga som antagligen anneli har sagt till honom att fråga mig. jag hatar den där jävla fittan, hon kan ju ta och dränka sig någonstans.. men jag fick tårar i ögonen, för man vill ALDRIG höra sin egna pappa säga dom orden..

i morse vaknade jag förresten av att missen var sjukt asbusig, och hon var ju inte så snäll när hon rev sönder två av mina fingrar, det är som två långa sträck från fingertoppen till första sträcket. som två papercuts. FAN så ont det gjorde.  kattjävel.
just nu känns det som ingenting går vägen för mig. jag mår dåligt. jag behöver andra saker att tänka på.

jag vill ge dig en fet jävla bitchslap

har mailat med min pappas kusin nu, farmors systers barn, marie, hon är 30 men lika cool som någon i min ålder. med henne kan man verkligen prata om allt. hon säger alltid sin åsikt och får allt att låta så jäkla bra!
skrev i mitt mail om de mesta som hänt på senaste, vi brukar uppdatera varandra sådär ibland eftersom vi ses så sällan.. vilket är synd.
och mitt mail jag fick tillbaks idag gjorde mig så.. jag vet inte! jag ville börja gråta men hon har så rätt i allt hon skriver.


Hej Em!
Aaaaa! Vad arg jag blir på Anders!!!
Hur kan han göra så mot dig? Du är hans barn, hans kött och blod!
 
Jag misstänker att Anneli är en häxa som förtrollat honom så att han gör saker som han egentligen inte vill eller bör.
 
Det gör ont i mig att höra att han beter sig som ett ass (ursäkta mina hårda ord, men jag är allergisk mot skitstövel gubbar och just nu beter sig Anders som en sådan), mot sina barn.
Man kan inte skaffa en ny familj och strunta i den som redan finns.
 
Gifta sig med Annelie, what the fuck, vad har hon att erbjuda, hon vill väll bara suga ut allt han har eftersom jag förmodar att hon är ganska fattig. Och hon är inte särskilt trevlig, ingen i Värmland är särskilt förtjust i henne och jag finner henne likna en padda. Mona var det fart i fläkt i och hon var ordentlig, men Annelie, vad har hon att erbjuda?
Hon föder barn som hon inte kan ta hand om eller försörja om det inte vore för Anders höga inkomst och hus.
 
Vad har hänt med Anders, mår han så dåligt att han tappat allt sunt förnuft?
 
Åh, Emelie, du måste flytta därifrån. Om du stannar för länge är risken att du bli ännu mer sårad. Annelie har förtrollat honom som den elaka häxan hon är och Anders kommer nog inte förstå att han sårar dig förrän det är försent.
 
Jag tror ingen vet om att han ska gifta sig, han vågar nog inte berätta det för oss värmlänningar. Om Else vet om det så kommer hon nog att inte berätta det, hon mår säkert jätte dåligt. Hon brukar göra det när hennes söner hittar på tokigheter.




...


one step ahead

jopp. kom precis hem från jobbet, nästan. har hunnit käka också.
sitter och lyssnar på amiel - one step ahead nu. den är så bra!
ikväll blir det väl samma sak som alla andra kvällar, ligga i sängen helt död och kolla på how i met your mother. snart klar med säsong 1! sen får jag vänta lite med att kolla på säsong 2.. suck!

på lördag ska agnes döpas! så då måste man vara fin osv. mormor och morfar + gammelmormor och moster kommer ner och hälsar på då. länge sen man träffade gm, saknar henne ibland. men hon är så jobbig!
i morgon när jag åker till mami så måste jag råstäda mitt rum. annars lär jag få höra det av alla 4. usch. jobbigt med tjat!

fanns ingenting att göra på jobbet idag heller. iofs gick dom där 3 timmarna jävligt fort. det kändes som att man kom dit, var där i några minuter sen var det dags att stänga. inga kunder knappt. tror att jag tog emot max 6 st i kassan.


jaja! träna i morgon? kregert? jag ringer dig nu!

1615

snart ska jag iväg och jobba. måste nog bränna en bra skiva nu tror jag. om min jävla cdgrej vill åka ut från datorn när jag trycker på den helvetes jävla knappen! jag kan sitta och trycka på den 500 gånger men den åker inte ut ändå. tur att jag inte klarar mig utan en dator, för i så fall hade den varit utkastad genom fönstret för hur jävla länge sen som helst :)

7 tryck! det måste vara rekord eller nåt :D FAN VA GLAD JAG BLEV.

jag undrar vilka låtar som ska få vara med på min lilla skiva nudå.






nu missade jag att publicera detta inlägg innan jag drog och jobbade...

from now on

nu har jag städat lite här hemma och förhoppningsvis gjort pappa lite glad.
han ringde och väckte mig innan 9 i morse och skällde ut mig för att jag ligger och sover bort hela dagarna (wtf?) och åker in till stan och gör saker och sen kommer hem och äter mat. hjälper inte till någonting hemma heller. men ska jag gå och säga till honom varenda liten sak jag har gjort så lär han ju bli arg eller irreterad på det. men han märker ju inte något som jag gör här hemma, så kanske borde göra det ändå.

vid 10 så ringde daniel från jobbet och undrade om jag kunde jobba ikväll, 17-20. sure! skulle bara kolla upp om de fanns någon bil jag kunde låna eftersom min nu är avställd. känns som att jag kunde ställt av han idag istället. eller iaf väntat med att ställa av han. dom lär ju säkert ringa flera gånger. eller förhoppningsvis gör dom väl de.
daniel tyckte att ajg skulle ha min vita schal på huvudet idag också. HAHA

jajaaaaa.
frågan är om jag ska städa lite till, eller om jag skiter i det och gör det lite senare?

förresten, jag har sjuk träningsverk i min vänstra vad? jag måste ha missat att stretcha den. suck. det gör ju skitont när jag går

-

AHHH jävla viktor som har skrämt upp mig nu så jag inte kan sova.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/spokextra/article4542260.ab


old times, good times

ge mig tillbaks detta utseende, håret. ansiktet, kroppen. osvosvosv,. TACK! :(



is this goodbye?

juste. ställa av bilen var det ja. glömde nästan bort.








jag är arg, eller inte arg. mer besviken, ledsen.
jag hatar att du aldrig hör av dig längre. jag förstog nästan att det skulle bli så efter den där gången. sist vi sågs var det nästan bara pinsamt alltihop för jag kände att du itne ville ha mig där. förlåt. men när du är så jävla feg och inte vågar säga något om vad du tycker osv, eller att du inte vågar säga ifrån så får du väl skylla dig själv. det enda jag vill veta är varför? varför du inte vågar säga någonting?
jag tycker om dig. men nu vill jag inte det göra det längre..

bloggfix

nu har jag fixat pyttelite med bloggen, var lite trött på min extralivsgubbe och det dära.

ska snart in till stan. ska åka den helvetes sämsta bussen som finns. då jag måste åka till blacka och sen tillbaks till kimstad (tar en timme extra). men det går ju ingen annan som passar och bilen ska jag ju ställa av,.
PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV:
STÄLL AV BILHELVETET IDAG!
ska iaf in till stan och träna med kregert. aerobics! wuhu. det är nästan så att jag har längtat sen passet förra veckan.

detta hade jag skrivit förut. men glömde att publicera.
nu ha rjag iaf tränat och käkat.
ska lägga mig i sängen nu och fortsätta att kolla på how i met your mother.
pöss

11

aaaahhhhhhh vad jag är trött! och nyser! hela tiden!
idag har jag och kregert varit på stan. vi kollade runt lite. eller, det blev nog inte så mycket kolla, vi bara gick igenom alla affärer utan något intresse av att stanna för att kolla på något, typ. så vi gick och fikade i några timmar istället. greken <3
efter blev det ett medel 75 pass. fan så jobbigt det var! svetten bara rann om en.

nu ikväll har jag bara legat här i sängen helt död. kollat på tv eftersom det är min tvdag idag. chuck, 2½ men, my name is eral osvosvosv


vilken ironi!


jag och min mun

det blev en lång dag på jobbet. det kändes också, i både rygg och ben/fötter. fattades en på jobbet också, så vi var bara 2. men det gick ju bra det med!

dagens korkade citat av mig,

jag tänkte fråga daniel om han visste hur man tog bort inredningen på min bildörr, (eftersom låset lär ligga där i någonstans) men orden som kom ur min mun var,
"vet du hur man öppnar min bildörr?"
HAHAH
ibland blir det inte riktigt som jag har tänkt mig

i morgon blir det träning för min del. ska bli skönt som bara fasen, känns som det var jättelänge sen fastän att det senast var i fredags.
innan det ska jag förhoppningsvis träffa kregert :) undrar vad vi ska hitta på för bus.


sommar snart tack!?

uppe med tuppen? nästan iaf

jonas från jobbet ringde mig precis och väckte mig. hade ju tänkt att gå upp 1015 idag eftersom jag skulle börja vid 12. men han mådde inte alls bra så jag får ta hans tider idag, 1045-1715, wuhu. moneymoney! men nu var jag uppe vid 0845, kunde inte somna om efter han ringde.
inatt har jag sovit knappt något heller. somnade runt 11, vaknade vid 12 och låg vaken till 3, viktor ringde. det var mys. somnade sen stund, vaknade vid halv 5 och sensomnade jag tills nu. det har hållit på såhär i flera dagar nu. det är inte alls okej!

fyfan va trött jag är! nysit som en idiot ha rjga gjort inatt ocokså, det är liksom mer än någonsin nu. jag börjar fundera på om det ligger ett litet dun i min näsa ngåonstans som håller på att retas.. kasnske ska ta upp det nästa gång tanthelvetet ringer, så att dom kakn tänka i såna banor också, för dom verkar inte alls ha någon koll på vad det är jag är allergisk mot.

nej men det är väl lika bra att börja platta håret och vara ltei segare idag när jag fixar mig. japp, lite that 70s show tiill de så blir de perfekt!
 

bye suckers

RSS 2.0