20/10

Jag drack öl igår. Fastän jag skulle hålla mig borta! Men är man sugen så är man inte så svårövertalad.... 

Har kommit på varför jag aldrig har mina persienner uppe. Min creepy gubbgranne står vid fönsterrutan och spanar in. Han stod säkert still i 15 minuter och glodde in här! 

Igår va de dags för andra sittningen på armen. Trodde jag skulle avlida där ett tag. Fula ord och stön + stamp med fötterna var ett försök till att göra de lite bättre.. 

Idag gick jag upp fastän jag ville liga kvar i sängen hela dagen.. Sovit piss inatt med plastfolien runt armen. Vaknat varje timma eller nåt. Tessan och jag drog ut till sörping för att köpa tyg till min halloweenkostym som jag ska sy HELT SJÄLV! wish me luck! 

Peace out


13/10

Ahhhhh äntligen är den här veckan över! Ledig dag i morgon och då är de back to the gym! Armen är bättre, nästan helt bra. YEY! 

Nu tog de slut.
Hejdå

12/10

Lördagkväll och här sitter ja hemma. I min soffa. Själv. Trodde ja skulle få sällskap men inte hört något. Börjar tröttna på de här nu. Snart kommer jag väl slänga ur mig en dum kommentar som kommer sabba allt.. 

Har faktiskt tagit arslet ur vagnen och köpt träningskort! De är fan på tiden nu. Kul att va tillbaks! Så två pass den här veckan gjorda. Dock fick jag Muskelfästeinflammation i vänster triceps. Jävla balle va ont jag haft/har. Dock känns de bättre idag. Voltaren och värktabletter ❤️ Hoppas de försvinner helt till måndag då de är dags igen! Måttband är fixat då mitt andra har fått fötter. Så nu är de bara att go for it! Vet ju att jag kan. Jag har ju gjort det förut. 

Firade även lillasyster i torsdags. 5 år! Det är helt sjukt! 


2 oktober 2013

Ja, alltså. Jag har ju ingen koll på vad jag skriver här längre. Varje gång jag börjar skriva på något. Tänker, just fan, måste kolla vad jag skrev sist. Och ja, eftersom jag är likadan som min far, glömsk. Så hade jag skrivit det jag började på.. Men ska väl säga att allt är som vanligt i så fall, jag verkar må bra, haha! 

Tatuerade mig i torsdags förra veckan. Blev väl typ en halvsleeve. Sittningen tog 4 timmar, nästa gång blir de färg. Vad de nu ska va för färger, om de ens ska va några? Lite panik över de.. 

Från 3 jobbdagar den här veckan till 5, gäller ju att ta allt man får när man kan! 
Snart dags att ta tag i träningen också. Börjar bli trött på mig själv = motivationen är påväg tillbaks. Ohyeah! 👊 





RSS 2.0