denna dag är med blandade känslor

nu har jag inte supit på två helger irad, kalla mig duktig emelie för såhär har det inte varit på länge.
men, det har varit dom två sämsta helgerna på länge. har suttit hemma båda fre och lör båda veckorna. inte roligt!

pratade nyss med anneli om när jag ska jobba och hur länge innan då jag ska jobba själv och på riktigt jag ska jobba. det var tydligen bara 1 dag jag ska gå med anneli. så jag är antagligen helt fri den dagen vi drar till öland! :D så jävla skönt att få veta det, nu behöver jag inte beskymra mig för att vara helt död när alla andra är pigga och glada. så nu kan jag supa på som fan utan att behöva vara orolig för att jag ska jobba på måndagen efter vi kommer hem också. det känns rätt bra det med :)

justr nu sitter jag och tar på mina ben hela tiden för dom är jäääättelena! det är lite jobbigt att jag kommer på mig själv att sitta och ta på dom. måste ju se helt sjukt ut!

nu, back to business. (=städa rummet)



åh jag vill träffa dig igen

gårdagen

åkte med gto pontiacen till citygross med pappi och wille. det var roligt.
men på hemvägen så slutade växellådan funak så vi kom ingenstans. :(
så nu måste pappa byta ut den, så nu kommer säkert jag inte få köra den innan den ska säljas :( buhu!

image207

ikväll ska jag in till fia. vi ska väl gör anåt roligt hoppas jag!
i morgon är det match mot hageby/sylvia. håll tummarna för vinst!

bus

kom precis hem. har träffat c. det var roligt! :D
vi sattt vid piren och pratade jättelänge om allt möjligt.
förresten, är det bara jag som kan höra fladdermöss? :o han trodde jag ljög om att jag hörde dom, men det gör jag faktiskt inte :(

HAHA

ååh, bästa reklamen på länge!
 

tre ord

jag har tänkt på en sak. man säger alldeles för sällan till sina vänner att man uppskattar deras närvaro i ens liv. dom 3 små orden som betder så mycket.
så jag vill bara få ur mig dom.
jag älskar er!
ni vet vilka ni är, ta åt er!


minigolf

Idag har jag spenderat en del av dagen med Fia. Vi var på stan och kollade runt lite. Det var ju  tydligen någon marknadsafton idag, så det var massor grejer man kunde göra. Vi var med i några tävlingar där man kunde vinna saker, och så självklart var vi ju tvungna att spela lite tvspel :D dom hade ett guitar hero i en bil, så vi tog en varsin gitarr och röjde lite. Fick en varsin t-shirt av snyggkillen sen också.

Ikväll har jag spelat minigolf med laget, det var roligt. Fast jag var sämst av alla tror jag, så det var tur att jag itne gick med på någon utmaning :p Haha!

image205
image206

matchen mot lindö

Läste precis om matchen, och jag kände själv igår att vi så jääävla bra inom laget, vi spelar som ett riktigt lag nu. Inget negativt snack som det har varit på senaste match/er. Det gör ju att det inte blir lika roligt att spela då.

Detta skrev Totte om mig..
Olsson:Vet inte om jag har fel men du känner det säkert själv och det är att du var riktigt bra idag genom att vid trängda lägen så sprang du ur passningskuggan och var spelbar och löste även ett låst läge med ett väggspel,Skulle vilja att du tog för dig som idag men lite till för det finns fotboll bara du vågar,Bra match!

Jag vet att jag inte tar för mig på planen, men man får inte särskilt bra självförtroende när man oftast hamnar som bänkvärmare i matchstart?

Jaja, idag var träningen inställd, det blir lagmästerskap i minigolf vid Billes istället (: Hoppas på att det inte är bara jag som kommer, haha!

Idag ska jag träffa Kregert och vi ska vandra på stan, hon åker till sthlm i helgen så hinner ju inte ses då :/ Har tänkt att int eköpa något. Men det var så otroligt länge sen jag gick på stan känner jag. Bra väder också, kankse blir en glass i solen :)

Nu ska jag sätta fart och platta håret, orkade ju inte med det igår. Då kasnke ni förstår ni som känner mig att jag var jävligt trött? Brukar ju alltid sitta och platta håret innan jag går och lägger mig. Har ALLTID gjort det förrutom när jag vill ha lite locks in tha hair.

SNART ÄR DET MIDSOMMAR OCKSÅ! WIHU!

whilliam

hämtade wille idag hos dagmamman. så var barnvakt åt honom tills anneli skulle komma hem.
vi gick och köpte glass och gick en promenad längs kanalen :) eller jag gick och han åkte sin lilla traktor. sen träffade han massor kompisar i lekparken,  så då var jga inte lika intressant längre.
han sa också att han och jag skulle åka och kolla på djuren i djurparken i turkiet också. haha?
image204
nu ska jag sova. gonatt!

onsdag

idag har jag faktiskt känt att jag förtjänade lite kläder och grejer.
så jag beställde lite scarfs, halsband, armband och linnen :)


image200
image203
image201
image202
bland annat dessa (: sen ett linne till som bilden försvann på från hemsidan :o sen lite armbands.

spelade nyss match också mot lindö, som ligger 2a i serien. jävligt bra var dom, bästa vi mött,. tyckte även dom andra. men vi förlorade i alla fall med 6 eller 7-0. man tappar ju räkningen tillslut..

nu ska jag ner och käka nåt. är dööööhungrig!

tisdag

idag ska jag träffa sara en sväng. det ska bli roligt, lånar med pappsens systemkamera ut på en sväng också! hoppas vi hinner ta lite bilder innan träningen ikväll :)
sen ska jag spara till en egen bra kamera. har ju en canon ixus50, liten och bra men vill ha en systemkamera också!

btw här är min nya hårfärg! jag gillar den faktiskt. men jag är ju rödhårig som en original rödhårig alltså. men det är helt okej!

dagens:
the kooks - ooh la

(i morgon är det 3 månader kvar tills jag blir 20!)
image198

0036

denna dag spenderades här i norsholm med kregert.
vi lirade lite fotboll med plastboll och försökte slå vårat nickrekord. vi kom till 6 nickar hela tiden. rätt bra ändå tycker jag:)
sen gick vi till kapten billes och kollade på alla båtar och kastade flatmackor i vattnet. efter en stund gick vi vidare till smårgåsverkstaden (gamla sluss cafe) och köpte kulglass. dögott! vi gick och satte oss vid piren och hoppades på att solen skulle titta fram men det gjorde den itne så mycket som vi hade hoppats på.
drog sen hem till mig när det började blåsa lite kallt. vi kollade på film, little miss sunshine blev det. bra film alltså!

efter hon dragit hem var det dags för en dusch och sen sätta sig och föna + platta håret. as usual.

sovdags nu!

ensam en lördagkväll

denna lördag har tillbringats med hårfärg i håret.
har färgt hrået sammalagt  4 gånger idag. kommer väl bild i morgon. tror det blev bra iaf? men det är ju inte så ljust som jag ville ha men det här duger sålänge,. mitt hår ska få vila lite nu. :) snällt va!

ikväll har jag kollat på film med min bror, både pirates of the caribbean, som alltid är lika bra! och sen american pie band camp.

nu ska jag nog sova i alla fall. jag tror inte mitt huvud mår så bra efter alla lukter från hårfärgerna, kan man bli hög av det förresten? ida och jag funderade på det förut när vi var klara för vi var lite borta och flummiga? hm

HAHAHA

alltså det här är nog detr roligaste på länge. (okej jag vet att jag kanske har lite skev humor)


kolla ca 1,08 när han gör trappan! HAHAHAHH

torsdag

idag vaknade jag rätt skaplgit.
hängde med mammsen ut på långpromenaden i skogen med hundarna, döbra väder så det var rätt skönt faktiskt!men man blev helt yr i huvudet eftersom det stekte på som fasen och vi hade inget vatten med oss.
hundarna hade ju turen och fick bada i roxen också. fusk! jag vill ju också bada nu när detär så bra väder.

ikväll blire träning, måste cykla härifrån mamma till fotbollsplanen idag eftersom det är så bra väder, men det skadar ju inte att bränna lite extra fett från kroppen :)

ananrs idag ska jag inte göra någonting. att bara ta det lugnt låter bra som fan. :)

image195
hahahha hon blev så misslyckad på denna bild!
image196
wilma
image197
sennär vi kom in i kohagen trodde jag kossorna skulle attackera oss men dom blev rädda för oss istället


nu skja jag gå!
hera


1 MÅNAD KVAR!

åhåhåh! 1 månad kvar nu tills MIDSOMMARAFTOOON! fy vad jag längtar. är så jävla pepp! bra att jag har mina bruds, Tessan och Kregert, som aldrig bangar! :D det blir vi 3 i vilket fall!

vaknade några gånger inatt pga av min nygjorda tatuering, det gör lite ont att ligga på magen och röra sig överhuvudtaget faktiskt. men men,. jag får skylla mig själv!

idag har jag inte gjort så mycket. pratat med tessan i telefon, det händer så roliga grejer där nere i malmö! jag vill också att det ska hända saker i mitt liv ju!
har hunnit dammsuga och torka golven som jag brukar göra. sen har jag hängt tvätt också och lekt massor med doggarna. :)

sitter och spelar Flatout utlimate carnage nu. eller har satt på paus nu och lyssnar bara på musiken i spelet, så sjukt bra låtar som finns med där alltså! wheyy

ikväll ska jag bjuda la familia på tacos. mamma är i stan och köper kläder och nicke är på valpkurs med alice. :) då får jag göra min goda sås!

sen blir jag trött på alla maskiner som åker fram och tillbaks på vägen härutanför nu. dom har först haft massa maskiner som har skrapat bort massa asfalt, sen lagt massa grus. sen hade dom på ngåon svart gegga. och nu har dom lagt på något nytt grus. och nu åker dom med en plattmaskin.
jag har tänkt på en sak, undrar om man blir helt platt om man blir överkörd av en sån?

jaja. nu ska jag nog förbereda maten lite tror jag! vill ju inte stressa sen.
fast först ska jag lägga in lite bilder sen igår, kregert fick vara paparazziimage191
i väntan på att roger skulle bli klar med bilden
image192
träffade ju martina också. hon gjorde ett litet fisk skelett. översöt vblev den!
image193
vene vad jag gör för konstig min där. men här syns min knubbiga mage och en lite revolver :)
image194
här ligger jag och känner smärta!
seru tessan att det är lite lila eller rött eller nåt sånt i mitt hår där ljuset är? :o

jaja nu måste jag gå ut i köket!
pössbye

nygaddad!

nu är det klart!
men oj va ont det gjorde! fast det var det nog värt? (har ingen bättre bild just nu)
image190

nervös

ojojoj. inte många timmar kvar nu. det var ju nyss mer än en månad kvar! vart tog tiden vägen!?
men edt är ju ändå skönt att det är dafgs! hihi

looptroop rockers - the building

skön låt,
den gör mig pepp inför sommaren (:

1 dag kvar!

oooh shit! det är bara 1 dag kvar nu ju! jag är lite smånervös faktiskt.

igår var det match, vi vann med 6-4. jag fick sitta på bänken hela matchen som 3 andra också fick göra. varför får itne vi också ha kul och få spela lite för? vi behöver också våran "belöning" för att vi tränar, det är ju matcherna man vill spela. och snäll som man är så ställer man upp för laget och tror att man ska få spela men icke.
sen har det ju alltid varit samma som börjat på plan ockås? JAG VILL OCKSÅ BÖRJA PÅ PLAN!
aja, nu är det ju som det är så jag ska inte gnälla mer. tycker det bara är lite lågt..

idag ska jag åka till mammsen. hon saknar mig nog för hon ringer hela tiden och frågar när jag kommer till henne. haha

nu blir det frulle + scrubs

kregert weekend

i hgelgen vare kregert som gällde!
i fredags var vi på palace. jag har några minnesluckor sen kvällen men jag hade roligt
igår så var det chillkväll, vi grillade och åt godis :)
åkte hem i morse med 1130 bussen sen.
och nu 'är jag hemma. döseg, ligegr och kollar på scrubs och pratar med tessan och fia om öland :D man blir så pepp bara man tänker på det!

lite bilder sen i fredags (:
image186
fia och jag (:
image179
fia, hahaha!
image180
sötsara
image181
fia och jag försökte med pussmunnar, men vi misslyckades?
image182
sötfia ;p
image183
jag och fia på topp!
image184
sara och fia igång!
image185
eh fulla?
image187
fixar shot
image188

image189
denna bild får avsluta det hela.
rolig kväll, fastän jag blev för full, har massor minnesluckor och låg på toan och spydde medans sara och kregert sjöng karaoke! jag ville ju också! tappade bort min sjal ockås, inte bra.

nu ska jag glo på scrubs igen.
pöss


VINST!

ojojoj! nu går det riktigt bra för oss. vi har 10 poäng i serien nu. undrar om vi ligger 3a nu kanske? :) vore ju inte helt fel.

vinst mot bråvalla som jag trodde innan. men det var tufft! 3 mål i första halvlek. sen tog det stopp för oss.
tror jag har fått en blåtå också. snyggt till sommarn! not

vi firade med mc'd på vägen hem. eller jag kimmen bella sanna och disa gjorde det (: mmmm-mm.

johnossi - party with my pain

lyssna och njut!

blåmärkerna efter deras spelning lätt värt det

match mot bråvalla ikväll

yes, ikväll är det match igen! hoppas på att vi vinner ;) haha!
nä men det gör vi nog.
peppar här hemma som fasen nu med johnossi på hög volym. måste packa lite träningsväskan snart också.
fast, en sak som man blir lite sne över är att jag dom senaste gångerna har börjar på bänken? okej jag var inte och tränade någongång den veckan jag var i malmö? men förfan, komigen? jag evt att jag inte är lagets bästa spelare men jag försöker i alla fall! jag vill spela!
man känner sig så jävla dålig när han tar in folk på planen direkt som inte har tränat på en månad? eh

jag har inte så mycket att berätta känner jag. händer ju inte så värst mycket just nu, eller jo, lite kanske. men allt kan man ju inte ta upp här! hehe

på fredag blir det utgång med kregert sara sandy och emma :) eftersom jag har så dåligt minne så kommer jag inte ihåg om johanna skulle med?  jaja. vi blir många iaf :) det är alltid roligt!
på lördag så blire väl chillkväll med grillat på kvällen om folk inte har ändrat sig? :) det låter ju inte helt fel i alla fall.

förresten? vart tog det fina och varma vädret vägen? jag vill ju ha sommar och sol som de senaste veckorna!

nu ska jag dra mig tror jag.
pöss

hårfärg

jag måste färga håret! nu, snart! usch. det är så jobbigt när man vill göra något nytt, fast man inte vet vad.
just nu lutar det åt blont/rött. frågan är bara, vågar jag?
vill egentligen ha mitt knallröda tillbaks, saknar det! fast nu har jag ju redan haft det och det kommer bli jobbigt i sommar med solen :(

image178
ful bild jag vet. men det är röttttt och ballt!


måndag

okej, vi vann inte med 9-0 utan med 8-0!, men det är ju bra i alla fall.
ska snart åka in och träffa kregert :)
ska bara duscha och sånt dära först. sov med blött hår inatt i en boll på huvudet. haha, snygga lockar eller vad man ska kalla det jag hade i morse.

nä nu blire frulle.

i morogn ska jag träffa elin? hoppas du kommer ihåg det! ring mig sen så vi kan bestämma lite, eftersom jag inte kan ringa dig :p

VINST IGEN!

spelade nyss match mot stegeborg, vi vann med 9-0! inte illa brudar! :D

ikväll blire grillat! mmmm-mmm-mmmmmmmmm

fredag, lördag + söndag

i fredags var det födelsedagsfest för kregert och sara :) jag hade hru roligt som helst! fast det blev lite för mycket för mig som vanligt. men det är väl bara roligt va?! :p haha
träffade mycket folk,
vi drog till palace på kvällen, jag hade hur roligt som helst! :D haha!

igår (löradgs) så åkte vi hem från fia rutn 12-1? komme rinte ihåg när det var riktigt. jag la mig iaf ute i solen och solade. somnade en stund, men sen blev det för varmt så jag gick in och la mig i sängen, då var klockan 4, vaknade vid 12 på natten och stängde av datorn som fortfarande var på, somnade direkt igen och vakande vid 0830 i morse. haha? var nog rätt sliten sen i fredags.

idag har jag då inte gjort någonting. ätit lite glass till frukost.
måste gå ut och klippa gräset nu innan mina föräldrar kommer hem ifrån väse. dom har ju varit där i helgen. och JAG har klarat av att sova själv i hus igen :D det är döläskigt men jag måste vänja mig lite känner jag. kan ju inte gå runt och vara rädd hela tiden. nene
ikväll är det match, kommer inte ihåg om det var mot vånga? det är iaf premiärmatch hemma! fasen av kul det ska bli! :))

snart är det förresten den 20e! jag längtar fast egetnligen inte, vill inte ens tänka på den smärta jag kommer få!

första dagen på jobbet!

idag skulle jag ha gått upp 0530. men jag snooza till klockan 0600 istället. fast fick ju ltie bråttom. ner och hämta kläderna som anneli hade fixat åt mig. brallorna  var såna dära fula brallor som vi hade på coop när vi praktiserade där, nästan värre. hög midla och typ döhårda, inget resår eller nåt sånt likosm. sjukt att man beställer in såna bralls till sina anställda..  dom var iofs för små (som tur var!) eller dom passade men då hade jag typ dött efter 10 min med dom på.  det var hennes gamla sen länge sen. men fick ta mina vanliga mjukisar. skönt det! mhm
sne gick jag ner och käkade frulle och fixade till mig lite innan vi skulle åka.

först åkte vi till apoteket i vrinnevisjukhuset och städade där och sen deras kontor osv.
sen åkte vi till posten och städade där dom sorterar osv.
sen åkte vi till ett annat ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter nu. men så jävla fräsht kontor! så dom hade där skulle jag vilja ha hemma. haha!
sen blev vi lite hungriga så vi skulle åka och äta buffe i stan. men dom hade tydligen stängt för renovering eller nåt. så det blev pizza istället. och det säger man ju inte nej till direkt.
efter det så åkte vi iväg till det sista stället vi skulle städa på. det var en lägenhet i stan, en 4a. han som bodde där hade spillt ut något på golvet och sen försökt torkat upp med någon jättestarkt medel bladat. så det hade typ förstört ytan på golvet. så det var dösträvt att gå på, nästan lite kladdigt.

så under dagen har jag städat massor toaletter, torkat och damsugit golv, torkat bord, torkat diskbänkar, torkat speglar, torkat skåp, dammat, soppat, tömt papperskorgar osv.
inget som var sådär äckligt precis. så det var ju tur det!
i mrogon ska jag jobba själv, utan anneli. uhhh undrar hur det kommer gå.
ska iofs bara vara på posten och städa och sen på apoteket igen. hoppas det går bra!

ikväll blire träning.
måste nog lägga mig lite ner nu kom jag på. helt slut i både rygg och fötter.

så gonatt

image177
städar emi. fniss


12 dagar kvar!

hihi yes. bara 12 dagar kvar nu tills jag ska tatuera mig. hoppas jag inte ångrar mig eller fegar ur? NEJ, sån är ju inte jag kom jag på. jag bara kör.

idag har jag varit hos mamma, varit hundvakt. suttit ute i solen och ätit bullar. mmm-mmmmm. mums

sen åkte jag till pappa, ska ju åka med anneli till jobbet i morgon och se hur jag ska göra på fredag då jag ska jobba själv! :o gah! läskigt.
men det ska nog gå bra.

sen ikväll har jag lekt med sara, vi hade massor att berätta. det var jätterolgit att träffa dig igen. har ju intr träffat dig sen du flyttade, det var ju ett tag sen nu!
hoppas vi ses snart igen (: hihi


just nu sitter jga och väntar på att tobbe ska bli klar i duschen så jag kan få tvätta bort mitt smink. han är alltid så seg!!
,,,, han är fortfarande itne klar och det har gått 15 mintuer!
jag vill ju gå och lägga mig nu... ska ju upopp v id halv 6 i morgon. jag har typ nite gått upp så tidigt sen jag jobbade förra året på airvent...

nä nu måste jag knacka på och be honom skydna sig på!

hera
image176

jobb!

JAG HAR FÅTT JOBB!
åååh va lycklig jag är!
anneli har pratat med sin chef om dom hade fixat ngåon vikarie tills nrä hon ska ta semester i sommar, i 5 veckor. men det hade hon itne fixat än så då fick jag hoppa in (:
och igår ringde hon och frågade om jag redan ville börja jobba på fredag, och det är klart jag vill! så på tors (i morgon) ska jag följa med henne till jobbet så hon kan visa hur man gör med allt. lite spännande fakitskt.
så nu ska inte min bil skrotas längre, vi ska kolla vad det finns för fel och fixa det. för jag behöver ju nämligen en bil i sommar att åka med. så istället för att köpa en ny så fixar vi min pärla :)

igår umgicks jag med kregert. det var roligt, vi lirade guitar hero, lagade mat, gick på stan och köpte kjolar och kollade på film (:

idag ska jag bara ta det lugnt, iofs ska jag städa hela huset som vanligt men det börjar bli en vana nu. rätt tråkigt men jag får ju bo här gratis och det är ju inte helt fel. vill ju inte börja betala.. så skatta er lyckliga som får bo hemma gratis efter skolan är slut eller får allt serverat på fat på annat sätt!

nu när jag har fått jobb känns allt bättre :) så tack anneli!

sen när det gäller killar, så har jag alltid samma problem. jag väljer alltid fel? varför? orkar inte med sånt här längre.. vill inte vara nr 2

nu ska jag göra ngåot av denna dag.
så hejdå

hemma igen

nu är jag hemma igen, åkt buss i ca 7 timmar är ingen höjdare.
har haft jävligt roligt i veckan, kanske har sagt det förut men jag var tvungena tt säga det igen.
snart ska jag åka till mammsen. hon saknar mig nog tror jag. hihi

i morgon ska jag träffa kregert! :D wiho

nu måste jag packa lite faktiskt,
pöss / em

hejhej

idag sov vi rätt länge. men det var skönt. vaknade lite innan 1. käkade frulle och begav oss ut på stan i jakt på en tumstock och en tejp. jag hittade båda sakerna före tessan när vi var inne på claes ohlson. för jag är mycket bättre än henne! nevars, du är lika bra som mig, minst!
sen så gick vi bort till rönnen. döbra väder vare
sen åkte vu buss hem. lagade mat, och här sitter vi nu.

ska se på horton ikväll. pöss


söndag

idag var det ju meningen att jagskulle åka tåg hem.
eller vi bjöd på en biljett på tradera igårkväll. då var vi trötta och sega.
i mrose när vi skulle kolla om vi får biljetten eller inte, eller ifall det skulle bjudas över mitt bud, så ser vi att vi hade bjudit på en biljett som va påtisdag. hahaha! klantiga som vi är.

i fredags var vi på kb, johnossi spelade där. och fasen så bra dom var!
vi sov på olika ställen den kvällen, men det är fortfarande en hemlis för er. moahaha

iaf, nu blire så att jag åker buss hem i morgon, bussen går vid 10.

herå
image171
image173
image174
image175

partyfredag och JOHNOSSI PÅ SCEN!

idag spelar johnossi på kb!
och tessan och jag ska självklart gå!
missade ju när dom avr i norrköping.

mrn nu ska jgaq itne sitta här och skriva mer för nu ska jag supa!!!1guwgweheher

fyllevalborg i stadsparken, lund

igår var vi i lund och festade, kom dit runt 10 på morgonen. söp tills kl 01 inatt typ.
men det var en lyckad valborg. vill hit nästa år med
hanträffa daneil och stefan härifrån också. kul!
nu ligger tessan och sover, jag skulle egentligen bara lägga i bilder påbdb och på fb. men jag känner att om jag lägger mgi ner nu så kommer jag inte kunna somna iaf.. suck
lägger upp lite bilder sen gårdagen här nu också. fast inte så många, annars kan man kolla min bdb http://sockerponny.bilddagboken.se

image149
image150
image151
image152
image153
image154
image155
image156image157
image158
image159
image160
image161
image162
image163
image164
image165
image166
image167
image168
image169
image170

RSS 2.0