Lyckad midsommar!

Nu har vi äntligen varit på öland! :D
Det började med att alla sov hemma hos sara. Vi gick upp vid kvart över 4 på morgonen ungefär så vi skulle komma iväg tidigt. :) Vi började åka vid 5. Jag höll mig vaken hela vägen.
Efter kanske någon timme så kommer det två bilar bakom oss och vinkar och grejer. När det var dags för dom att köra om så moonar dom för oss, alltså hela röven var utanför fönstret på motorvägen, ahhaha. Så vi fick alltså se tre stycken rumpor.
När vi väl kommit in till köpingsvik så stannade vi och handlade lite först, och sedan blev det jakt på campingplats. Vi stannade och kollade på några, men det var fullt typ överallt. Så vi drog till Lundegårds camping istället. där var det massor med plats kvar.
När vi väl fått upp tältet osv, som kanske inte gick så vidare bra. Så började det regna efter ett tag. Så vi satt i tältet och spelade något ölspel. Under tiden då så kom det förbi grannar och hälsade på. :)
Senare mot kvällen så orkade man itne vara kvar i tältet. så vi gick över till grannarna och satt där. Runt 7-8 på kvällen så blev det nog för mycket för mig. Jag kommer inte ihåg något efter det i alla fall. PINSAMT! ;$

Dagen efter vaknade jag upp i tältet äcklig som fan. Därinne sov också sofia, karin och blixt (?) vem det nu var :p haha
och det bästa med lördagen var att det var sol!! och varmt som fan! helt underbart!
Jag tog det jävligt lugnt den dagen, mådde inte så bra efter dagen innan.
Vi spelade vollyboll, badade, sov, solade, grillade och hade det dömysigt!
På kvällen så umgicks jag mer med Kotte, viktor, sigge och robin. blev lite småtrött på alla töntar som var med oss. haha. eller, det var massa äcklon som pratade med mig iaf :( buhu
Träffade ju martin i väntan på min pizza också, blev döförvånad över att han var där :)) hihi

sen träffade panda under natten, så satt och pratade med han och jonte och sigge tills det blev ljust ute.
somnade sen bredvid kotte i hans tält..

På söndagen var det dags att dra hemåt. folket sov på alla möjliga ställen. haha.
På väg hem stannade vi någonstans för att käka på mcdonkan. Där träffade vi kotten, viktor, sigge och robin igen. vilket sammanträffande! :)

Orkar inte skriva mer nu, men vi hade jävligt kul i alla fall. träffade mycket roligt och knasigt nytt folk. Vi har också bestämt att det här ska bli en tradition! :D



ÖÖÖLAND

HERE WE COME!
image2

Info.

Har varit på arbetsförmedlingen idag igen. Satt och lyssnade på en kille i ca 40 minuter och han pratade om sånt man typ redan visste. Kändes rätt onödigt att gå dit överhuvudtaget.
Eftersom jag försov mig med ca 40 minuter. Så jag var döstressad för att hinna med bussen, osen busschauffören var ju en sån där nybörjare som hade en annan busschaufför med sig för att gå hjälp (?) så den blev döförsenad, dvs att jag också blev det. så jag fick springa dölångt, men jag kom ändå försent, men det kom ner en snubbe och frågade om jag skulle till den där info grejen, så jag fick gå in bakvägen i den där salen och sätta mig. Det var ju sjukt mycket folk också.
Sen fick vi i alla fall gå därifrån, och det var ju dövarmt ute. Så man typ dog...
Det var sen tänkt att jag skulle dra till körskolan, men så blev det inte. Tänkte att jag kunde sitta här hemma idag och plugga. :)

Och ikväll är det match mot lotorp. hm, jag undrar hur det kommer gå :p förra året förlorade vi ju med rätt mycket mot dom. men vafan, vi har blivit jävligt bra mot förra året!


Nu är det bara två dagar kvar tills vi ska dra till Öland! FUCK va kul vi ska ha! :D


Grattis mamma!

Mammsen fyller 41 idag. Så ska snart åka och hälsa på henne : )

4 dagar kvar nu!

Pinsam match

Hade rätt kul igårkväll i linköping. Men jag fattar itne varför en person ville göra mig "svartsjuk"?..  ofta jag blir det också, hahah.. blir trött på det alltså.

Spelade match idag mot Åby, hahah. Dom gjorde kanske 3 mål under de 5 första minuterna på matchen. Bra start liksom! Men vi klarade 2x45. Vi kämpade som fan, men dom var för bra helt enkelt :p Pinsamt men sant så förlorade vi med 19(!!!!)-0. Fatta va kass man känns sig då. Men vi höll ändå humöret under och efter matchen så det var lugnt. Motståndarlagets tränare sa att han förstog inte hur vi kunde ha så kul på plan ändå, fastän att vi låg under med så mycket.
Jag fick blåsor/skoskav på mina hälar, kanske skulle va en bra ide att köpa nya skor liksom. osen så skrapade jag upp knäet :((
hm.. nog snackat om det.

Kom precis in, har stått ute i solen och målat massor med brädor. Det var tugnt för armarna kan man ju säga, är inte så van att jobba med dom liksom :p



Fan så kul vi ska ha på midsommar!! Det blir öland :) och bara för det så kommer jag inte ihåg vad stället heter som vi ska till.. /:

Sjuk?

Hostar som fan och är döförkyld. Hoppas att det inte blir värre, eftersom jag ska spela match i morgon.. skulle vara jävligt segt om man missade den :/ Efter som vi behöver folk! Så tråkigt att så många sviker... I alla fall när vi kan åka ur serien om vi lämnar in ett VEO (?) till..


Ska in till linköping snart också. :)



ÅÅH, jävla helveteslåt som satt sig i huvudet på mig!!
Scotty Vanity - I Like Your Hair....
PSHYEAH! haha, hm det är nog bara philip och jag som tycker det är kul :p

Torsdag

Har varit arbetslös i 4 dagar nu. (haha) Det låter jävligt vuxet faktiskt.

Idag har jag varit jävligt duktig faktiskt. Har varit på arbetsförmedlingen och registrerat mig som arbetslös. Så nu har jag fått massor med papper och tider. Så nu har jag något att göra om dagarna. Iofs så måste jag ju ta tag i körkortet nu också. Men ooooorkar inte ;(

Ska nog dra mig uppåt plan nu också.. :)

peace

Nu är det över, äntligen?

Vi har varit på studentkryssning.
Vi har varit på bal.
Vi har varit fulla i mer än en vecka i sträck.
Vi har haft jävligt kul,
och nu har vi tagit studenten.
Ingen mer skola, någonsin. Känns jävligt skumt.

image1

RSS 2.0