waiting all day

idag har de varit rätt slappt. hunnit med att träna ki jympa. lär ju ha träningsverk som fan i mina armar axlar och rygg i morgon! mina nya skor och bralls funkar great!
städat mitt rum lite har jag också gjort, duktigt. fast jag är inte klar än. på låååånga vägar. men det tar vi i morgon. tror jag.
ska jobba i morgon också.
och nu är jag trött. lite övertrött. dunno varför, bara är det. så nu blire film, eller that 70's show kanske. vi får väl se!


Silverchair - anthem for the year 2000








säg att du vill träffa mig..

big brother

haha, dom börjar ju visa Big brother igen! så jävla roligt! det måste jag fasen se på (:
22.55 & 23.55 ikväll!

nu, träning


jobb, besiktning och maxihuset

japp, idag har min dag bestått av mest jobb.
öppnade med aldén i morse. de va inte alls mycket folk, så jag tog in min lilla bil och städade den lite, har en sk papperskorg på passagerarsidans golv med kvitton och påsar och grejer. några gamla wonderbaums och sådär. kände att jag kanske skulle slänga allt sånt innan jag skulle iväg på besiktningen.
sen började aldén helt plötsligt polera min motorhuv litegrann- DAMN va rött det blev, den var ju typ ljusröd innan. men det blev bara polerat på motorhuven, taket och min lilla vinge därbak :p haha! sidorna var lite för skitiga, bara lite. jag lovar :p
jag och niklas (andra nya killen som jobbat betydligt mindre än jag) fick vara själva i butiken i 3 jävla timmar sen. och jag var "the boss" av oss! HAHA. så fu nicke!
nej men det gick väl sådär bra tror jag ;p ringde några gånger till aldén och daniel så det löste sig ju alltid. sen var det typ ändå helt dött vissa gånger, dom det alltid brukar vara.
kl 1700 drog fia och jag till bilprovningen, nervös som bara fan var jag.  trodde verkligen inte att den skulle gå igenom.
MEN DET GJORDE DEN! SÅ JÄÄÄÄÄVLA SKÖNT!
efter det åkte vi vidare till maxihuset för att gå lite i dom nya affärerna. hittade nog världens snyggaste skor på MQ förresten, på rea var dom också. MEN jag har inte råd att slänga fram flera hundra ändå på ett par skor nu. inte nu när jag sparar till kregerts och min lilla resa. höhö

i morgon blir det nog träning någon gång på dygnet. måste ju inviga mina nya skor och bralls.


såhär ensamt och tråkigt var det på jobbet igår. inte en jävla kund på evigheter.
(man ser våran godisgömma också, höhö)

aldén polerar min bil. lilla skillnaden eller? HAHA!

så såg jag ut idag, ja.


nej nu blir det sängen. jag är totally död in the head and in my fötter. så bye for now!

vb

dagen blev jäktig!
först ut med hundar och så här hemma,
duscha, fixa, sminka, håret osvosv
in till stan med bussen (bilen står vid kyrkan)
daniel från jobbet ringer och undrar om jag kunde jobba mellan 16-20. javisst!
kl var då 15, panik för jag fick för mig att det var lov och då skulle bussen hem inte gå. ringer morsan, hon fattar inte vad jag snackade om för allt gick så fort och jag var så stressad/virrig. ville iaf att hon skulle hämta mig i stan för bussen inte gick. hon försökte få mig att fatta att det inte var lov länge. men då ville jag bli hämtad vis kyrkan, var så stressad så jag glömde bort att ajg ställt bilen vid kyrkan. guuuuuud. ibland är mamma bra och smart. lite smartare än mig.
hem fort som fan, hämta kläder och racea in till stan med lilla blixten mcqueen (som min lillebror har döpt den till).
jobbajobbajobba,
sen blev det världens som planerat med kregert. det var mys!
och nu är jag precis hemkommen.

nu är jag lite nervous inför i morgon, då bilen ska besiktigas. SHIT. hoppas den går igenom. vi kollade mina ljus förut och tutan har jag använt några gånger idag så den funkar. nu är det ju bara resten som man får hålla tummarna för.

nej, in i duschen nu sen lägga sig. ska visst jobba i morgon också. 10-17. wuhu, moneymoney! sne blire jobb i helgen också!

hare så kul i fjällen raring!

byebye

0936

yes, nu är jag uppe. mamma väckte mig förut innan hon slog igen ytterdörren för hon skulle iväg. och nu kan jag inte somna om.
igår var det träning som gällde, aerobic basic hette passet. det var så jävla kul! kände att jag hängde med rätt bra för att vara första gången också. whuh. läskigt bara när man måste kolla på sig själv i spegelen framför..
idag blir det väl också träning antar jag. men måste in innan och köpa mig ett par nya skor att träna i. har ju fått DÖont i mina benhinnor eller vrister, det sträcker sig upp på halva underbenet? säger man så? ähh, man fattar väl ändå vad jag menar skulle jag väl tro..

men frågan är, jag vill nog inte gå på stan själv. ska nog höra av mig till fia. hoppas hon inte planerat in något annat idag! HEHE

ikväll blire nog världens bar med kregert också! en liten firning för hon slutar jobba. hehe
så ses där!

1 2 3 4

hemkommen från träning med kregert och nattis. passet blir ju bara bättre och bättre faktiskt. idag var det lite jobbigt faktiskt :p höhö!
i morgon blir det aerobic basic. ett nytt pass tydligen. längtar lite faktiskt.
sen är det ju så att det är fettisdagen i morgon, mamma sa det förut. så vi ska gå en ASlång runda med vovvarna och köpa semlor i brasken, norsholm i morgon. MMMMMMM
nu läste jag ordet fettisdagen, man kan ju uttala det på 2 sätt, FETTISdagen och FETtisdagen. haaaaaa. både stämmer väl lite, va?

nu har jag precis lagt upp en annons om min balklänning som bara hänger hela tiden. så får hoppas att någon vill ge lite money money för den. behöver dom ju eftersom kregert och jag har lite plans va ;)



studentbalen 07


jag tror min lillasyster agnes gillar mig massor. när hon börjar tjuta nästan varje gång nu någon håller henne, så kommer jag förbi och säger nåt busigt och skrattar åt henne så börjar hon skratta åt mig tillbaks (: hihi.

ikväll är det mycket tvtittande igen!
1900 Simpsons

1930 Simpsons

2000 Chuck

2100 2 1/2 men

2130 2 1/2 men

2200 My name is Earl

2230 My name is Earl

2300 Scrubs

2330 Scrubs

0000 It's always sunny in Philadelphia





idag är det 1 år sen daniel langeville gick bort. vi är många som saknar dig! vila i frid..


get up and go

idag:
- gå långpromenad med hundarna
- laga mat åt mamma och mig
- medel pass på friskis med kregert


nu känns det som ALLA mina nysningar kommit tillbaks. det går inte en minut utan att jag nyser igen. JÄVLA SKIT! förkyld as hell är jag också. känner mig trött och hängig. JAG TÄNKER INTE BLI SJUK!

dags att börja plocka upp och lägga in kläderna i garderoben nu efter jag har flyttat till mami.  2 stora väskor och några påsar med kläder. ja, eller jag måste nog gå ut med hundarna först.. suck.


jag vet inte..

suprises

nu har jag räknat på min lön och allt sånt som jag nu måste betala när jag får min lön nu den 25e.
jag kommer tydligen få leva på 58 kr efter alla räkningar och bilgrejer. FAN så jävla asdyrt det är med bil. funderar starkt på att sälja den för tillfället. men sen kom jag på att efter jag betalt skatten så blire det lugnt igen. då är det bara försäkringen som behövs betalas. fast ännu en sak, jag måste ju åka nåt med den. annars är det ju jävligt onödigt att ha den. behöver den visserligen till jobbet. men de måste fan finnas en annan lösning..
JAG MÅSTE HA ETT JOBB TILL!
just nu hatar jag pengar jobb och killar. varför är det så jobbigt för?

jaja
jag har iaf något att spara till nu. jag tror de kommer gå bra :) när jag har ett mål nu så borde det gå!

heartless

igår var de ju utgång! var inte så pepp på det efter att ha stått i kö i en halvtimme i össnö! eller hur fan man säger, de snöade som utav bara helvete iaf. så när vi kom in var ju håret helt dyngsurt, jag var genomkall och mina fötter var typ som två isbitar.
efter att ha torkat håret lite med papper inne på toaletten så blev det iaf lite dans. men så SJUKT asmycket folk det var. iofs var ju hästpojken dj's också. kan ju vara en grej av det?
drog iaf hem rätt skapligt iaf..

idag är jag knappt bakis.  skönt!
men mindre skönt är att jag mår dålgit igen, inte mår dåligt som att jag mår illa och sånt. utan dålgit som en bad feeling. jävla skit. räcker det inte nu!? känns som jag snart kommer börja tjuta.. jag vet ju inte ens varför jag mår såhär skit ibland!?

tankar

nu är jag helt hemkommen från motala.
det var kul att träffa tobbe igen, eftersom det inte alls blir så ofta..
vet inte vad jag ska säga om besöket, det var kanske inte som jag trott det skulle bli, vet inte om jag bara kände mig kanske ivägen eller så.
varför ska de va så jävla svårt att veta hur ni pojkar tänker?
jag fattar inte riktigt. det har ju varit så bra dom andra gångerna, typ? och igår/inatt/idag kändes det lite konstigt? :(
oooh. det känns som jag bara gör bort mig eller nåt.
så nu blir jag nog laid-back emelie några dagar.  eller ska försöka, har ju inte gått så bra med det förut..


japp, och ikväll blir det utgång! ska bli jättefull så jag slipper tänka på killar :)))))
så see ya at HUGO!

a shot in the dark

har nu tränat
käkat tonfiskröra och pasta
plattat håret
packat lite till mamma
ska snart börja sminka mig
volumemastera mitt hår
klä på mig
sen åka till motala! wuhu



lalala

jag är vaken!
jag vaknade till och med halv 10
ringde mamma precis, hon undrade vafan jag gjorde uppe såhär tidigt..
men ska man ta bussen in till träningen så ska man
idag blir de ki jympa. ingen aning om vad det kan vara för nåt. ki är väl iaf lite box och sånt
Ki Jympa Medeljympa med inslag från Österlandet. En kombination av jympa, kampsport och Qi-gong. Passet har en regär styrkesekvens följt av en ett längre konditionsavsnitt.
jahaa, oj.

bäst att sätta igång med något nu! måste ju kanske käka nåt innan jag åker!

the danger is starting a fire

idag har jag itne gjort så mycket.
åkte in till stan en snabbis, var väl där kanske 1,5 timme :p sedan bar det av hem till kregert. vi lagade pomme och hamburgare. gott!
sen åkte vi hem till mig, vi kollade på american pie 2 och åt fruktsallad! ännu mer gott!

i morgon blir det motala, jag längtar! tror de bara kommer bli segmys där :) men det är aldrig fel det heller!


så såg jag ut idag.

kenny vs spenny

ahaaaahahaha! har äntligen kommit på vad grabbarnas program heter! KENNY VS SPENNY! jag och alex kollade på det jämt när vi sågs förra sommaren. dom är så sjuka och roliga! det är ett tips för såna som gillar min humor :D

burn mf burn

ahhh
nu har jag precis käkat frulle. ostmacka och blåbärssoppa! MMMMMMMM
sitter och plattar håret nu, ska in till stan snart tänkte jag. glo runt lite. blev sugen på ett par stentvättade jeans faktiskt. såg ett par så täntke jag skulle testa dom osv :))
har hittat en ny skinnjacka som jag vill ha också, men det får vi se lite med, min ekonomi är inte så bra just nu. kommer inte vara bra efter lönen som kommer nu heller eftersom jag har skatten att betala på bilhelvetet. den är ju inte gratis direkt! fan va rik jag skulle vara om jag inte hade en bil att betala..

AAAH KKRAMP!!!!!!

fniss







saknar det hära <3

1848

om man sitter och ritar massa stjärnor i sin almenacka eller vad det nu är så har man tråkigt. jag har gjort massor med stjärnor så jag har verkligen dötråkigt.
har blivit invited till två fester ikväll. katrineholm eller motala. men nejnej. inget party för mig ikväll. har inte råd! bahaaaaa, fan.

har varit och tränat idag iaf. duktig emelie! i morgon tror jag att jag tar en liten paus. kanske blir en promenad eller nåt istället, mina benhinnor gör rätt ont nu har jag känt..

jag har en känsla av att det inte kommer bli av på fredag. en sån där jävla bortförklaring till att inte träffa mig kommer jag säkert få höra. oh, hoppas att det inte stämmer!

1016

nu är jag vaken
ska strax gå ner och käka lite frulle
det blri väl ngåon macka och mjölk antar jag
om en halvtimme ska jag ta bilen till kyrkan
sen ta bussen därifrån in till stan för att träna
så kanske måste börja skynda mig på nu

jag glömde min vattenflaska igår, tur att kregert var med och räddade mig!

turbonegro

sitter och lyssnar på kasnke turbonegros bästa låt - fuck the world. mmmm den gillar vi!

har tränat idag med kregert. det var roligt. kul att vi båda kände av våra rumpor efter gårdagens olika träningar. haha!
men det är alltid skönt med träningsverk. då vet man ju att man har gjort något bra.

har inte så mycket att berätta egentligen. bara det att jag längtar tills fredag :))






HEHE

BOUNCE

orkade inte kolla på alla program igår. kom till ena scrubs avsnittet sen slocknade jag..

idag har jag träningsverk. YEY! rumpan, axlar och lår. bra jobbat emelie :)
snart ska jag ta bussen in till stan för att träna igen. jag har fan kommit igång nu! så jävla härligt är det!

OJ! jag måste kolla vilken tid jag ska besiktiga bilen nästa vecka, lite nervös är jag faktiskt. HOPPAS inget är trasigt eller så. den verkar ju må rätt fint ändå :)

bokade en tid på make up store till en sminkning, tog på fredag. men jag känner att det kanske blir lite tajt med den tiden så det blev på tisdag nästa vecka istället!

lyssnar på en låt med miss e, timbaland, justin och några fler har gjort. den låten är med (utan att dom sjunger) i Step up 2. SÅ JÄÄÄÄVLA BRA LÅT!, och film.

m

bra tvkväll.
1930 simpsons
2000 chuck
2100 2 ½ men
2130 2½ men
2200 my name is eral
2230 my name is eral
2300 scrubs
2330 scrubs
0000 its always sunny in philadelphia
0030 spin city





:*

when the stars go blue

jajajaja
ska börja fixa mig nu. ska in till stan med 1248 bussen. no car today. måste hålla i pengarna, bensinen är ju fan itne billig!
ska på stan med fia en sväng innan träningen.

det känns som att jag kommer glömma min vattenflaska idag.

spotify <3

åh jag är in love!
fick precis en inbjudan till spotify! ÄNTLIGEN!
så jävla bra program, bara att söka på det man vill lyssna på, utan att behöva ladda ner osv, sen lyssna! älskart! man kan göra egna spellistor och sånt också, så låtarna finns kvar.
wuhuuuuu <3

headache

måste tacka för min otroligt irreterande och onda huvudvärk som jag haft nu på jobbet och nu ikväll. har iofs inte tagit någon tablett mot det så får väl kanske skylla mig själv lite.
jobbet idag gick inte alls snabbt, så lite folk och så lite att göra så det blev lite segt. men borgsjö tittade förbi med hans tjej, det var kul att träffa honom. det var ju nästan exakt ett år sen sist! galet lång tid.

lyssnar på eminem - superman just nu. gammal men ändå bra låt. (haha)
har kollat på en massa heroes avsnitt nu ikväll, snart klar med säsong 2! fan så bra det är alltså. tips till alla som inte har kollat på det.

i mrogon blir det stan med fia (?) och sen ska jag träna vid 16 med kregert :) skönt!


snart är alla <3ans dag slut. tack!

nu har jag borstat tänderna. har varit en rätt lugn kväll med mycket hicka. jajävlar vad jag har hickat ikväll. eller, har väl varit till och från nu i en timme. det är väl ändå rätt så mycket? kan inte någon komma hit och skrämma mig eller säga typ 57 gånger att jag får en tia om jag slutar för att hetsa mig lite till att sluta. eller fast nej. då fortsätter man ju bara... bra där emelie!
har suttit och läst igenom lite gamla inlägg från 2007. vilket liv. jag har gjort många saker som jag inte ens kommer ihåg. det är sjukt vilket jävla dåligt minne jag har. det är sant. jag kommer inte ihåg saker jag gjorde förra veckan, eller saker jag sagt till folk, och vad jag har sagt till folk. nästan lite läskigt sådär.

har precis duschat också, det var skönt. ska somna med blött hår idag. jag har slutat med det där platta-håret-innan-jag-går-och-lägger-mig. eller ja. försöker och har klarat det i snart en vecka. jag menar, jag måste sluta platta håret överhuvudtaget så ofta som jag gör nu. varje dag liksom. inte konstigt att håret inte växer. men nu har jag ju som sagt plattat håret 2 gånger denna vecka bara! go emelie!

håller på att ta hem vänner säsong 2 & 3. fast det har inte kommit till 50% än. så lär inte kunna se det idag, nej. ska nog se på the house bunny idag igen. haha, då blir det 3e dagen i rad. men den är fan bra! älska slutet "CINDERELLA!". kregert knows what i mean i alla fall.





idag blev jag lite lyckligare tror jag.

whilliam och jag = sant

wille och jag busade lite med kameran nyss. ehe. the resultat is here


överskattade jävla dag. eller?

usch.
när man är singel som jag är och aldrig haft "någon" att vad ska man säga, tillbringa denna dag med så blir den här dagen så himla överskattad. men ändå känner jag att jag inte vill vara ensam denna dag. som är första gången av alla år. jag vill vara med han. han den där som jag börjar tycka om. men jag vet inte om han har fattat min vink riktigt.. suck. det verkar som han är upptagen med annat idag ändå.

så ikväll blir jag ensam. ska nog köpa med mig en geisha tror jag. det är ju så gott!
men ring gärna, jag kan ändra mig!

död

jag är helt slut i huvudet och i kroppen.
har tränat och grejat idag, vi fick itne plats på passet vi tänkte träna på, så det fick bli ett mindre jobbigt en timme senare. efter att ha suttit och väntat i drygt en timme så var man ju en aning seg.
när det var slut så drog vi hem till mig och käkade tacos, jag var hungrig som ett jävla djur. så jag bara vräkte i mig. och nu har jag nästan ont i magen, eller det känns osm att jag ska spy snart. usch. i käkade ju lite chips också, det gjorde ju inte saken bättre. jag ska aldrig mer äta chips.

vi kollade på två filmer också, the house bunny (igen) och step brothers. måste ju få med mina vänner i filmvärlden hära.

nu ska jag lägga mig och kolla på heroes och kanske somna om jag kan, det är lite för varmt i mitt rum nu så måste nog vädra lite.
jobb i morgon också, suck! nu känner jag verkligen inte för det. men det lär väl kanske ändras när jag kommer dit. höhö

puss och godnatt






var är du ikväll? :(

fredag den 13e

YES, jag har träningsverk! alltid lika skönt att känna av det. man har liksom gjort någon nytta :) passet igår var riktigt jobbigt måste jag säga. många nya muskler som användes med konstiga övningar.

om en timme ska jag ta bussen till linköping för att sedan hoppa på tåget till norrköping. onödigt jag vet. men ibland gillar jag att åka buss/tåg. det är skönt. lyssna på musik och bara vara utan tjat från föräldrar om att man ska göra något av dagen istället för att bara lata sig.
dessutom går inte bussarna så bra härifrån, och dom kommer gå ännu sämre om dom beslutar att ta bort 510. hur fan ska man komma till stan då, och hur fan tar man sig till linköping? det kommer liksom gå kasnke 2 bussar om dagen till norrköping. suck. bara för att det kommer komma en jävla tågstation i kimstad så tar dom bort massor med bussar från norsholm. det är fan en bit till kimstad. man kan ju inte gå ca 5 km till en busshållsplats. det funkar ju inte.

ska iaf in till stan för att träffa kregert. sen ska vi träna. sen bär det av hem till mig för myskväll. lär väl bli film och sånt!
kanske måste städa lite innan...


dagens låt.
Nomy - Cocaine

brick tamland


best of brick tamland


idag har gjort massor med saker känns det som.
tränat
städat lite
ätit semla, mmmm
åkt och badat i badhuset med familjen
kollat på film, det blev The house bunny. haha, måste säga att den var riktigt bra faktiskt :p skrattade för mig själv ett antal gånger!
nu har jag cepe ont i huvudet, men jag orkar inte springa ner och hämta någon huvudvärkstablett :( hoppas jag har någon i min väska, jag har ju allt annat där i så varför skulle jag inte ha någon sån tablett? :))

1200-1300

nu har jag kommit upp ur sängen och sköljt ansiktet så jag ska vakna till lite.
ska ta bussen från kyrkan, ops! måste kolla när den går därifrån!, 1100. passet börjar vid 12. lite duktig är jag väl ändå som tar ett tidigt pass för en gångs skull.. undrar hur mycket folk det är?

jag har börjat nysa igen. det är förjävligt. iofs är det inte lika mycket som förut, men ändå! jag hatar att nysa. iaf efter att jag gjort det i 11 månader nu.

nej. dags att gå ner och käka frulle och sedan packa väskan!
undrar vad det är för väder idag? snö?

telenor


haha. älska denna reklam i slutet "Do you have facebook?"

.


timbuktu ft. dregen - tack för kaffet

the curse of curves

idag har jag bara gjort nyttiga saker.
jag har varit ute med världens promenad med hundarna igen.
städat hela huset hemma hos mor.
tränat på friskis.

i morgon ska jag träna igen. sen har jag iiiingen aning om vad som händer.
fredag blir det kregert&olsson-kväll <3
helgen = jobba med störda arbetskamrater.

favorit


Nilecity - pelle och markus

,

det gick inte

.

nu är jag laid back-emelie
om jag kan

.

idag är en dålig dag
jag är ledsen men jag vet inte varför
och det känns som allt kommer fucka up sig idag
har en dålig känsla i magen om att något kommer gå åt helvete
varför kan saker och ting bara inte gå som jag vill någongång ibland?
en liten bra överraskning skulle inte sitta fel
fick iofs en jättebra i helgen, men en till från samma person vore bäst
snälla?


-

emelie - kregert party någongång snart? :))



hihi

ge mig dig

helgen + lite till

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''-------------------------------------------------------------------------------                                                                                             xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz<111111111111111111111¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨




  
satt och gjorde rent några av mina tangenter som blivit smutsiga eftersom man aldrig använder dom, typ.

iaf.
min helg har varit en av de bästa helgerna på länge! eller iaf min visit i motala. har haft så jävla roligt! :D
söndagen var väl mindre roligt med jobb och sånt. men det gick an. jobbade ju med riktiga chefen (som jag inte brukar göra annars) och då känns de som man måste göra extra bra ifrån sig, men mså gjorde jag bort mig när det ringde världens suraste jävla gubbhelvete. han mummlade i telefonen om något som han skulle ha, som jag först inte hörde vad han sa. sen var han tydligen jävligt stressad och tjatade på mig att jag skulle skynda mig annars skulle han lägga på osv. han skulle ha en damask till någonting höger fram. WTF!? det fanns tydligen fler saker som hette damask (jag trodde det var tygsaken på växelspaken).. jaja. han var sur och jag blev stressad men det löste sig tillslut.  det är alltid jobbigt med kunder som kommer med så konstiga problem och saker som dom ska ha. saker man aldrig i hela sitt liv hört talas om förut.

fridag (svengelska)

tack för att det äntligen är fredag!
ska snart ta min lilla bil och köra hem till pappa, där den ska få stå över the night cuz im going to take the bus to motalaaaa.



see ya fuckers!

torsdag

idag har de varit en lika tråkig dag som alltid.
fast idag har jag gjort lite lite nytta.
var och sökte ett jobb, på billes här i norsholm.
sen klev jag på bussen och köpte ett busskort. antar att jag behöver ett i morgon :) eller förhoppningsvis.
cuz im going to motala :)

förresten, förut, när jag skulle ta ut pengar i affären. så kommer jag in, så kollar en gubbe på mig som står och plockar ihop sina saker i en påse och säger sedan "gud va många söta flickor som kommer in hit idag" och blinkade med ögat åt mig. haha, han gjorde fan min dag <3


burned

idag har kregert och jag varit i badhuset i blacka igen. vi har simmat och badat. sen solade vi också, jag solade med extra ansiktssol. mitt ansikte är nu jätterött och det bränns lite. smart drag emelie! (tur att det finns smink)


lockigt rufsigt hår och myskläder

japp. idag har jag inte orkar bry mig alls om hru jag ser ut. okej, det brukar jag inte göra när jag bara går hemma. men idag kände jag för att berätta det.
har fortfarande cepeont i min arm. kan inte böja ut den riktigt. sen nu, när jag sitter och skriver. så håller jag den still, och efter ett tag så stelnar den så jag få ta i med lite pain i armen så jag kan röra på den igen. känns lite konstigt. oj, nu whinar jag igen. sorry!
förresten, nu tänker jag sura lite över mitt linne som jag hämtade ut idag. ursäkta, men det ser fan ut som en magtröja? som att någon har klippt av linnet på hälften liksom? den skickas tillbaks med detsamma! aldrig mer kläder därifrån..

tänkte lägga upp någon helt random-bild. eftersom det är så fult och tråkgit i en blogg utan bilder.




sommarbilder är dom bästa,

-

dagens roligaste:

Charles Carmichael säger (19:56):

började gråta när ja såg bolt
(min bror, snart 18 år)


allergi eller astma?

i morse vid 0830 så var jag på vårdcentralen jag satt och berättade vart när och hur jag nyser. fick fylla i världens tråkigaste/jobbigaste papper med miljoner frågor om allt jjag kan tänkas vara allergisk mot. men eftersom jag inte har ngåon jävla aning så fyllde jag i knappt nåt. höhö
det slutade iaf med det jag helst av allt inte ville veta av. nålen. det blev blodprov. när doktorn sa det så var jag nära på att dö. jag blrv skitnervös. så det var bara att sätta sig i väntrummet igen och vänta på att någon skulle ropa på mig så dom får stoppa in den där nålen i mig.
okej, det var inte så faligt som jag trodde. men mitt hjärta dunkade säkert i 500 km/h innan, under och efter. nu är jag blå i armvecket och har väldigt ont i armen. den är stel.
precis efter jag varit på vårdcentralen så tänkte jag åka och simma och sola eftersom jag ändå var i blacka. så jag gjordet. men det var inte så könt att simma. haha, armen gjorde lite ont + att det var typ miljoner kids där idag, måste ha varit något dagis eller någon lågstadieklass där (ser ju inte hru gamla folk är längre, alla ser ju likadana ut förrutom småtjejer sk. fjortisar) nu låter jag ju som värsta lilla whining baby här. men jag har aldrig gjort ett blodprov förut, så deal with it!

nu ska jag åka och köpa morötter och dip OCH hämta ut mitt linne och halsband som jag tror har kommit idag :D
bye fuckers

feeeeel

haha kul att jag la upp fel låt i förra inlägget. men nu är det ändrat!


ape fight

har nu nästan kollat klart på hela säs 1 av heroes. jag är såld! så jävla bra serie! måste få hem säs 2 nu.
kanske dags att sova snart förresten. ska till vårdcentralen i morgon på allergi och astma-test. hoppas jag inte dör av nervositet innan. vet inte hur det kommer gå till väga och hoppas att inga nålar är inblandade

är det någon som har nåt album eller låtar med Ape fight, säg till mig! hittar ju inte ett skit med dom någonstans alls.

ape fight - you think we suck

if i do it all over

hej.
idag blev jag trött på att vara sjuk. så jag åkte in till stan för att träna på friskis med kregert. ett medel-pass. efter halva passet blev det för mycket och jag kände mig döyr, var tvungen att sätta mig ner. annars hade jag nog ramlat ihop på golvet. kul! men det är väl så, man ska inte träna när man är sjuk eller har varit sjuk precis. jag har ju inte ätit så mycket mat eller så heller.
efter passet var klart så sprang vi ner till systemet för att köpa mig en platta öl. sagt och gjort, i svettiga kläder. kanske inte så fresch för dom andra i butiken men i dont give a fuck! :))



jag hoppas på sommar snart. för då ska jag (antagligen och förhoppningsvis) få köra en av våra "raggar" bilar till power meet med mina bruds i den! fan va kul de skulle vara!



jag och min bror på power meet för rätt många år sen!

nu är den borta 4-evahhh

tog bort min läpppiercing för några minuter sen. ringen alltså. jag saknar den lite. lite för mycket kanske. men det blir nog bättre utan. det blir lite av en förändring på mig kanske. eller iaf för mig själv. är ju så van att den sitter där och ser fin ut. men nu får de va nog, har haft den i ca 2,5 år. så enoughhhhhh!




-

fan


fyrkantiga ögon & porcelain and the tramps

jag tror att jag måste sluta sitta vid tvn och datorn nu.
iofs har jag varit/är lite små sjuk. då finns de kanske inte så mycket annat att göra. eller, det har jag märkt att det inte finns.
det har iaf blivit lite för mycket tv och data-sittande för mig. inte bra.

sitter och lyssnar på porcelain and the tramps just nu. ja, sjukt bra band.



porcelain and the tramps - the neighbor

porcelain and the tramps - gasoline





upd.
har städat ur hela min garberob här hos pappa som är väldigt liten, jag har inte ens kläderna där i för det ligger massor med annan skit därinne. så nu har jag slängt hur mycket skit som helst så några plagg ska väl kanske få plats där nu?

snorig

varje gång jag snyter mig (som är ganska ofta) så snurrar det verkligen till i huvudet och det känns om jag är full? haha. är detta normalt?

RSS 2.0