well thought out twinkles

min hals dödar mig
jag vill inte svälja för det gör så förbannat ont
tyck synd om mig!
febern verkar nästan vara borta. fast kan bero på att jag har käkat massor med tabletter idag. kanske lite för många?

har försökt att pilla lite med min blogg. men det gick inte så bra så den ser likadan ut nu igen. får försöka göra något åt den en annan dag.


kregert!?
när jag är frisk och sånt, vill du leka med mig då? kanske träna typ varenda dag också? sola och simma också? sneeeeelaaaa? jag skulle behöva det! behöver träffa dig med! det är för länge sen och för långa mellanrum nu mellan gångerna! :(




ibland önskar jag att alla som är jobbiga som jag inte vill ha något att göra med var andra personer som jag vill ha något att göra med. eller vadå ibland. jämt. alltid.

falling behind

just nu ligger jag i sängen, är verkligen helt utmattad.
har sett på step brothers precis och nu ligger jag och kollar på superbad. det var länge sen jag såg den!

om en timme ska jag pallra mig upp från sängen och skjutsa in tobbe och hans tjej till stan. visst är jag snäll? kanske ska ta mig en panodil nu så jag orkar de sen.

Dead by april - a promise

sjuuuuuuk

gick upp 0830 idag för att göra mig iordning inför jobbet.
innan jag åkte så kände jag att jag var jättevarm och det kändes som att jag skulle vara tvungen att ställa mig ute i kylan helt naken för att kyla ner mig. iprenen eller alvedonen verkade inte hjälpa så mycket mot febern.
satt i bara linnet i bilen på väg till jobbet, ingen värme på heller eftersom jag var så varm. fönstrerna immade igen också. så jag öppnade fönstret så jag skulle kunna se någonting ut.
väl framme på jobbet så kände jag mig jättedålig men jag ville ändå ge det ett försök. jag ville ju jobba! jag vill alltid jobba när det gäller micro. det är så roligt!
klarade inte ens 10 minuter. sen tyckte jonas att ajg skulle åka hem. så jag gjorde det,
förresten så hade dom tryckt in dömånga tvättsvampar i mitt skåp idag så först kunde jag inte öppna det. haha, idioter.

nu blire that 70's show race. godnatt

kasst

igår mådde jag rent ut sagt piss. låg och kallsvettades hela dagen + natten till idag. det är så äckligt jobbigt.
idag har jag inte lika hög feber som igår, har fortfarande sjukt ont i hela kroppen men idag orkar jag göra saker. har ändå packat ihop alla mina grejor hos ida och åkt till pappa (pappa körde).
så nu sitter jag här, tycker synd om mig själv för det värker överallt. jag snorar och nyser fortfarande och min hals gör cepe ont.
men ska ändå dra till jobbet i morgon. behöver the money. skulle aldrig klara mig på halva det jag får nu. då skulle allt gå åt till räkningar osv. dvs INGET NÖJE!

fick iaf ett väldigt roligt samtal inatt av tobbe. hahaha. kan inte sluta skratta åt vissa saker dom har gjort däruppe i sälen! :D

jävla skit! palla bli sjuk då!

japp, som sagt. jag är sjuk. feber, sjukt on i halsen, förkyld, nyser mer än vanligt. jag skojar inte om jag säger att jag har nyst mer än 150 gånger idag.
ringde till vårdcentralen idag och frgade varför dom inte har hört av sig till mig. men jag hade tydligen fått en tid på tisdag kl 0830. shit. så tidigt har jag inte pallrat mig upp på hur länge som helst tror jag.
men de ska bli skönt att kanske få veta vad jag är allergisk mot. förhoppningsvis?
ida är också sjuk. så vi båda två har legat i en varsin soffa och glott på tv och film. både Bolt (igen, det är nog 4e gången på mindre än 2 veckor) och bedtime stories.

i morgon, om vi är lite piggare, så ska vi dra till lucky7 och kanske boka tatueringstid.
wuhu. kanske de blir av på riktigt nu. har ju varit sugen riktigt länge nu alltså!

oj

råkade beställa ett linne och ett halsband igår från sweden rock shop.


grattis tes!



du betyder <3

hamster i boll

igår tror jag det var? jag är inte 200 men jag tror det. så stoppade vi i idas hamster i en boll. en sån boll som är med i filmen Bolt (som förresten alla måste se för jag älskar hamstern! så jävla skön (se engelskt tal!!))
så hamstern, sune eller plutten eller putte eller vad fasen den heter nu, hon ahr intekommit fram till riktigt vad den ska heta än, sprang omkring över hela golvet. det såg så roligt ut!

bilder sen helgen

vill nog inte lägg aupp alla. för vi allihop ser så packade ut på vissa bilder. (speciellt jag, det gör jag ofta även när jag inte druckit nåt)






om man undrar vad vi gör på sista bilden här så har jag för mig att vi skulle klatchas med fötterna.?

ps. man får skratta åt bilderna
ps igen. man får skratta mycket
ps igen igen. hehe
ps igen igen igen. okej, det sista ps:et var bara onödigt..

skavsår

jap, jag har fått skavsår av mina nya skor. så i morgon blir det plåster på hälarna.

idag har jag mest tagit det lugnt. låg i soffan halva dagen med täcke och grejer.
men vid 5 någonstans bar det av till stan för att träffa patric. det blev att glo i några butiker men de fanns inget intressant.
sen gick vi hem till hans kompis martin och lyssnade på musik och bara tog de lugnt. jag är ju fortfarande helt död sen helgen, och det var nog dom också! haha
nu ikväll har vi käkat god mat änsålänge. har inte orkat göra så mycket mer. blir väl film eller nåt som vanligt!

fick några roliga mms förut av mina arbetskamrater där dom sjunger om den dära pengen hela tiden. rolig bilder var det till också, haha! så sjukt störda människor :p

död

jag är så sjukt trött. jag är helt död i hela kroppen. ögonen orkar jag knappt hålla öppna.
kollade nyss på eurotrip. det var ett tag sen jag såg den nu, men den e bra!

ska väl kanske snart börja fixa mig och sånt nu. ska träffa patric en sväng idag. har ingen aning om vad vi ska hitta på. hoppas att det blir lugnt iaf. efter att jag sprang in i den dära jävla bommen så har jag jätteont när jag går, fattar inte att jag kan vara så jävla klantig ibland..
sen har jag blåmärken på ställen jag inte fattar jag kunde få blåmärken på. det var en galen kväll helt enkelt. vill göra om detta snart brudar! :))

träffade johan igår. det gick bra, saknar att umgås med den människan!

i morgon fyller min babe år! grattis i förskott gumman!

nej. dags att lämna soffan och gå in i badrummet och börja sminka mig!
bye suckers

what a night

vilken jävla kväll.
våran lilla spelkväll slutade med utgång.

på vägen till spårvagnen så sprang jga rakt in i en jävla bom (en sån som stoppar bilar för att köra in på vägar), så min högra höft är helt uppsvullen.
jag hade ingen kontroll på min kropp alls.
jag har blåmärken och ont överallt idag
till sist så blev jag tillsagd av vakten att jag skulle gå ut, eller att jag inte fick vara kvar. så jag blev väl.. vad kan man säga.. nästan utslängd?
jag ringde massor folk. bråkade tydligen med posten robban fast jag inte har någon aning om varför.
vi skyller på absinten
jaja, jag hade en skitkul kväll. och det märks på hurjag mår idag! haha
godnatt

LOK - skrubbsår


LOK - skrubbsår

heja fredag och heja helgen!

hey fuckers!
äntligen fredag säger ajg bara, som jag har längtat! iofs ser mina vardagar och helger nästan precis likadana ut. men helg osm helg, alltid mycket bättre.
idag har jag varit på stan. skulle köpa mig ett par svarta converse. bara för att liksom. sen skulle jag testa den där snygga skjortan jag såg någonstans. och sen skulle jag ju förbi massor andra butiker också. har ju några presentkort kvar att använda.
men eftersom jag glömde min jävla plånbok hemma så blev det inget shopping för mig idag. suck!
så jag åkte hem efter ett tag. sprang upp för trapporna för att försöka hinna till gymmet innan tiden skulle gå ut. jag hann iaf i tid, så nu har jag solat idag också :) skönt att jag börjar få lite mer färg nu. huhu

ringde till vårdcentralen idag också. doktorn skulle höra av sig när den hade en tid till mig så jag får komma på allergi/astma-test. JAAA! äntligen så kanske jag blir av med mina jävla fucking nysningar?

ikväll blir det lugnt som vanligt. vi ska väl knakse dricka lite öl snart. kolla på tv osv.
undrar om jag ska försöka mig på att vinna över den dära jävla äckeltjejen som inte ens går att slå på, på facebreaker. man blri så jävla arg av att spela det spelet om det inte går som man vill. sååå jag vet inte om jag ska skita i det kanske. haha


old pic.

simpsons

har precis kommit från duschen. var på gymmet en sväng förut, hann med att sola också. wuhu. det var för länge sen det, så nu ska bruna emelie komma tillbaks.
sitter och småkollar på simpsons nu. oj, nu var det visst slut. men det kommer ett avsnitt till vet jag! :))
ikväll blir det lugnt, ida är ju iväg på något grejs med skolan. och ja är hemma och gör ingenting. lite segt. kände för att göra nåt ikväll men nejnej.

såg förut idag att jag inte har några batterier i min kamera, han hinner inte ens sättas på innan han stänger av sig.. hm

beställde förresten häromdagen lite grejor från barbarella.se, fick mail igår om att dom var på g! :D hoppas på att dom kommer i morgon :)

nu ska jag lägga mig ner i soffan emd lite varm choklad! bye

no more

just nu ligger jag nerbäddad i soffan med ett jättetjockt och mysigt täcke och 3 kuddar. lite musik till det så är det perfekt! jonas har rätt bra musik i datorn ändå (det är hans dator jag använder nu)

idag blir det nog lugnt. vi ska vara hundvakt åt, zorro? eller hette han kanske tarzan? dont remember.
kl 18 ska jag ner till gymmet. och ida ska iväg på något med skolan. fick hänga med men jag känner nog inte för det..
i morgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, vi har bokat gymmet vid två iaf, men ida kanske skulle iväg då så jag blir nog själv då med. men då får jag solariet för mig själv både idag och i morgon :D haha!
på lördag har vi börjat fundera lite på en spelkväll här hos ida och mig. måste kanske börja bjuda lite folk, ju fler desto roligare!
på söndag ska jag träffa johan. det var för länge sen. säkert 2 månader sen nu..


live each day like its your last

har precis kollat klart på Fred claus. helt okej film.  lite rolig i början när en bebis är precis nyfödd säger "ho ho" som en tomte, hahaha! skrattade så galet mycket åt det.

idag har vi hunnit med så asmycket saker.
vi har varit på maxi, köpt hamster, åkt hem och fixat med buren, åkt till stan, handlat och käkat mat, varit på vibratorträning. haha! så jävla roligt det var, hela fläsket darrade som fan.

igårkväll hade jag och ida så roligt åt massor med gamla minnen från högstadiet.
en sak av dom var när vi skulle på klassresa till sandvik i 7an. vi kände inte riktigt varandra i klassen än heller.
när vi precis kommit fram till sandvik, det är bara en lång nerförsbacke gjord av grus kvar. så blev jannika typ skitglad, kastar av sig hjälmen, släpper styret och skriker "ÄNTLIGEN FRAMME!". hon ramlar med cykeln och skrapar upp ansiktet och repar glasögonen, stackarn!
men så kul det är att tänka tillbaks på det och se allt framför sig en gång till. det går inte hålla sig för garv så kul det är nu efteråt

förresten så har inte mina nysningar blivit bättre. kanske ska ta tag i att ringa till vårdcentralen i morgon igen ohc se vad herr doktor säger om allt. jag ska också fråga om jag kan få komma på allergitest. pallar fan inte att gå omkring och nysa längre, har gjort det varje dag i ca 10 månader nu. det är inte nice.

kungen?

ida har köpt världens sötaste guldhamster, den är vit! fast ingen albino inte.
men inget namn har vi kommit på än till den lilla saken.

snart ska vi ner till stan och kolla lite + käka och sånt. sen ska vi till gymmet ikväll. jag behöver sola!

nu ska jag blunda lite. är trött. iofs ska vi åka om 10 min men några minuter får jag ju iaf!

ehe

slapp dag allså.
har gått till maxi, media markt och djurmagasinet idag med ida och fia. köpte endast ett linne :)
i morgon får ida pengar så hon är döhyper på att köpa kläder och guldhamster nu. haha. så vi ska tydligen upp tidigt i morgon och åka iväg och handla grejer :p
sen ska vi kanske på krogrunda för dom nya på idas skola. jag vet inte om jag ska med men vi får se!


filmtajm nu! bye

facebreaker

sitter och lirar facebreaker på  360 nu. jag har vunnit över måmga gubbar men det är ett jävla fetto som man inte ens hinner slå! jävla skit.. blir så irreterad!


ingenting vettigt

idag har jag faktiskt varit jätteduktig. gått till maxi och tillbaks från eneby med fia. jag undrar hur långt det är?
plus att vi har varit på gymet, jag sprang röven av mig. jag blev DÖsvettig.

ikväll blir det lugnt, vi har kollat lite på Sally. den kvinnan är för härlig alltså!
och snart blir det kvällsmacka och oboy, och filmen bolt!

all abord

nu har jag kommit hem till ida. har suttit här framför tvn ett tag nu. lirat lite guitar hero har vi också hunnit med.
fan så mycket packning jag har med mig. ni som känner mig vet hur mycket jag brukar ha med min för bara över en helg osv. nu har jag hela rtäningsväskan smockad, fick inte ens igen låset helt på den + två stora påsar. haha, 3 par skor har jag också med mig. känns som jag nästan har flyttat hit för ever.

på jobbet idag var det inte alls många kunder. 133 st tror jag det var sammanlagt under hela dagen. sjukt lite folk alltså!
fick jobba till stängning idag igen, daniel ville hem tidigare och vem ställer då upp? jo emelie :) kul att det inte kom en enda kund då sista timmen, så jonas jag och aldén som tittade in satt på släpvagnen och bara lyssande på musik och gissade artister osv. kul att man har så slappt jobb :p

så mycket roligt hade jag att berätta idag!
nu ska vi se på film!

rollergirl - superstar

hittade min gamla favvolåt sen jag var liten!

haha, inte kanske världens bästa video men :p


idag har jag jobbat. blev väl mest bus idag på jobbet.
vi har kastat pappersflygplan. snärtat varandra på armarna med våra händer (daniel snärtar för hårt! AJ!) tränat på "hissen" eller " trappan" bakom hyllorna. skrivit brev, ritat. spelat in en ringsignal till mig (HAHA)
förresten, när jag kom till jobbet så funkade det inte att vrida om nyckeln till mitt skåp!? vafan skrek jag, då kom daniel springandes och jag hörde jonas därute asgarva. så hade dom flyttat på mitt skåp! vilka jävlar.. :D

duschtajm!

memories

haaaa.
har suttit och kollat igneom nästan alla mina bilder på datorn ikväll/inatt. var inne och kollade på bilderna från i midsommar igen. och hittade en film :p som jag inte kan sluta skratta åt! :D kregert är så busig i baksätet och jag kör :p






kanske borde sova snart?

volumemaster

jappjapp. konstig som jag är sitter jag och volumasterar mitt hår nu, efter kl 23 på kvällen. och det jag ska göra ikväll är ingenting. ska väl sova snart så jag är lite utvilad i morgon till jobbet :)) inte för att jag börjar så speciellt tidigt men.
eller så skiter jag i att sova snart. ja, det kan jag göra.
sitter och småkollar på något skitdåligt program eller om det kanske är en film på 6an. ser ut som något stargate atlantis tror jag. fast det är det nog inte..

bored

näfan. såhär kan vi jui nte hålla på. klockan är 1644. och vad har jag gjort idag? jag har varit ute med hundarna på en värstingpromenad, städat lite, lagat mat. det är förfan fredag! och vad ska jag göra ikväll? nej ingenting. ingen verkar vilja hitta på något? eller? funderar på om jag ska åka hem till pappa ikväll, han kommer hem från estland idag :)) och om bilen krånglar (litar inte på att den funkar som den ska än) så är det alltid bra att ha pappa där!
det här blir världens kanske tråkigaste inlägg igen. men eftersom jag inte gör något speciellt om dagarna längre förrutom att hjälpa till med allt här hemma så får det väl bli så!

okej, klockan var inte alls 1644, verkar som min klocka på datorn står stilla?
nej nu blev det 1645, men han stog typ still apå 44 i säkert 3 minuter? klockan på mobilen är iaf 1648. ja.


bilden har ingenting med texten att göra, men skit samma.
detta var förra året i sälen. man blir ju lite sugen på att åka nu alltså..

who let the dogs out?

nu har jag varit vaken i nästan en timme. har käkat frukost och busat med missen lite. ska snart ta på mig lite mer kläder och gå ut med hundarna. det är soligt ute idag? undrar om vattenslangen kanske kan tinas upp då så jag kan tvätta min skitiga bil? inte för att jag tror att det kommer bli så varmt men..
ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. blir väl att sitta hemma :( jobb i morgon så egentligen är det ju lite skönt att ta de lugnt.men at ta de lugnt nästan en hel vecka i sträck och inte ha åkt någonstans känns så konstigt, och ganska så jättetråkigt. men bilen verkar ju funka, förhoppningsvis, så när jag får lön ska jag tanka den och åka någonstans och ha kul som fan!



silversun pickups - well thought out twinkles


nu är det heller inte långt kvar tills ida och jag blir sambos för två veckors tid. måste påminna mig själv om att boka tatueringstid också. fast måste nog räkna lite på min ekonomi först. vet inte riktigt hur jag ligger till osv.
men har ju äntligen kommit fram till något som jag vill göra. har ju haft rätt många idéer, men jag har inte vetat vilken jag vill göra först. vi får se hur de blir. jag kommer säkert ångra mig och vilja göra nåt annat före ändå nu om jag känner mig själv rätt

take me back

jag och tes på g till öland, förra midsommar

jag och nattis förra midsommar


sitter och kollar på bilder sen våran förra midsommar på öland. är riktigt sugen på sommar nu faktiskt! sommar eller snö, det får gärna komma en snöstorm till  och lämna kvar massor snö, som kanske kan vara i lite mer än 1 vecka denna gång? sen kan de få komma sol direkt så vi slipper allt äckelslask och sånt. tack!

push it

jag har kommit på att dom har rätt bra saker i ica brasken i norsholm ändå, igår när jag köpte mjölk såg jag att dom hade pincetter? det var ju något nytt tyckte jag.

ska nog strax ta tag i min bil, ska ut och provköra den och se om batteriet laddas nu efter vi köpte mig en ny generator. kan ju vara bra om bilen funkar när jag ska till jobbet nu i helgen? :)

jag har kommit på en sak, jag tror att jag är trött på min hårfärg igen. men jag vet inte om jag vill färga och styra med det igen som jag höll på förut. efter håret gick av 3 dm sist jag höll på så är jag lite mer.. rädd om det. iofs hade jag blekt det typ 10 gånger under en månad. så det är ju lite förståeligt. men ändå, håret kanske inte är lika starkt ännu.
det lutar ju åt rött, knallrött eller mörkrött. jag har fortfarande inte kommit fram till vad jag vill än.
får väl låta håret växa lite innan jag börjar tänkte jag..






alla dessa hårfärger hade jag under ca 6-7 månader. rätt bra gjort va?


nej. dags att gå ut till bilen och köra lite.

snöööööö!

wihu,. äntligen kommer det mer snö!
okej, det är inte många flingor i luften med några är det ju i alla fall :))

igår rensade jag ur hela datorn med CCleaner. han tog bort 1,5 gig. haha! kanske borde använda progammet lite oftare?  hann med att diskfragmentera den också, så nu går den lite bättre ändå!

strax ska jag dra på mig min varma skidjacka och mjukisbyxor, för jag ska ut med hundarna. tänkte att vi nog ska gå ner till isen igen. den har ju ännu inte smält bort liksom, så då kan man ju passa på att åka lite på den och skratta åt hundarna som är som bambi.


alice

doris

idag blev doris kastrerad.
så var och hämtade henne alldeles nyss på djursjukhuset här i norsholm.
så nu får hon itne gå ut på 10 dagar, då hon ska ta bort stygnen. hon får heller inte äta nåt på ytterligare några timmar.
hon är helt rakad på magen nu :(
fast lite roligt är det att hon vinglar så mycket när hon går, hon ser lite full ut.





alltid så ska hon sitta i mina blommor,
fastän de finns hur mycket plats som helst brevid dom så är det alltid i hon ska sitta, haha knaskatt.


nu är mamma lite sur över att jag inte gör något. men finns ju inget att göra så jag vet inte vad jag ska göra åt saken. har ju redan städat allt som går att städa här hemma..

cupcakes & dom kallar oss artister

kregert har varit här idag. det var roligt att se henne igen!
vi har bakat, både muffins och kola. kolan var nog rätt rolig. (bra attt vi tog matlagninggrädde istället för vanlig grädde, grädde som grädde tänkte vi. men de blev inte riktigt samma sak. haha!) kolan fick koka i typ en timme innan vi hällde ut den på plåten. och muffinsarna blev lite för länge i ugnen, vissa blev ltie brända i kanten. hm.
efter baket kollade vi på film, hann med både american pie (älskar dom filmerna) och sedan daredevil.

nu sitter jag här, kollar på Dom kallar oss artister, det skulle ju gå på SVT1 inatt kl 0030-0100. but no way. pallar nog inte vara uppe tills dess. så hittade en länk där jag kunde kolla på nätet istället! go emelie!
detta avsnitt handlar om Hellacopters!, snack osv om deras sista spelning och deras turneer osvosv.
kul att the datsuns är med och snackar också! :) (dom var förband till hellacopters under deras sista spelningar, dom kommer från nya zeeland)
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1365219


the hellacopters. 1994-2008
snygga män, mmmmmm

tha datsuns


nu ska jag ropa in missen och sen lägga mig i sängen och glo på that 70's show, eller kanske vänner?

fuck the flashy shit

jag vet inte vart jag får det ifrån..?
men när jag var ute med hundarna så fick jag dom där tankarna igen.
dom där tankarna man får när man kör bil, dra i handbromsen, lägga i backen när man kör på motorvägen osvosv.
men idga tänkte jag på andra saker, som att när jag går där på vägen. bilarna som kör förbi kör ju säkert i 70 alltså, dom saktar ju inte alls ner. så tänk om jag abra skulle slänga mig ut mitt i vägen, skulle jag då bli påkörd eller skulle dom avra så snabba och hinna veja undan? eller om jag bara går där, kommer någon köra på mig? det är ju ändå en lantväg. hinner jag då hoppa ner i diket om jag skulle märka att han var på väg mot mig som går på kanten av vägen?
bara massa sjuka saker som kommer upp i huvudet.
liksom, om jag bara skulle slappna av i alla situationer, skulle min hjärna ta över mitt beteende och göra som den vill? utan att jag kan göra nåt åt det? är det så att jag måste hålla händerna i styr? jag vet inte.
jag kanske verkar helt sjuk. men jag lovar att jag inte är så konstig. det är bara några konstiga tankar som jag får ibland..

jag tog upp det på jobbet för någon helg sen då jag jobbade. jonas blev rädd för mig, fast jag tror att han bara skämtade om att han blev det?. men daniel sa att han ockås har tänkt att man kan dra i handbromsen på motorvägen. jonas sa då att om man gör de så kommer bilen volta. man lär då alltså dö. oj
frågade en annan gång om det där med om bilar sprängs.
sist jag blev stående på vägen till jobbet med min helvetesjävlabilfan.. suck!, ja iaf. så började det ju lukta bränt om bilen, då fläktremmen hade gått av, så batteriet blev överbelastat?
alltså jag blev ju skiträdd och trodde den skulle sprängas och grejer. så jag sprang ju säkert 100 meter ifrån den. jag visste ju inte vad jag skulle vänta mig..
men nu har jag iaf fått reda på att bilen kan inte sprängas. utan det är bara i filmer som dom gör de!
så nu vet ni också det!


snart kommer kregert hit! det var kanske 1,5 vecka sen vi sågs sist men det känns som evigheter sen! <3


today

just nu sitter missen framför skärmen så jag ser nästan ingenting av vad jag skriver. men jag hopppas på att det kommer vara läsbart :p
eller
inte för att jag har ngåot speciellt att skriva men..

ringde ju vårdcentralen förra veckan angående mina nysningar. har ju nyst varje dag nu i nästan ett år. det räcker nu?
så nu hoppas jag iaf att jag kan komma på en sån där testgrej, där dom testar om och vad jag är allergisk mot. jag själv har absolut ingen jävla aning. eftersom det händer vart jag än är.

ska strax ta långpromenad med hundarna. känner att jag behöver röra på mig. har inte tränat på säkert 1 månad. och det märks och känns!

gammal favorit :))

johnossi - party with my pain

yellow dog

i kohagen bakom huset kan man gå ut med hundarna i. den är biiiiig!
och en bit in i den så har det.. vad ska man säga, varit lite översvämmning? eller nä det har det nog inte, för det är som stora grästussar man kan gå på, och dom brukar ju alltid finnas när det är litelite vatten under.
så idag var vi nere på isen, jag och hundarna. det var lika roligt som igår. dom blir verkligen som bambi! haha.
tog några bilder men orkar inte lägga in om än. så får bli en annan bild på alice :))


jag älskar att hon ser så dum i huvudet ut på bilden <3

annars idag har jag inte gjort ett piss. städat lite och sådär, lagat mat. det vanliga.
kollat på without a paddle har jag också hunnit gjort. 1,5 gång. somnade efter halva första gången.

strax:
kanske ett will ferrell race? ska åtmindstonde se old school.

6 dagar kvar!

om 6 dagar, på söndag. drar jag hem till ida och bor hos henne i två veckor.
jonas far nämligen till thailand då och lämnar henne själv hemma.
fan va kul de ska bli! mycket bus lär hittas på! :))

ansiktsbehandling och stripes?

idag var jag duktig och satte klockan på 9. morsan skulle bli arg om ajg gick upp senare. så ajg kände att ajg kunde vara lite bra idag ändå och gå upp så tidigt. ska gå ut med hundarna strax. efter det blir det nog att städa hela huset som vanligt. utan att hon säger till. men de brukar jag ju göra..

igår körde jag på en ansiktsbehandling, det ha jag inte gjort på evigheter. inte sen då tessan jag och fia hade spa-kväll en gång för säkert 2 år sen?
och just nu sitter jag med en sån där grej på hakan, näsan är precis borttagen. det sved i ögonen när ajg tog bort den! men det vare värt!
min hud känns så mycket lenare och ser bättre ut nu, kasnke borde göra sånt här oftare? :))

förresten så hittade jag min bästa pincettt igår! den hade legat under en påse med skor i här hemma hos mamma! man blir alltid lika glad när man hittar något man saknat.

i veckan nu står träning och jobb på schemat. och kregert minst en dag! det är allt för länge sen nu!

nej. dags att dra bort den sista stripesen?

ill do anything

nu är mitt rum så rent som det bara går att bli. inga kläder som ligger på golvet eller är synliga någonstans, slängt alla onödiga saker jag inte använder, torkat rent överallt. dammsugit bakom sängen.

jag har någon bad feeling i magen?

städnoja

städar järnet hemma hos mami nu. i mitt rum. det behövs. så mycket damm och grejer som ligger över hela golvet. skräp och onödiga papper och saker ligger på nattduksbordet och databordet. måste rensa igenom min bokhylla på saker också. dammsuga måste jag absolut göra!
time to fortsätta. bye!

söndag

känns rätt konstigt att inte ha gjort något alls denna helg. inget speciellt iaf.

idag ska jag måla mina naglar röda tror jag, ELLER vita. det var jättelänge sen jag hade vita nu. nästan ett år sen kasnke.

salladsland!

sanna skrev en rolig rad om mig på bdb (:



Emelie Olsson!

Skönaste - Sallad :)
Tuff brud vars presonlighet jag lärde känna på gymnasiet. HP!
Rättfram härlig tjej med en sjujävla humor! :)
Wiiiiee!

markoolio




markoolio - vi drar till fjällen

ljumsken

jag fick visst 3 blåsor! aaaaaaj

jag har ont i min vänstra ljumske? :( varför?

potato potato

skalade potatis förut och på något jävla vänster så fick jag blåsor på mitt högra pekfinger av det?, så nu har jag två små blåsor på fingret och dom gör ont.

blir hemma ikväll. skulle väl kanskekanskekasnke iväg till motala om nu bussarna hade gått då jag velat. så jävla skitdåliga tider dårå, ena går 1600. nästa buss till linköping efter de gick 22.30? VAFAN liksom? hade säkert varit sjukt kul där. missade ju lite tokigheter igår alltså. haha :))
men det kommer säkert flera gånger!


vem e han

blev inget motala igår.
blev mys hos fia istället med lite chips och gurka.

vad händer ikväll dårå?


motala ellör

yes, ikväll blire motala igen!  ska hem till dennis och lira tvspel och dricka öl med fia. matti lär också vara där :D wuiuuuuu

allt flyter

idag vaknade jag lite för sent som vanligt. fia ringde och väckte mig till och med.
så det var väl bara att gå ner för att käka frukost. fick skäll av pappa för han tyckte att jag inte gör någonting hemma men hos mamma så gör jag allt. suck. ingen ro någonstans. verkar inte som att han märker att jag hjälper till här hemma också. kanske inte gör lika mycket men lite iaf! ingen idé att säga emot och berätta att jag faktiskt gör saker här hemma, eftersom då blir han arg över att jag käftar tillbaks..

efter jag ätit min macka och druckit lite blåbärssoppa, så började jag laga mat åt familjen. korvstroganoff och spagetti. pappa hjälpte mig såklart med korvstroganoffen eftersom jag aldrig gjort något sånt själv förut. försökte mig ju på att göra köttfärssås en gång, men jag råkade bränna fast allt i botten. OPS.

efter maten så skulle jag försöka laga min bil, eftersom batteriet laddar ur jämt så var det ju antignen diodbryggan de va fel på eller laddningsrelät. men jag köpte ju en hel ny generator så det skulle nog funka.
alla muttrar och sånt satt stenhårt. jag tog verkligen i med våld när jag skulle få loss dom. men icke! pappa fick hjälpa mig med det. sen hjälpte han mig med resten också typ. han tyckte att när han ändå var ute kunde han hjälpa mig med resten. hopp. jag som ville görat själv!
det slutade med att allt antagligen funkar som det ska! :))
TACK PAPPA :*
så måste åka en runda nu för att batteriet ska laddas upp. så ikväll blir det bio med fia, vi ska se på allt flyter. verkar som en riktigt rolig film!

allt flyter trailer

rikard palm. vilken rolig människa!

alltså det här klippet är riktigt roligt! jag sitter och gapskrattar högt helt för mig själv!


rikard palm ringer till tokyo angående ett naturfenomen
"im calling from Sweden in Stockholm" HAHAHAHA

hey man, nice shot!

nu har jag ätit mat 2 gånger på en dag. det har jag nog inte gjort på... 2 veckor nu? varför vet jag inte. eller jo det vet jag ju visste. här hemma hos pappa lagar man alltid en sen middag istället för mat. jag vet inte riktigt varför, om man kanske ska laga en lunch själv? äsch, jag vet inte!
har varit på begangnade bildelar idag och köpt mig en generator för 600 pikadoller. fia hängde med. sen åket i förbi mitt jobb, jag skulle kolla i skåpet efter min piercing som jag har tappat någonstans, men den låg inte där heller. jävla skit. dom är ju för dyra för att ajg ska ha råd att tappa bort dom hela tiden! suck. en ny vanlig ring kasnke kostar runt 200 spänn har jag för mig.
sjävlklart skulle daniel hålla på och sjunga om den dära pengen hela tiden :p jävla tönt alltså!
sen åkte vi hem till fia och lagade tacos! MMMM. det var länge sen! och fasen så gott det var! superkockarna em och fia.

nu ikväll blir det lugnt. ska väl försöka att inte gå och lägga mig så sent som jag har gjort dom senaste dagarna nu. vaknar ju alltid för sent då. ja men det kasnke är därför jag inte hinner med lunch, blir ju alltid frulle vid 12 tiden.

kanske inte världens roligaste inlägg? men de skiter jag i!


jag och dennis rockar på singstar!


 


en peng

gick precis upp ur sängen. det har ringt x antal gånger här hemma på hemtelefonen. fan så jobbigt! om ingen svarar, sluta ringa?!
när jag vaknade hade jag fått 2 sms också. ett ifrån fia och ett ifrån daniel, chefen på jobbet.
han skrev såhär
"Är det en bil? Nej! Är det enräv? Nej...! Det är en peng, en peng, en liten liten peng... Di da da da, dum dum, dum....."
störda jävel! hahahaha
det var så att i lördags när jag jobbade. så kom han fram till mig och sa, "ge mig fem" och sträckte fram handen.  antingen kunde jag ju slå på handen som en low five. eller ge honom en femma? så efter jag täntk lite så sliog jag honom. sen sa jag vad jag stog och funderade på. och jag använde inte ordet femma utan jag sa "en peng". och det har han haft kul åt hur länge som helst bara för han tyckte det lät så gammalt att säga något sånt ord? att man använde det ordet senast på 70-talet.
haha suck


do it again

kom precis ut från duschen
bra emelie
2352 är klockan
dags att börja blåsa och platta håret.
ok
jag kommer bli klar om 1,5 timme chansar jag på
fan
jag är ju trött nuuuuuuuu


ps
hihihihi


ja eller nej

jag är så jävla sugen på en pringles nu! sourcream and onion. MMMMM, fatta så gott de vore eller?
men nej. jag ska sluta att käka så jävla mycket onyttigt.
dessutom äger jag bara 100 spänn kanske och får ju inte lön förräns den 25. SUG! men det är väl lika bra egentligen


 
the ringers - oh well man



bra låt. ja

jag har inte gjort ett piss idag, sökt lite jobb och sånt bara
blir nog samma sak i morgon, iofs ska jag kanske åka förbi en reservdelsgrej. eller en skrot eller vad det nu är och köpa mig en ny generator. en begangnad går på 600. en ny till min bil ligger på 2000-3000. och vad ska jag med en ny till när bilen är så gammal? :)
får låna pengar av far min eftersom jag inte har några pengar själv. SNÄLLIS PAPPPA :*

ny header

blev inget speciellt
var bara så trött på den andra
sådetså

ett inlägg om ingenting

jag känner mig lite bloggig idag.
funderar på om jag ska försöka pynta till en ny header? jatack. just nu är min blogg så himla ful och konstig. så jag ska försöka fixa till det till lite bättre och lite trivsammare tills nästa gång jag tröttnar på den.
japp
det kör vi på
ok

sälen

jag är ju så sjukt sugen att hänga med på den där sälenresan! ÅH JAG VILL!
så, just nu försöker jag ragga lite folk. SNÄLLA HÄNG MED!?
eller fia, du borde hänga med tycker jag! det vore sååååjäääävla roligt :))) eller hur?
tänk dig; snö, pojkar, sprit!


sälen -07

0044

här sitter jag uppe
har läst en viss persons blogg i någon/några(?) timmar nu. ingen aning om när jag började. men det var några inlägg.
vet inte egentligen varför jag bryr mig och vill läsa. är väl kanske bara lite uttråkad eller lite nyfiken?

kanal 6 står på och just nu visas spin city tror jag? ser ut att vara samma avsnitt som igår? men jag vetinte. charlie sheen, är ju med (han från 2½ men), och den där tjejen som man har sett i nästan alla serier, scrubs, melrose place osv.

idag har jag inte gjort något alls. och det har varit skittråkigt! har kollat på film/tv och suttit bänkad här. ge mig ett liv!
jag har inga pengar nu heller, äger nog inte ens 100 spänn. har ingen aning om vad jag har gjort med alla mina pengar!? fick ju ändå lön och pengar i julklapp. iofs kostade mina klännningar till både jul och nyårsafton lite pengar. sen har man ju käkat ute osv rätt ofta. det blir ju alltid så när man tror att man har pengar så det räcker länge till..

jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt en sak.
en grabb på jobbet som börjat skriva sms och vill ses? men hur ska jag berätta att inte är intresserad när jag träffat han och hans vänner en gång och sett på film utanför jobbet. kommer ju dö av pinsamhet när man träffar han på jobbet ju! varför skulle han börja hålla på för?!
det räcker med allt som det är nu
det är för mycket

jag känner bara att jag inte vet vad jag vill just nu. det är så mycket som händer. folk som vill saker man inte vill att dom ska vilja. kan dom bara inte vara tysta och låta det vara! allt behöver inte hända på en gång..
antingen är det allt på en gång eller så är det ingenting.
det är en person jag vill träffa just nu, eller två är det nog. men den ena verkar inte alls intresserad eller sådär så jag vet inte vad jag ska göra. det är så himla svårt att släppa honom!
den andra personen.. som jag helst av allt vill träffa, han är lite knasig. eller jag vet inte, han är.. han är.. jag vet inte! jag vet inte om han vill träffa mig, hanlkanske bara säger det för att jag vill. jag vet inte om han vill träffa mig vanligt elle rbara gå ut och supa med mig. okej fine by me, men jag vill lära känna honom också ju. suck! jag vill bara veta hur allt ligger till eftersom jag börjar ana vissa saker.

nu har jag sagt lite för mycket. så vi får väl se hur länge det här inlägget ligger kvar.

nu ska jag lägga mig i sängen. godnatt

kregert och jag på öland, midsommar -08

tisdag

jag vet inte riktigt vad ajg ska skriva. det bara står still i huvudet just nu..

igår kom kregert iaf hit, vi kollade på pirates of the caribbean filmerna. eller 2an och 3an. den först afunakde inte på två av våra dvder eftersom den är köpt utomlands. fan.
3an har jag nog inte sett. har inget minne av något av det, fast jag har så jävla väl för mig att ajg gick och såg den på bio! äsch.
vi fattade inte så mycket av trean, så i slutet så fick vi hitta på lite saker för att man inte fick dom besvarade (?).

idag ska jag väl inte göra nåt tror jag. tråkig som jag är!


3 december till nu

i fredags åkte fia och jag till linköping, först ikano och sen hann vi med staden också. jag hittade 3 saker, en lång leopardväst, en korsettlinne och ett vanligt linne. ajuste, +2 vanliga långa linnen. men dom räknas inte tycker jag inte. dom är för vanliga. inget roligt.
jag kom hem kanske lite efter 6. då skriver matti till mig och säger att jag ska komma till motala och dricka öl med han och dennis. Okej, säger jag!
tog en buss en timme senare coh var framme i motala vid 21.
vi lirade tvspel hela kvällen. jag vann över matti och vann nästan över dennis. eller det blev lika.. när vi spelade NHL (haha!) aldrig spelat det förut. sen blev det lite buzz och vääääldigt mycket singstar! jag var så sjukt bra på alla spel! wuhu. tråkigt för er grabbar att en brud vann över er hela tiden! höhö
det blev lite öl och någon äcklig ice tea med sprit i. aldrig mer.
skulle åka hem dagen efter med 0725 bussen från bussvcentralen. eftersom jag skulle jobba dagen efter.
jag sov kanske max i 30 min, tror fan inte ens de. sen sov jag lite på bussen hem.
snacka om att vara förstörd på jobbet. det var inte kul. men det var det nog värt. hade så roligt hos dennis!
när jag kom till jobbet igår så hade dom ställt in den jävla soptunnan som daniel hoppade ur från i omklädningsrummet. sen hade dom tejpat för hela mitt skåp med ngåon jävla supertejp så jag inte ksulle få upp det. haha idioter

på kvällen efter jobbet drog jag hem till tessan, men var inte kvar så länge. var så himla trött. men det var kul att ses innan hon drog!

idag har jag jobbat igen. idga när jag kom var dörren till omklädningsrummet stängd. och det är den ALDRIG. så jag undrade vafan dom ahde gjort nu.
när jag öppnar försiktigt eftersom jag inte visste vad jag skulle vänta mig, så ser jag bara att mitt skåp och dom skåpen brevid är helt vita. inga nyckelhål fanns kvar heller.
jag bara, vafaaaaan nurååå!? så kom daniel och skrattade åt mig.
jag trodde om hade satt dit något skydd elelr nåt för så jag inte skulle komma in. men det visade sig att dom hade vänt på hela jävla skåpet åt fel håll! knasgrabbar.. haha

nu ska jag nog käka upp min apelsin och gå och lägga mig. är helt slut i huvudet

nyår

jag vet att jag är lite sen och att det är dags att uppdatera

vi börjar med nyår.

lite förparty hos fia, kl var 15 och vi var redan igång med spriten!
fia och jag bytte paket, kram

bara för denna bild är så jävla rolig! haha

fullbarn



det blev middag hemma hos ida. sjukt god mat! mmm



sen drog vi iväg till postenrobban
blev dock inte kvar så länge eftersom tes och fia hade dragit till palace, dom trodde att alla hade gått dit när 12slaget var, då alla var på g ner till strömmen. helt fel. alla var kvar på festen sen :p knasungar

sara och jag stannade kvar ett tag till.
sen drog vi till hugo, inte så mycket folk. lite segt

helt okej kväll! men nyårsafton är ju väldigt överskattad.

dagen efter drog sara och jag och käkade pizza och köpte med oss chips och dip hem.
HEHE

hej

allt om nyår och bilder därifrån tar jag en annan dag.

måste bara lägga ut den här videon. man måste kolla! hahahaha


RSS 2.0