valborg

vi skrev ett schema för våran kväll. vi hamnade lite efter. men nu är grillen tänd och marinaden och köttet är klart! nu ska ugnen på och kregert är i duschen.
ikväll bär det av till trädgårn!

bimbo

sitter just nu och kollar igenom tessans bilddagbok. finns så mycket roliga bilder där! (hon har inte så mycket bilder så man kan kolla igenom alla om man vill, tar inte så lång tid). så sitter och skrattar för mig själv. känner att jag måste pallra mig neråt till skåneland snart igen. det var ju ett tag sen nu. senast var jag väl blond?

har suttit hela kvällen och velat mig fram och tillbaks om vilken film jag ska se ikväll. började runt 19 och tänka. sitter fortfarande lite till och från och tänker. för en halvtimme bestämde jag mig. detroit rock city. men nu sitter jag fortfarande kvar här. och nu känner jag ändå att jag börjar bli för trött för en film. så kanske skippar det nu och glor lite på tv istället?.

idag har jag varit hemma hos fia. vi satt på balkongen i några timmar och solade. hoppas och tror jag har fått lite färg iaf. i ansiktet syns det iaf! :)

i morgon blir det träna och sen hem till fia igen!, sen ska jag hämta upp kregert at her work och sedan åka och handla lite käka till kvällen. vi ska antagligen grilla. MMMMMMM. jag har längtat sen i helgen när dom andra grillade hemma hos nattis. och nu äntligen!

känner att jag har lite för dåligt med bilder nuförtiden. måste lägga upp något, men jag vet inte ritkigt vad..

nu hittade jag den perfekta bilden på tessans bilddagbok!



  sockerponny 27 jan 2008, 19:51
ska den ut eller in? :p 
Svar: in!



länge satt jag och garvade åt den iaf :D

nej. tv och sängen nu! ska upp skapligt i morgon hade jag tänkt!

1

nu har pappa tydligen värsting planerna hära. pool, friggebod osv. en sån där nergrävd pool snackar vi om nu alltså. skulle komma någon snubbe sen och kolla litegrann.

nu har jag precis varit och köpt ett busskort. hejdå 500 spänn till. måste betala räkningarna nu också. hejdå mina sparade pengar. suck.


mmmmhm
lyssnar på några gamla godingar nu.
just nu spelas
the hives - main offender

27 april

på torsdag är det valborg. och vad händer då? nej det vet jag inte än. det får bli en sån där sånt-som-märks-dag känns de som nu. men det är helt okej faktiskt!

idag har jag varit lite barnvakt åt wille. vi har spelat tv-spel och kollat på tv.
jag tror jag är lite av en favorit för honom, för när tobbe och jonte sen kom hem från skolan. så satte sig tobbe på min plats (breve wille) i soffan, när jag var och lämnade plattången i hallen. så hör jag wille skrika "men där satt ju emelie! du får inte sitta där! tobbe flytta på dig!" hahaha. söta unge <3 han är något extra.

tog ur löshåret idag också, fyfan vilken jävla tid det tog.. mer än en halvtimme. fatta vad det kändes i armarna efter det, haha!

annars idag har jag hängt med kregert. eller vi har mest varit på stan lite grann och nu har vi färgat hennes hår sen kl 18 ikväll. och nu är klockan ändå snart 22. pilligt men jag hoppas och tror det kan bli helt okej! min första gång med att färga slingor också, så dont be to hard on me när resultatet kommer!

tänkte lägga upp en bild men nu cepar bloggen! tack så jävla mycket!


mycket bra helg!

i fredags var det ju tatueringsmässan som gällde och sedan lite häng på wasa därefter. blev lite mer än bara häng, vi tog oss en svängom on the dancefloor också med dom äldre människorna. då snackar vi 40+ alltså.
men det var roligt! mindre roligt att behöva dra sig upp tidigt dagen efter och jobba.
efter jobbet blev det att ta sig ett glas cider ute på fias balkong. hur bra väder som helst ju! sen var det dags att fixa till makeupet och dra sig hem till nattis där det var förfest innan utgång. hur roligt som helst men många nya människor. sånt gillar jag :)
jag hamnade ju inte riktigt vart jag hade tänkt att hamna, dom andra drog till palace när jag "bara skulle säga hej" till svurt. blev så att jag hängde med han och grabbarna resten av kvällen. på svea. men det gjorde inte mig något! jag hade det bra. tills jag blev jävligt full. och vi skulle gå därifrån. och jag skulle GÅ hem från SVEA till HAGA. ojojoj. tur att jag var så jävla full så jag inte kommer ihåg något av när jag gick. kommer inte alls ihåg vilken väg jag tog, kommer inte ihåg hur fan jag kom in i fias hus. hyreshus. haha! sjukt. men roligt.

nu kommer det några bilder sen helgen.










tack till er alla som var inblandade i min helg (:
puss

partylördag

har redan druckit några cider nu. eller 2, ute på balkongen. DÖSKÖNT! hur varmt och härligt som helst.
har jobbat idag,
media markt hade massor med artister. de flesta från melodifestivalen, starpilots, lily och sussie, cc & lee (heterdom så?), och några fler. hörde rykten om att johan palm från idol skulle dyka upp lite sådär också.





nej. dags att fortsätta.

det börjar nu

En ändlös ström
av sena nätter
stora glas och cigaretter
Kvällen före dagen efter
Lönehelg och bra tabletter

hörrni brudar!

va sägs som lite fylla och bowling snart? jag är lätt på!


267476

sjukt vilket bra väder det blev idag helt plötsligt. till helgen blir det väl ännu bättre i think?
det har faktiskt gått hur bra som helst på jobbet dom har tre dagarna, jag har visat för chefen att jag vill och kan.

idag blir det lugnt. är så sjukt trött i kroppen, är ju inte van att jobba 10 timmarspass med knappt 30 min rast. så nu hoppas jag på en lite fetare lön i maj!
sitter och småkollar lite på ams.se nu, varför finns de inga lediga jobb tilll mig? varför finns de inga lediga jobb som man kan tänka sig. bara massor med jävla säljarjobb eller telefonjobb osv. suck! nu låter ajg jävligrt kräsen men det är jag inte. eftersom jag har provat på ringer-hem-till-alla-i-sverige-och-tjatar-om-saker-och-sedan-får-en-utskällning-tillbaks-jobb så tänker jag inte skaffa mig ett sånt igen. hell no.


nu har jag också ringt vårdcentralen - jag måste ha det här jävla nässprayet i ett halvår, fick ingen remiss....
har ringt swedbank  -om varför jag fick betala massa pengar för jag hade "övertrasserat" mitt konto. fastän jag inte hade det. fixat, pengarna tillbaks!
ringde någon på coor och frågade om jobb - men nej. de var försent. suck!

godnatt

igår, på jobbet, snackade jag med två grabbar, vi bestämde att vi skulle ses efter jobbet och göra något, vi fikade. det var trevligt!

ser inte fram emot morgondagen

jobba öppning-stäningning i mrogon igen. jag lär vara död när jag kommit hem.

igår och idag har jag också jobbat. mycket jobb! jobb jobb jobb. jatack!
jobb i helgen med.
men tatueringsmässan, stan, dricka öl, utgång lär också hinnas med i helgen!

tack för idag, godnatt!

det blev ju en sån ganska spontan kväll. hahahaha

mina fingrar luktar rå potatis

nu börjar mammas tjat igen. "gör de! gör de! gör de!... "  och så fortsätter det så. suck.

igår blev det lite jobb på kvällen. sen blev det käk hos kregert och sen sovde jag över där. mys! idag har vi suttit ute i någon timme och solat. med tröja och sånt på, men den åkte av en stund iaf.
nu sitter jag och väntar på lite käk. är döhungrig.

jobb mån-ons. skönt!


hide the knives - holy banner


1234564789

hopp. nu ringde danne precis och säger att ajg ska jobba ikväll mellan 17-2015. 3 timmar är väl inget, men varför får jag bara dom tråkiga tiderna? :p vi kan väl dela lite grabbar? haha. sen skulle jag tydligen få jobba lite nästa vecka, wuhu!

nej nu ska jag ner och koka ett ägg och dricka mjölk..


ge mig lite sol idag!


frsdf

nu har jag legat och solat på studsmattan här utanför. sen har jag suttit i mitt rum med öppet fönster och solat lite också. tror nog att jag fått lite färg iaf. tummen upp för de.
i morgon ska jag träffa kregert förhoppningsvis! känns konstigt när vi ses lite mer sällan nu :p haha!

funderar på att gå ut och städa bilen lite nu. har ju ändå inget bätter för mig!



the wannadies - i love myself


puss!


upd. nu har jag städat bilen också.. vad händer nurå?

rubrik

nu ska jag tydligen springa vårruset.

göta kanal

idag kom sofia till norsholm. fint väder vare, så vi tog en liten
promenad vid kanalen och köpte sen glass på sluss caféet. mys!




&%#"/½!!

nu känner jag min handikappad på riktigt. jag kna inte gå normalt. jag kan inte böja mig ner, sträcka mig efter något. det gör ont när jag sitter eller ligger. det gör ont när jag står upp. VADFAN SKA JAG GÖRA FÖR ATT INTE FÅ ONT!?


-

hej träningsverk i magen och ont i ryggen. nu känner jga mig ännu mer som en kärring. haha!

hdfsojd

hej.
sov hos johan inatt, kände att jag behövde lite nattsällskap. lite närhet. lite johan sällskap.
fast det gick inte så bra att sova. min rygg dödar mig. sen att hans klocka började pipa tidigt i morse gjorde inte saken bättre. han hade tvätt tid vid 0730 på en sovmorgon! hur orkar han..?

sittter hemma hos fia nu och slöar. kollar ut genom fönstret och ser att vädret börjar bli bättre! wuhu!
kom hit runt 10 eller något eftersom johan skulle iväg och laga sitt däck på cykeln. så fia och jag käkade riktig frulle tillsammans, det har vi nog aldrig gjort förut? inte vid köksbordet i alla fall.

nu står hon och diskar efter helgen, så jag ska gå ut och göra henne lite sällis. visst är jag snäääääll?

-

aj min rygg! jag har så jävla asont i ryggen fortfarande. kan itne böja mig ner framåt eller åt något annat håll heller för den delen. har ont när jag sitter ner och när jag ligger ner. sluta nu!

jaha, vad händer idag då? ingenting?

hej helg

min helg har bestått av
jobb
party
jobb

 igår (lördags) på jobbet så ahde jag så jävla roligt! jag fick testköra en av våra crossar som vi har i butiken! fyfan vad det gick! och dom som känner mig så vet dom nog att jag inte är så feg av mig när det gäller att gasa :) 125cc, gick i runt 80-90 tror jag danne sa, jag körde inte så fort men jag kom säkert upp i minst 70 km/h. höhö! så äntligen fick jag l ära mig att växla också!
efter jobbet var det direkt dags att öppna sin första öl, sen började folket komma. det var en riktigt rolig kväll! jag är nöjd!
dagen efter (idag) var det jobb igen bara, det var det enda minuset på den här helgen tror jag.

japp


idiotpojkar




hej jag är lite dum, korkad och glömsk?

jadu, på senaste har det väl inte gått så bra för mig att komma ihåg saker. och idag, åkte in och träffade fia. vi drog till jobbet, media markt och sedan maxihuset och köpte lite mat. när vi kommer hem hit till fia så har vi flera påsar var att bära. när vi sedan ska ta bilen bort till folkparken så kollar jag först ut från balkongen och ser att jag glömt att stänga den helvetes jävla takluckan! hej glömsk! springer in till fia och skriker att jag glömt det. springer sen ut och försöker kolla ner i hålet om det är något som fattas, hallå? har jag supersyn eller? ser då att jag lagt mina solbrillor på taket också? fick för mig att jag glömde dom på sätet i bilen bara.. men ikke.


-

ska laga pannkakor! MMMM


äntligen freitag

nu ska jag försöka skriva ett inlägg på en minut. sen är mina ägg klara som håller på att kokas nu.

idag ska jag hinna med en del tror jag,
måste göra 2 matlådor till jobbet i helgen
packa både jobb, fest, mys och vardagskläder
packa ner dricka
sen var det nog inget mer!

nu måste jag gå!

mmmmmmm

har nu suttit här vid datorn en stund nu sen jag kom hemifrån tessan.
kan inte sluta tänka på tessans små mmmmm-ljud hon gjorde till filmen vi såg. hahaha! sitter fortfarande och garvar högt för mig själv :D

mojjestörd

jag vet inte hur många gånger jag har kollat på den där videon när grabben springer på rullbandet och ramlar och har sig och nästan tar sönder hela maskinen. haha! åh den är så rolig! skrattar nu bara jag tänker/skriver om det.

nu ska jag ut med hundarna i det äckliga vädret.. suck!

mojjestörd

jag vet inte hur många gånger jag har kollat på den där videon när grabben springer på rullbandet och ramlar och har sig och nästan tar sönder hela maskinen. haha! åh den är så rolig! skrattar nu bara jag tänker/skriver om det.

nu ska jag ut med hundarna i det äckliga vädret.. suck!

ktufg



äntligen har jag hittat en bra låt som finns med på aerobicspasset. har försökt hur länge som helst med att komma ihåg texten, och nuså! wuhu. go me.

igår var det en rätt lugn dag. träffade kregert efter hennes jobb. vi hämtade hennes bil som varit på lagning. åkte hem till hennes pappa en snabbis och sen åkte vi in till stan för att träna aerobics. fortfarande busenkelt att komma ihåg allt, börjar ju tröttna lite på den koreografin. men ändå så är det roligaste passet på veckan!

idag fyller två av mina godingar år!
först och främst sofia! älskling, grattis! och sedan tobbe (: grattis till dig med!

nu strax ska jag ta mina hundar och gå en promenad i solen, döskönt ute ju! sånt gillar vi!

-


hahaha, det var något av de roligaste på länge

High Speed Treadmill Disaster - Watch more Funny Videos

live each day like its your last

live each day like its your last
väldigt bra sagt av vem som nu sa det.

har precis haft min lilla "pratstund" med mor min. väldigt mycket klagomål från hennes sida och mycket som jag kan förstå henne på. men är man trött på att söka jobb så är man. jag sitter ju ändå ibland med allt viktigt.

ska gå ut i solen på en promenad med hundarna nu.


bye

kommer-på-allt-i-sista-minuten-dag

åkte in till stan idag vid 11. 
träffade kregert
vi solade på drop-in'en
sen blev det lite tv-tittande hemma hos henne
vi kollade på ellen, och jag blev fundersam om hur hon skulle se ut med värsta sminket. kommer då på att jag skulle sminka mig på makeup store kl 14, kl var då lite efter 13. hallå turen jag hade eller! men självklart hade jag ju inte med mig mitt presentkort.. men det löser sig ändå.
blir sminkad där, det blev skitsnyggt och jag var supernöjd. tråkigt bara att jag skulle träna 45 min efter att jag var klar. haha
blev ett medelpass för oss. åker hem, och kommer då på att jag ska lämna in min bil på verkstaden eftersom det är hål i avgassystemet igen! SUCK! kan den aldrig vara hel eller?
så nu sitter jag och väntar på att han ska ringa och säga att allt är fixat och så vidare. man kan ju alltid drömma. men jag lovar att jag kommer få betala en ny jävla burk till den!  VILL INTE!


upd.
nu har jag hämtat bilen. som tur var det bara en skarv som var felet. inget annat! pjuh,. nu kan jag pusta ut!
nu sitter jag ohc käkar någon pastagrejs med korv och broccoli i. fyfan va starkt det är! hej klunka vatten! matlagaren har ju inte snålat på chili elller va fasen det är kan man ju säga iaf!

lhgg

kom hem från kregert precis. blev så att jag sov där inatt.
igår var det grillmys med familjen blomstrand + dejter och jag. eller fia var nog min dejt. haha! :)
vi var också förbi halvars lite senare på kvällen och dom hade öppet! men det var lite för kallt att sitta ute så vi satt i min bil.

nej nu blir det duschen!

jsdodf

gääääääsp.
har precis skjutsat några gubbar hem från stan.
och nu är jag trött, så jag ska nog sova.
jobba i morgon mellan 0945-1715. sen blir det mys med kregert någonstans? :)

?

sitter just nu och borstar mina tänder och lyssnar på paramore. det var länge sen. INTE att borsta tänderna alltså ;p utan att lyssna på dom. haha! så att ingen missförstår här.
nu ska jag byta rum här hemma. det pratades om det för några år sen också, men de blev inte av eftersom jag antagligen inte fick måla om rummet till en annan färg (anneli som var igång då med). men nu ska jag tydligen få måla om och styra hoppas jag. det ska bli vitt och brunt.
strax ska jga hoppa in i duschen. känner mig inte som världens fräschaste emelie direkt.

igår kollade jag i mitt gömda cd-ställ här hemma hos pappa, och jag hittade ett fodral med massor skivor i, typ 5 st. jag hade ingen aning om vad det var för skivor. har lyssnat igenom 2 stycken till och från jobbet igår, dom var riktigt bra! jag tror att det är pappas gamla metal-skivor. så tummen upp för det!

i helgen ska pappa och farbror till garaget för att fixa gto'n. växellådan har pajjat på den. så nu blire fixa inför sommaren. hoppas på att jag kommer få köra den till någon utställning! det vore guld värt!



ibland blir man bara bra förvånad? jag har inte hört något från dig på flera veckor. och nu helt plötsligt, igen? ibland förstår jag bara inte..

hej

igår blev det fika på fräcka med kregert. det var mys att sitta därute i solen i bara linne.
efter de drgo vi ut till mitt jobb för att kolla när jag började dagen efter (idag alltså),  sen har jag hört dom senaste dagarna att allt inte stämmer med bilen igen, den låter som en jävla traktor, IGEN.... suck! så jonas fick benda over och lyssna på ett ungefär vart det var sönder någonstans..
köpte servoolja till bilen också eftersom den låter som ett helvete när jag svänger.
eftersom jag hade varit vid kassan och köpt servooljan och kommer ut till bilen igen så står det några fler grabbar där och kollar och hjälper till! haha!
sen kollade vi oljan också (det var på tiden!) haha, jag hade sjukt lite olja. mycket mindre än vad det ska vara. OJDÅ! så idag måste jag köpa olja också, trodde vi hade hemma men icke! jävla skit. nu har jag snart inga pengar kvar!

nu: smink och hår-time


2

nu sitter jag hemma hos kregert alldeles helt själv. hon är och jobbar och hennes pappa också. och jag blev kvar.
men ska strax åka jag med. tänkte ju stanna här. be pappa ta med mina jobbarkläder som jag glömde så jag slapp åka hela vägen hem. men nu hade han också glömt dom så jag måste ju åka hem i vilket fall! suck.
så nu ska jag packa lite sen åka!

1 APRIL

nu har jag precis duschat. ska väl snart börja fixa mig innan jag ska dra in till stan för att träffa kregert och hänga med henne till mekonomen (oh shit! våra konkurrenter!) där dom ska kolla på hennes bil.

idag är de ju dessutom 1 april, den dagen man får luras på! jag undrar om jag kanske kommer på något bra att dra för någon. skulle vara jävligt kul att skämta med någon på jobbet eftersom dom alltid annars driver och skojar med mig!


RSS 2.0