think before you speak

en förvirrad men ändå helt okej vecka, har hunnit med en hel del faktiskt. köpt nya grejor till lägenheten (lampor och sittpuffar) fattas ändå grejer på väggarna.
hur ska de gå på inflyttningsfesten i morgon!? känner ju att jag inte alls är klar med lägenheten, men dekommer ta en jävla tid innan jag hittar det jag vill ha på väggarna. är så jävla kräsen..

gardinstänger och gardiner har jag iaf fått upp efter mycket om och men. JAG SPIKADE UPP SKITEN. fattar ju fan inte hur man borrar med en slagborr. de tar ju bara stopp efter någon cm. blir helt galen!, ser nu att den ena gardinupphållaren (eller va de nu heter, whatever..) håller på att ramla ner. lär ju vakna inatt av en smäll, förhoppningsvis inte!
måste nog försökaa borra upp mitt barbord litebättre innan i morgonkväll då de kommer massa folk hit, de lär ju rasa om inte annat. varför ska jag vara så kass på att borra med slagborr?! de ska väl inte va så jävla svårt!?



idioter.

arg emelie. men ny telefon. och nästan allt kan ha löst sig. tror vi!


HTC sensation. nöjd som fan!


never wanted to dance

detta är sjukt. allt har vänts upp och ner som en jävla pannkaka.
har fått veta ett och annat som jag helst av allt hade velat fått reda på för nästan ett år sen. men du är så sjuk i huvudet så att de du säger är bara some BS. usch. skulle vilja ge dig en rak höger.


idag är jag iaf ledig efter att ha jobbat sen i onsdags, superfull i fredags, jobb i helgen. inte värt det. herregud va pissdåligt jag mådde.
idag är jag iaf ledig. chefen ville inte att jag skulle jobba fler dagar irad med tanke på att jag ska jobba i morgon också. så ska dra ut till landet och hänga med mammas familj.


fuck you, ttyn

är så jävla förbannad.
man gör inte sådär.

nobody said it was easy

har hunnit med endel sen sist.
 
men först och främst!
x det har hänt en grej som jag aldrig trodde skulle hända igen. jag är i chock! men jag är glad att det hände.

x har varit på spelning med GRAVEYARD! ohyes! förbandet year of the goat va sjukt bra!

x hängt mycket med emma. bra att ha en kompis man kan laga mat med varje kväll! yey

x i lördags hamnade vi på fest hos hennes jobbarkompis ina o hennes sambo sanna! fick mig några efterlängtade öl då med.

x skulle färga håret. men de blev så jävla misslyckat! köpte mig en sammanlagt 10 färgburkar, och då skämtar jag inte. så 10 färger har jag haft i håret. och de blev inte alls som jag ville.. så nu är jag lite fläckig med mörkrött i typ..
x dessutom råkade jag tända eld på håret. bra jobbat! eh...


nu är de förändring på g!

nu ska jag bli förändrad! va fan allt för länge sen! here we go!



RSS 2.0