get the fuck out, stay the fuck out

blir så jävla trött!
svarar inte, hör inte av sig, glömmer bort. vad fan är de för jävla bullshit?

har ändå haft en helt okej vecka, jobbat, festat, umgåtts med bra vänner. sånt gillas!
va hemma hos emma i lördags, skulle bli hon och jag. tessan mac och kregert på lite förfest. hörde av mig till några andra. dom skulle komma 3 st. när vi skulle gå ut och möta dom, så ser vi en jävla hög med människor, 20-30 pers, vi bara nääää det kan fan inte va dom. sen hör vi någon skrika "DÄR ÄR DOM!", åh fuck.  hahaha. helt sjukt! blev rätt fullt i hennes lägenhet!



dream big

ledig onsdag blev = shopping i linköping med emma.
kom hem med ny skjorta från carlings, ny ögonskugga från makeup store, BIGBOLD mascaran (älskarn), årsförbrukning av strumpbyxor (5 för 4 på åhlens) sen var det säkert något mer!
vi skulle ta kort i en sån där automat. vi var inte så inne i det vi höll på med, vi kollade bort, pratade om annat osv. fick väl en "duglig" bild HAHA. jaja, vi är ganska bra ändå.
stannade förbi stallet så jag fick busa med kattungarna medans emma tog hand om sina hästar.
handlade lite, hem hit för att laga stuvade makaroner. bra att jag har emma som kan skämma bortmig genom att laga mat till mig! HÖHÖ


/empa

turn up the sun

jobbat. hem, städa. träffade tjejerna på lite fet mat och sen drog vi till mitt olearys och laddade inför i morgon!
nu blir de sängen, ska sova tills jag vaknar! och det ska inte vara tidigt för då dödar jag någon!

bye


GRAVEYEARD


such a shame


white trash millionarie

i löööööv de nya sminkbordet! är galet jävla nöjd!

lång dag idag, har hunnit med att träna med värstingträningsverken, kunde knappt gör nåt alls på gymmet efter gårdagens monsterträning (med tanke på att jag inte tränat sen april så...) menmen! jag gick dit och sprang tills benen sa ifrån.
tvättade samtidigt, sen blev de smink på, träffa emma på stan. hon shoppa, jag kollade på. eller råkade komma hem med ett läppstift.
hon blev sugne på att dricka något. så vi drog till highlander inn och tog oss en varsin välförtjänt cider. träffade lite pojkar. sen in på ica och se om hon blev hungrig. hem och laga till lite gött käk. slingade hennes hår också. och de va på håret (hahahhaha) att färgen inte räckte? får väl se om jag får ett HAT-sms sen av henne eller inte :o


nä, nu hoppar jag i sängen. PÖSS

finally!

my makeup table is DONE.
YEY


11

2500 spänn fattigare.
åkte till ikea med mamma idag, fick med mig massor hem! sminkbord, spegel, 2 ramplampor och 10 jävla glödlampor, en pall också. bara lamporna gick på 1000. shit.
igår blev de lite boxar, klocka.
köpte mig en ny lampa till hallen häromdagen också!, dock när jag skulle sätta dit den förut så ser jag ju att den som va innan inte hade någon kontakt? utan bara massa sladdar. så jag fick bli fixar-emelie och meka lite själv. måste ju kanske säga att emma fick slå sitt kloka huvud ihop med mitt, då kom vi på hur vi skulle göra, så kanske inte ska ta all ära själv för det jobbet! nu ska jag banka in en spik på väggen i köket och sätta upp nya klockan. störa grannarna lite. kan behövas. känner att jag måste leva upp till det pontus gjorde när han bodde här innan. måste ju hålla ställningarna liksom! höhö


nä, dags för att banka in spiken och sen slänga sig i sängen. bye!


hur trög får man va?

hur trög för man va? jag skyller på att det är söndagkväll..




mamma ♥

tomorrow never knows

nu är det faktiskt lördag!
igårkväll blev de stressigt som fan.
fick veta att dennis fyllde år och att han inte hade någon att festa med när han kom tillbaks till norrköping! vad gör man inte för gulliga pojkar och ställer upp? ;) mötte han på olearys. tessan gjorde oss sen sällskap, och efter de ramlade några av hans vänner in också. blev sen vidare hem till patriec för skitsnack och drygheter. höhö

idag ska vi ut på uppdrag i ingelsta. köpa dator åt tessan!, förhoppningsvis kna jag också hitta nåt kul! :))




septemBAH

skulle börja kl 12 och köra till 16 idag. men de blev istället 9-1915 passet. camilla var sjuk.
så stress som fan var det i morse!

efter jobbet blev de direkt hem till emma, sen kom den andra emma. blev soffhäng och tvkollande.  sjukt folk det finns, på breakin news så visade dom äcklet som var gift med bermuda muren (heter den så), hade ett staket i sitt sovrum och en minimodell av den där muren i sängen. HON HAR HAFT SEX MED STAKETET!, hur sjukt är det inte? vart fan är världen på väg?
shit..


i morgon är de dags att ringa till min gamla hyresvärd och tjata om pengarna igen som han är skydig mig! hoppas fan på att jag får dom nu! OHHHHH, blir så jävla trött och får en klump i magen varje gång jag tänker på det..
så, WISH ME LUCK!


ohyes


with you or without you

min jobbiga dag turned out to be pretty good. INNAN han kom.

hängde med kregert idag. skulle fixa hennes blogg tänkte vi. sen, ja. jag sminkade henne. hon lånade kläder av mig. vi begav oss ut för att ta lite bilder. MEN, kamerabatteriet dog efter typ 10 bilder. bra timing! NOT. men de va väl på tiden, har inte laddat den någon gång efter jag köpte den :) BRA GREJER.

kvällen kom. han kom. vi kollade på tv. pratade. jag tror de gick bra. jo. jag tror verkligen det.

hem till andra grannen, emma. lite tacos, tjejsnack, tv.
kom nyss hem därifrån, trött. ont i skallen. borde sova.
ÄNNU en jobbig dag väntar i morgon. nervös som jag inte vad. möte med jobbet, om hur fan de går för butiken.... :(

gjorde ett misstag i måndags och va på jobbet 0830, larmet gick, alltså ingen var där. hm. ringde chefen. "var inte mötet idag?" nehe, de va tydligen nästa måndag.. va nervös helt i onödan den dagen. men i morgon gäller det. hoppas verkligen på bra nyheter!




min babe!

..

värsta dagen i mitt liv, so far. så känns det just nu. jag vet att jag kommer såra en människa så sjukt mycket senare idag.. hur ska det här sluta?
mår så jävla pissdåligt just nu så jag kan dö..

TUTTAR ÖVERALLT

ojjävlar. nu är det famigfan höst! svinkallt om kvällarna, dags att börja använda skinnjackan och halsduk snart! LÄNGTAR!
idag har jag äntligen fått mitt jävla förråd också. tog 3 veckor för dom lata jävlarna att fixa de. fick dessutom ringa och gnälla över att det inte hände något några gånger också. men nu har jag ett! LÄNGST BORT PÅ VINDEN!, kolsvart och jag dör. ser inte ens hur mitt förråd ser ut, och ingen ficklampa harjag hittat än så, slänga in allt och springa därifrån..

ikväll sitter jag hemma. ensam. väntar på att emma ska sluta jobbet, som antagligen kommer bli kanske..  runt 00?

lyckades faktiskt göra en ny maträtt idag!, ris&kyckling. och, eller, såsen var ny. hemmagjord currysås! var inte någon jävel på det. maizenan blev de massa klumpar av. så fick stå och mosa allt med en sked tillslut. JAJA, de va första gången så här ska de inte klagas. gott som fan blev de. matlåda here i come!


kvällens roligaste

"måste bara fråga,
det ser ut som att du har jättestora bröst på dina bilder.. vart bara fundersam för jag minns inte att du ahde det. har du opererat dig?"

har inte träffat människan på... 6 år? :p DOM KAN VÄXA ;)




RSS 2.0