tuffingemelie

nu har jag jobbat hela helgen.
det har varit hur många idioter inne som helst. idag var det droppen. jag sa åt en kund att "LYSSNA PÅ MIG NU! antligen går du härifrån, eller så går du upp till kjell och prata med honom istället om du har så svårt för att lita på mig!", jag blev helt chockad själv över att jag kunde vara så arg på en kund.. helt sjukt. alden som stog i kassan brevid bara, "ojdå, där blev du arg". hahaha. kunden själv såg helt överraskad ut också över att jag röt till. yes, jag börjar tuffa till mig!

i morgon blir det jobb igen.
på tisdag är jag ledig, wuhu!





förresten så tycker whilliam att jag är ascool. sånt är bra att få höra ibland. speciellt av sin lillebror (:

fredag

tänkte jag skulle skriva ett snabbt inlägg nu.
kom itne fifrån jobbet förräns runt 20.
fan vad jag hatar utlänningar idag!!! (jag är inte rasist, jag lovar) men jag har stört mig så jäääävla mycket på dom idag.
köper en grej, sen vill dom byta till en anna, åker därifrån, kommer tillbaks, vill byta den dom bytte till, åker, kommer tillbaks, byter den dom bytte till alldeles nyss. osvosvosv. jag hade en och samma kund som gjorde så 5 gånger idag. sen hade han gjort så av dom andra på jobbet också. VA I HELVETE?!?? liksom,...... vi får inte ens byta varor egentligen. jag tror jag måste tufffa till mig ännu mer än vad jag gjort hittills. man får så jävla dumma frågor hela tiden av allt folk. KOLLA VAD DET STÅR PÅ LAPPEN ISTÄLLET FÖR ATT FRÅGA MIG! och JA DET ÄR 75% PÅ ALLT! guuuuuuud......

lite roligt har jag väl haft idag ändå. blev lite körigt med bara mig och kjell dom sista 2-3 timmarna med sjukt mycket folk i butiken bara..


känns som min blogg handlar om mitt jobb just nu. men wtf. det känns nästan som jag bor där just nu.
jobb i morgon och på söndag också. yey, längtar tills nästa lön <3

nu ska ajg gå och platta håret!
puss och snusk


sax

var ledig i två dagar och nu var det dags för jobb igen. jobbade idag, kommer jobba i morgon och hela helgen. skitkul! nej, men det ger pengarrrrrr. fan vad jag kommer sakna grabbarna på jobbet..

igår klippte jag sönder en tshirt till ett linne. testade det igår och då såg det förjävligt ut. idag är jag ganska nöjd! yey


ikväll blev det en liten lill-lördag hemma hos fia. med chips och grejer. mums! men varför i helvete smakade min cola blommor för?


mjau

ledig igår, blev ledig idag med. wuhu
ska snart in till stan och träffa fia. det räckte inte med våran shoppingtur igår, jag vill köpa meeeeeerrrrr. ska nog kanske boka tatueringstid, om det inte blir för dyrt vill säga. hehe (;


ÅH, ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN, så är jag ledig i morgon. känns lite att man har jobbat 7 dagar i sträck från öppning till stängning. känns som att jag säger det rätt ofta. men det är ju sant!

har jobbat idag med, 10-1915.körigt som vanligt!
handlade hem lite wax till bilen och sånt där, bra att ha.
tänkte att jag skulle ställa mig vid bilen lite skapligt i morgon och waxa den. det behövs!!!! den är liksom ljusröd nu. inte helt okej!
egentligen skulle jag behöva polera och allt sånt men vi har inga såna grejer kvar alls nu så det fick duga med bara wax!

i morgon ska jag träffa kregert, fia med förhoppningsvis :) ska shoppa lite på stan tänkte jag.
har några grejer som jag måste köpa!


nu ska jga gå ut och waxa bilen. tänkte att jag gör de nu istället för att sitta här!
så hejdå!


jag kan om jag vill!

dåligt med uppdatering, jag vet.
men jag har nästan jobbat asset av mig. det har varit jobba, äta, sova, jobba, äta, sova. osv
fast igårkväll efter jobbet så drog kregert jag och sofia till svea och tog några eller flera öl och cider. han var där också. och det slutade bra. som jag ville, haha!
kändes mindre bra att jag sedan vaknade och var döpigg vid halv 6 i morse, när jag egentligen skulle gått upp vid 9 för att duscha och styra innan jobbet. men somnade om efter ett tag.
så det var jobb idag också, har jobbat öppning-stängning sen i tisdags nästan, eller i tisdags var det ju inventering men det blev några timmar där med kan man säga.
det blir jobb i morgon med, öppning till nåt, säkert till stängning som vanligt. men på tisdag, så är jag ÄNTLIGEN LEDIG!!! fan va skönt! men sen lär de bli jobb ons och framåt igen. men inget mig emot. jag tjänar ju pengar! :)

idag tog jag hem min nya stereo som jag gjorde ett kap på på jobbet också!
ville ha pappas hjälp men han var upptagen. så ajg tog saken i egna händer och lekte bilkunnig och pulade med att få i den nya och ut med den gamla. och det gick! FAN VA DUKTIG JAG ÄR!


före

mellan

efter!


nu ska jag sätta mig och göra mp3 skiva! min nya tar emot dom! YES,


eller jag ska nog göra mat först. är så jävla hungrig!

utförsäljning. dag 1

shiiiiiiiit va folk det har varit på jobbet idag! 1144 kunder har gått in i butiken, det är galet mycket mot dom där ca 100 som vi brukar ha på EN dag. försäljningen ska vi inte ens tala om. GALET
folk köade utanför butiken redan 09.15, vi öppnar 10. sen när vi väl öppnade så kutade verkligen alla in och bara tog saker och flög på mopparna och crossarna. helt sjukt att se. två vakter hade vi omkring oss också. det kuned nästan behövas. ena vakten sa att det har ofta blivit bråk och sånt om varorna när det är så billigt och dom är ute efter samma sak.

tagit någon liten rast på sammanlagt kasnke 10 minuter idag på HELA dagen, jobbade från 0930-2050 ungefär,
men det har varit roligt!

nu ska jag gå och lägga mig för mina ben dödar mig just nu.


har min tur vänt?

tänkte jag skulle slänga ner några ord i bloggen innan jag drar mig utåt och leker med hundarna. det är ju så bra väder idag igen! SOL!

idag har jag varit och inventerat på TOYS'R'US. såja. det gick fint! vi hade en dansk där ibland oss som förklarade hur vi använde "skannrarna" som vi drar över streckkoderna och fyller i hur många varor det finns av varje osv. ja, ni fattar säkert. eh, lite svårt med danska men det gick!
lär nog bli så att jag kommer få hoppa in lite ibland när dom behöver folk där! känns bra! och bra timing hade det också!



i morgon blir det jobb på Micro, börjar 0930 och slutar 2015. långdag! alla jobbar, och massor folk! fan så jobbigt det kommer bli! men alltid kul att vara på micro med mina grabbar :)

nej. ut och busa med hundarna va det!

MICRO BILDELAR

började på ett inlägg förut men jag slängde det och började om istället.

idag har det hänt grejer hörreni!

inventering på TOYS'R'US i morgon! ;) det ni!
jobba på onsdag,

50% PÅ HELA SORTIMENTET! SÄG TILL ALLA NI KÄNNER IFALL DOM BEHÖVER NÅGOT TILL BILEN!
ALLT KOMMER VARA SÅ SJUUUUKT BILLLIGT!


-

förut när jag skulle skriva i bloggen så kom jag inte på vad jag hade gjort i helgen. men det kom tillbaks nu!

igår var det födelsedagskalas/grillfest hemma hos sara! åh, så roligt har jag nog inte haft på riktigt länge.
 mycket lekar och skratt. och skitkul att jag fick 4e kungen! men tack och grattis!


vad irreterad man kan bli för ingenting. ÅH

söndag

jag tycker inte om söndagar. dom är alltid lika jävla tråkiga.
men idag. hände de lite roligt!

ett oväntat besök fick jag ju i alla fall! hahahaha.


fick lite bilder av kregert förut från hennes 21 årsdag! (har inga själv sen helgen, vilket är synd..)













FAAAAAAN

åh jävla helvete! jag sitter för fan här och tjuter. är helt skakis i kroppen
fick ett samtal precis nyss av alden som låg på akuten. han var med om en olycka inatt. men han var som tur oskadd, han kunde fan ha dött!.....

(hans bil till höger på bilden..)

http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5228286

4 km

nu har jag varit ute och sprungit 4 km! okej, jag sprang kanske inte hela vägen för några gå-steg blev det ju.
men ändå duktigt av mig att springa för att inte göra det så ofta. men känner att jag måste träna upp kondisen lite innan vårruset så jag ska hinna med i kregerts takt! ;)

igår var jag på jobbet igen och fortsatte med inventeringen, halv 2 kom hon från konkursförvaltningen och hade ett litet möte med oss. jag tror jag hängde med lite iaf. men när aldén ringde igårnatt och pratade om det så fattade jag ingenting. han förvirrar mig! haha. men det kommer vi till sen.
hon pratade lite om lönerna, som är lite av den viktigaste frågan nu.
men oj va kul jag har haft med grabbarna på jobbet dom här två dagarna! det är så sjukt! det är nog det jobbigaste med att vi gick i konkurs, arbetskamraterna. åh jag saknar dom redan..
en annan sak jag inte har fattat än. ska inte vi i personalen har en liten avslutning liksom? känns inte som att det är slut än? eller jag vet inte...
idag står det i NT förresten om oss. kolla!

aldén ringde igårnatt iaf. han berättade att vi tydlgien ska börja sälja ut på Micro redan på onsdag. yrade han eller menade han allvar? jaja, isf så tänker jag rekommendera er att dra dit och kolla! det finns säkert endel fynd!




daniel ser ut som en old man

"hej-är-du-helt-dum-i-huvudet-blicken" störda jävlar.



nu: frukost!

m

nästan precis hemkommen från jobbet. har varit där sen klockan 8 i morse, och nu är klockan 19. fick skjuts hem av aldén också. snäll!
är helt astrött i huvudet nu. det kanske man blir efter 11 timmars inventering, eller? EH JA.
i morgon kommer hon från konkursförvaltningen också. jag tror att jag är lite nervös över det. men varför vet jag inte.

snart blir det nog sängen för mig + lite film.


kul förresten att morsan och nicke har addat mig på msn! hej vad jag måste se upp med vad jag heter osv nu.

zing

idag ringde bossen från ex-jobbet? och sa att det är möte i morgon med konkurstjofadderittangubben. jo konkursförvaltningen tror jag det hette visst. möte var det i alla fall. ska vara där 8, kul att man har någon bil att åka i då! NEJ. måste ta bussen härifrån norsholm 0655, hej jag som ville sova!
sen blir det inventering på det också. jag vet inte riktigt om jag hänger med i vad som händer. men det lär jag ju få veta i morgon..


idag har jag träffat fia. bogserat hem min bil som stog i stan. in till stan igen för att träffa kregert och sara. fika. köpt present åt min pappa som fyller år i morgon. wuhu.
och nu är jag hemma igen.
ska hoppa in i duschen strax och sen fixa håret. för det lär jag inte orka i morgon..
lovar att jag kommer försova mig.

!%&"¤/&%

livet är en hora! fan vad jag hatar allt just nu! fan va dåligt allt går!

har varit hos fia sen igår, skönt med något annat att tänka på...
kom precis hem. var tvungen att ta bussen. för bilhelvetet har ju gått sönder igen!!!!!!! AHHHHH jag blir så jävla förbannad! och sen det andra!!? åååååhhhh
mår så jävla dåligt just nu. jag orkar inte!

.......

HORBIL!


HELVETE

häromdagen tänkte jag att, fan vilket jävla bra jobb jag har! bra arbetskamrater, vi har ju så jävla roligt ihop. jag jobbar med sånt jag är intresserad av, kasnke nåt jag vill fortsätta med i mitt liv?
men det här samtalet blev jag inte alls glad av. jävla helvete! varför kan inte något gå åt rätt håll i mitt liv för?

eheh

duktig idag igen! YES.
skulle ut och köra fyrhjuling förut eller fuldjuring som william säger. men de va ingen luft kvar i ena framdäcket. fan.
bra väder det är också? nej! men jag ser faktitskt ett litet hål med blått lite längre bort.

nu sitter jag och william och kör 360. han vill byta spel hela tiden så jag börjar tröttna på att vara snäll hela tiden snart. det är inte så roligt att byta spel varje minut om man säger så..

idag händer inte ett skit. har en liten tanke om att jag ska ut och springa sen. men pallar inte tror jag.  jag är yyybertrött och seg i kroppen. mitt ryggont börjar leta sig tillbaks igen. jävla skit. när ska jag bli av med det?! jag vill inte åak till ngåon doktor.. har inte pengar till det..
hela dagen på jobbet i lördags så höll danne och jonas på att tönta sig om att jag kan behöva få sitta i rullstol om jag inte kollar upp det snart. hej nervös jag blev då!


ikväll blir det ice age!

10

jag tycker att dagarna går lite för fort nu. okej, det blir snabbare sommar. men mitt liv rinner iväg? eller?
känns som jag inte gör något vettigt om dagarna utan bara glider omkring när jag inte jobbar. och jobbar gör jag ju inte så ofta..
okej, det kan vara skönt att bara va, men inte när man har två tjatande föräldrar som tycker att jag ska sitta på arbetsförmedligen mellan 8-16 och söka jobb. DET FINNS INTE ENS SÅ MÅNGA JOBB!...... man tröttnar ju lite på't alltså.
klart jag vill tjäna lite cash så jag kan börja mitt egna liv! vem fan vill inte de?

i helgen har de varit rätt mycket!
lördag jobb + kregerts födelsedagsparty! hade rätt kul :)
idag, söndag, så har jag också jobbat. man var ju inte speciellt peppad på det i morse när man vaknade kan man ju säga!
men jobbet har ändå varit lite bra. vi fixade så jag kunde veva ner min ruta igen. vi satte för mitt hål i bildörren efter inbrottet. dom har töntat sig med mig igen. försökts att luras. men vissa gånger kunde jonas inte hålla sig för garv! HA!
men jag fick lite "skäll" av bitr. butikschef igen.... suck... för något som jag inte ens gjort fel på... jag blir så arg på mig själv att jag itne kan hugga tillbaks!!!!

menmen!



GRATTIS I EFTERSKOTT (men bara på bloggen) BEJBI!




the veronicas - untouched
nada surf - bacardi
placebo - running up that hill
placebo - every me every you

berg flyttar in

sitter och kollar på Berg flyttar in nu. hon har flyttat in hos dregen och pernilla.

idag kan man säga att jag har hunnit med endel.
af
alex
patric
jobbat
bra va?
allt gick helt okej
patric och jag satt på en parkbänk vid djäkne och letade efter en likadan bil som min och sen försökte säga vad alla var för bilmärken. jag hade ju mina blond moments kan man säga med hans skämt också! haha. de va ju ltie småpinamt..
alex och jag tog de bara lugnt. men de funkar ju det med!
vid halv 5 ringde danne från jobbet och sa att jag var tvungen att jobba för annars skulle han vara själv. men det är väl helt okej med mig som inte hade något annat för mig ikväll!
det var en rolig stund på jobbet. danne och jag har rätt rolgit ihop vissa dagar.
vi kör alltid med den här
(jag slår daniel) och han säger hur ont det gjorde. samma sak på mig. vet inte varför men vi gör alltid så... men det är väl något som får tiden att gå kanske?

-

sitter och plattar håret just nu. går väl inget vidare fort.
ska sen in till arbetförmedlingen och skriva in mig. igen. hur många gånger jag har gjort det nu? haha
sen får väl väl se lite vad som händer, ska ju iaf hänga med två olika pojkar idag. kompis-pojkar alltså. kanske blir en till senare ikväll? :)
i morgon fyller kregert år! jag längtar lite tills jag ska dit efter jobbet :)
åhhhh nej! jag ska jobba i helgen!!! jag hoppas att det blir dom vanliga timmarna så jag inte får hoppa in extra.

på lördag tror jag att det är en annan bra grej också. hoppas!

jag känner mig väldigt hemlig idag. men det får ni stå ut med! HÖHÖ

 

9

Nada surf - Bacardi

fniss

känner mig helt desperat över att ha något att göra i morgon. TÄNKER inte vara hemma en fredagkväll. inte när jag ska jobba i helgen. så nu har jag planerat lite.

af
pojke
pojke
(hihi ops)

förresten. EN bra sak med det nya rummet. eller kanske två. men den rroliga saken är att man ser ju allt folk som går här utanför. haha. och nu är det ett litet gäng på 3 pers, hur gamla kan dom vara 8-9 år kanske, på cyklar. dom står här och hänger och pratar och sladdar omkring och grejer. dötöntigt! och den ena har flames påcykeln. om någon skulle vara intresserad. :p

.

JÄÄÄVÄLA HELVETE"!!!!!

dag 2

ser väl inte jättebra ut än. men allt är nästan bortplockat. måste fixa upp min hylla och sådär så jag kan göra av mina filmer och skivor någonstans... ska ju målas också. kanske ska sätta upp hyllorna och spegeln efter det? eller nä? eller jo? ähh. vi får se va fassssan baloooo säger.






jag tror jag gjorde bort mig lite igårkväll

oops.

i morse skrek pappa på mig att jag skulle gå upp. klockan var då 0800. tack. tack för att jag inte får sova en timme längre.....


nu sitter jag vid ams.se och är duktig. letar lite jobb.
jag tror jag ska städa mitt rum så det inte ligger massor skit på golvet sen. låter bra. kanske får upp min spegel sen som jag fick igår också.
så mer ett "mellan-resultat" kommer nog sen på bild.

känns bra. inte

nej.
nu har jag i alla fall sommardäck på bilen. men självklart så kollade vi ltie mer. och hittade fel. fel som jag itne ville skulle vara fel. ett konstigt fel.  det var iaf något med däcken/fjädrarna/nåt lager blabla. kommer inte ihåg vad det hette.. orka att det ska vara mer fel på min bil då!

i morgon ska jag fortsätta med rummet, förhoppningsvis komma iväg och träna också. men vilket pass vet jag inte. yvonnes kanske? :) mange schmidt look-a-liken brukar ju vara med där, han är rolig att kolla på!

hej och välkommen hem!




har städat i x antal timmar. slängt, plockat osv.ser väl ltie bättre ut nu. men det är fortfarande USCH!

-

jag tror jag vill få ur mig lite aggrisioner..
jag hatar barn/ungdomar som inte visar respekt för "oss äldre".
jag hatar att dom inte ser sig för vart dom sätter sig och att dom sitter brevid någon som kanske inte vill ha en väska på sig eller en arm i huvudet från den bakom.
jag hatar att dom ska skrika och tönta sig som in i helvete
jag hatar att dom tror att dom är någonting
jag hatar att alla småungar ger blickar som om dom vore så jävla mycket bättre
jag hatar dom när dom rycker och håller på i sätet man själv lutar sig mot
jag hatar när dom kastar saker på folk
jag hatar att dom tror att dom är så häftiga när dom tar sönder saker, det är bara helt jävla lame!
jag hatar dom alla överhuvudtaget.
SHIT va arg jag var förut på bussen in till stan. FYFAN säger jag bara. det var sååå jäääävla nära att den som satt breve mig fick sig en utskällning...... sååå nära..

heineken

hahaha. kan nog vara en av de bästa reklamerna på länge!


emma lee

är det bara jag som har fastnat lite för johan palms låt - emma lee? den är faktiskt rätt bra tycker jag!

idag har jag varit jävligt duktig. städat massor här hemma, tränat och bara varit duktig helt enkelt!
men nu efteråt är jag så sjukt trött. men jag måste vara vaken en timme till minst, ska ta kvällspromenaden med hundarna.

får sysselsätta mig med lite klipp från how i met your mother. mmmm. me like!


hahaha!


:)))))

pollenallergiker

check!

he-eeej

känns bra att jag har en som kommenterar mina inlägg ändå <3 tack baby!
jag har kramp i handleden tror jag. eller musarm kanske det heter? ont gör det i alla fall.

känns inte som att det var idag, i morse jag var hos dig fia. känns som de va igår kanske. så här hemma har jag hunnit med endel kan man säga.
var lite duktig och sprang förut också med mamma och alice. men hundhelvetet fick jag ju dra så jag tränade nog mina armar samtidigt som jag sprang. sjukt jobbigt att dra henne! haha.



nej om man kanske ska lägga sig och fortsätta kolla på romeo must die.? ja?
men först ska jag boka aerobicspasset som är på tis. det blir nya block! sånt gillar vi! :D kregert, come ooooon? ;) jag vet att du vill! prata med katten!

yvonne

har haft jätteroligt denna helg! tack kregert! :*

det kändes som back in the days när man hade sommarlov. inga bekymmer. allt var hur bra som helst! sånt gillar vi. vi gör om detta snart igen tack!? <3


nu har jag i alla fall kommit hem. men när jag skulle starta min lilla bil förut, eller det började faktiskt med när jag skulle öppna den, jag går runt på passargerarsidan som vanligt (eftersom jag inte fixat ngåot nytt lås till förarsidan efter inbrottet) men märker att inte alla dörrar öppnas, JAG SOM HAR CENTRALLÅS! blir lite arg och försöker några gånger men det funkar inte ändå.
får krypa in i bilen och öppna förardörren. ska starta bilen och åka därifrån. nejnej, det fick jag inte heller. det hände inte ett skit! lät ingenting när jag vred om nyckeln heller. öppnar motorhuven och kollat batteriet. helt tomt! bra emelie! kom på att jag glömde stänga av parkeringsljusen! ÄNNU MER BRA EMELIE!
tommy och ida kom. så tommy fick hjälpa oss med starkablar. sen gick det bra. min bil funkade igen! heja!






NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

kregert-helg

nu blir det ett inlägg med bara bilder. för jag orkar nog inte skriva så värst mycket.
idag har vi
solat
cyklat
kollat på 1a maj tåget
ätit glass
lagat mat







RSS 2.0