sista dagen

yes, sista dagenpå jobbet idag.
det var en tant som jag fick lära upp, hon var 60 år. och vet ni vad? HON VAR FÖRHELVETE OCKSÅ BARA VIKARIE.... tack för det ISS... så jävla dåligt.
är det inte bättre att låta en ungdom som mig, stanna kvar där. jag är mycket piggare, klarar väl av mycket mer än henne. hon lär ju gå i pension snart ändå.. åååh..
gunilla som jag städar med på posten, hon sa att hon kommer sakna mig, och att jag skulle få hennes nummer så jag kunde höra av mig om jag ville ta en fika någon dag. hon är så snäll! fast hon är 61 år. men så rolig! och alla hennes historier om hennes liv, det är verkligen döintressant att lyssna på! häromdagen så pratade vi om vad hon hade för stil och hur hon såg ut bnär hon var yngre. så sa hon att hon hade snusnäsduk runt halsen. och jag sa det att jag också brukade ha det. så idag, när det nu var min sista dag så hade hon en "avskeds"present till mig. jag fick en påse, där i låg det två snusnäsdukar och en fin tvål (: hon är så go! vi har haft så roligt ihop när vi jobbat. tråkigt att jag var tvungen att sluta för en gammal kärring...
idag är det fredag, så nu är jag 20 år och 1 dag. ska nog träffa fia ikväll. i mrogon blir det vb! wuhu

20 år!

wihu. idag fyller jag 20!
det känns så skönt!, att äntligen få gå på systemet själv!
tack för alla fina sms mina små älskos!


jag är en stolt emelie!

ojojoj, sara har tagit körkort! GRATTIS! ÅH, JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG! :D

DET ÄR BARA EN DAG KVAR JU!

wuhuuuuuuuuuuuuu.
i morgon blir jag 20! grattis till mig!

tisdag

redan tisdagkväll. dagarna går så fort, för fort..
igår var det jobb som gällde som vanligt. sen hängde jag med robban en stund på hans jobb, jag fick se livet som postis i 1 timme ungefär. efter det så åkte jag och hämtade fia på komvux. vi åkte sen hem till henne och kollade lite på tv.
idag var det jobb igen. kan säga det att ajg INTE längtar tills på tors & fre då jag ska lära upp en annan tjej mitt jobb.. chefen!, gör det själv för fan! funderar fram och tillbaks på att sjukanmäla mig.. men jag behöver stålarna..
på torsdag så är det min födelsedag, dvs om 2 dagar. inte långt kvar nu! men den dagen lär väl inte vara så speciell ändå. kommer säkert bara vara som vanligt. hos papi kommer kalaset vara i helgen, eller ca 2-3 veckor efter jag fyllt. hos mami blire väl kalas direkt när jag kommer. sen vet jag att mormor kommer ner och firar mig den 4e sept eller något sånt..
kul att veta för er va?
men jag vet hur min familj funkar och det blir aldrig direkt någon överraskning på ngåot sett under min dag.. men jag älskar er ändå! <3 huvudsaken är att ni finns där



jag har otur... i allt..

namnbyte

från och med igår så heter min bil blixen mcqeen!


åh

verkligen lyckad kväll igår tjejer? TYCKER INTE JAG
kan man inte bara försöka int ebry sig om småsaker?
och någon sa till mig innan "ikväll är det ju din dag så då ska vi ju vara med dig". känns det igen?
tack för att alla drog utan sara. sara räddade min kväll.
vi hade ingen sovplats. ni sket i oss. någon sa "skit i det då, vi sover iaf hos dom!" tack? är det sånt man vill höra när man firar sin födelsedag?
det var inte direkt detta jag hade föreställt att mig ni var? ska inte vi vara såkallade kompisar? går inte dom före, alltid?
jag kan bara säga det att jag är fruktansfärt besviken!



och till något helt annat.
i morse fick jag en high five av ronald mcdonald.
åkte sedan hem till fia och hämtade alla saker + pratade igenom allt som hände igår.
sara och jag ska snart åka in till stan och plocka upp fia, det blir marknaden igen. bwo. fyverkerier. kanske blir detta ett bra slut på en skithelg?

wihuuuu

igår blev det rix fm med kregert! det var roligt, fastän den mesta musiken sög.. ni vet ju hur dålig jag tycker att linda bengtzing är..

idag har det bara varit jobb och lite chill med ekis och tes.

i morgon! wuhu! vi ska fira mig (: eftersom jag fyller nästa vecka. det blir grand hotel, bada jacuzzi. förfest hos fia och sedan utgång! hoppas på en lyckad kväll!


18 augusti och bara 10 dagar kvar!

hej måndag.
idag har jag jobbat. tog lilla kurt till jobbet idag. wuhu. kurt fick han heta. det var tessan som kom på det.
efter jobbet så drog tessan och jag till stan, jag handlade lite, tessan var mest nervös över att hon skulle skaffa ett mobilt bredband. hehe.
jag köpte iaf, två kjolar, ett linne, nytt rouge, ny rougeborste läppstift, parfym. sen tror jag ju inte att det var ngåot mer. men allt det tillsammans gick på ca 700 spänn. så det var inte så farligt. elle rhur? måste dock in till stan igen i veckan och köpa ett bälte som kostar 400 tror jag...
sen efter en liten stund till stan så åkte vi vidare till linköping, jag skulle nämligen byta framdäck på bilen. och pappa kände någon där som kuned fixa fram ett par bra. väl framme på däckverkstaden så fixade dom ett par asbra däck. dom kollade till mina vinterdäck också när dom ändå låg i bagaget. ett v däck var nämligen mycket slitnare än dom andra så han tog ett och skulle fixa ett nytt.
när odm var klara så gav jag dom den finaste vinkningen ifrån bilen när vi hade kört ut. jag rtodde ju såklart inte dom skulle se eftersom jag hade börjat åka och det var precis innan väggen kom så man itne skulle se dom... men så ser en av dom! GAH, ajg vinkade ju som en efterbliven! jätteöverdrivet! haha. jaja, tessan hade kul åt det och vi garvade ett bra tag åt det. :)
efter det vart det iaf stan igen.
sen åkte jag hem, packade mina grejer och drog till mamma.
har varit ute och sprungit med den ena feta hunden, alice. hon behöver röra på sig lika mycket som jag behöver det..
sprang en rätt bra bit innan jag vände. hela vägen hem så fick jag släpa henne, förstår ni vilken kondis hon måste ha? haha!
nu ska jag sova. eller först blåsa och platta håret.

gonatt

JAG HAR KÖPT BIL!!!

WUHUUUUUU!
nu har jag en bil! känns jävligt skönt!
blev den som är på bilden i inlägget under (:
måste dock fixa nya framdäck. men pappi fixar billigt åt mig. sen finns det bara band/radio. som inte ens funkar. för det var ngåon säkring? kanske, som hdae gått. trodde hon som sålde den. men hon var lika dålig som mig på bilar så vi bara skrattade åt allt när pappa satt och frågade och kollade. haha! stackars pappa..
prutade 2000 spänn också, inte dåligt farsan! :D



ska jag?


bil!

nu har jag ringt på sjukt många bilar från alla möjliga ställen i östergötland.
ska kanske åka och kolla på 2 stycken idag iaf.
har lite roligt åt att jag har sagt till typ alla som inte var sålda att jag ville komma och kolla idag och att jag ringer innan. haha! snacka om att ge falska förväntningar till alla. wuhu. roligtroligt.
den ena vet jag är en audi, röd :) döfin! fast vet inte om det finns någon stereo i. men det kan man ju kanske hitta någon gammal här hemma bland alla våra grejer i garaget. eller så får man väl köpa en ny :)

hoppas det blir ngåot!


denna ska vi kolla på först!



jag saknar dig... men vågar inte säga det till dig.., vem vet hru du skulle reagera? åh

svullkväll

yes, ytterligare en svullokväll. fast denna gång med tires. vi ska äta chips och se på film! wööwööwööööööö

jag är hungirg! jag vill ha mat nu!!!!!

lördag

det verkar som att ingen nappar på att gå på stan idag.. eller ingen svarar iaf. jävla brudar, vafan liksom? elle rjo, kregert har ju svarat men inte resten av alla mina kompisar. jag har ju så många...

var hemma hos ida och jonas igår. vi käkade chips, fixade mitt löshår, dansade på en dansmatta och fyfan va rolgit det var! men sjuuuuukt jävla jobbigt. kände lite i benen igår när man hoppade upp och ner och försökte få fötterna i takt till musiken och på pilarna, känner ännu mer i benen idag HAHA. svårt var det. men roligt as hell.

nä. snart åker jag själv. fast, nej, det skulle aldirg hända...
känns sonm att det är värst för tessna, för henne har jag skickat två sms till och rignt en gång, för om hon sover (vet inteom hon jobbar) så måsteh on störas lite av det. MOHAHAHAH


nu ska jag sura lite.. hejdå

lugn fredag

sitter hemma hos ida och töntar mig nu.
vi harprecis varit på station härborta och köpt chips och dip. MMMMMMM
satte om löshåret idag också. nu sitter det så bra så!

jobbat idag,. såg fia cykla till jobbet idag också, haha!

nä nu ska jag kolla vidare!

nytt

jag kände att jag behövde lite nytt här. blev inte så bra, men måste ta lite bättre bilder och sånt dära först. sen blire väl kasnke lite mer "seriöst" :)

torsdag

-gå upp kl 05 [x]
-ta 0555 bussen till stan [x]
-hämta bilen på iss [x]
-se kregert cykla till jobbet [x]
-jobba [x]
-käka på donkan [x]
-lämna bilen på iss [x]
-åka buss hem [x]
-sova på bussen hem [x]
-sova [ ]
-se på film [ ]
-sova [ ]
-sova [ ]
-se på film [ ]
-sova [ ]

tack för att det äntligen är fredag i morgon!


the dark knight

åh. joker är så snygg! med sminket också! synd att han inte finns längre på riktigt..
kom precis hem från staden. tessan och jag åkte in och såg nya batmanfilmen, the dark knight. asbra! lite för lång bara, tyckte jag. men det var nog mest för att jag är van att gå och lägga mig supertidigt om dagarna och bion slutade lite sent.. 2037. haha. men ändå! ja ni förstår säkert.


i morgon, i morgon! hoppashoppas!


bara jag som vill veta hur killar tänker? vad som händer innuti deras trånga huvuden..?


hm

jag är så himla sugen på att tatuera mig igen..
har några ideer faktiskt. fast jag har inga pengar så måste ändå vänta lite. bajs.

























.

!

jobbat idag, som vanligt.
men segt att jag slutade 11, och nästa buss hem gick 1227. hm ja!
pappa ringde förut! och jag blev så glad. så idag eller imorgon gäller det! eller kanske iaf! hoppas hoppas!


2 veckor? :( det är jättelång tid...

tisdag.. och jag har fått jobb-bil

så det så! jobb-bil. den är nog rätt fin ändå. ska ta kort på den någon dag så ska ni få se!
men pallit att gå upp vid 05 varje dag, nej.

jobbade till typ lite efter 2 idag. sen åkte jag hem till kregert med bilen. åt lite. sminkade mig lite. sen åkte vi, jag först och kregert efter mig, och lämnade bilen på iss. och på vägen dit så gjorde jag en rolig grej. jag åkte jättelångt för långt fram förbi rödljuset och stannade. jag var helt väck i huvudet. jag misasde rödljuset och trodde väl att röda gubben för övergångsstället var min. men sen vaknade jag till och såg att det var en gubbe? haha. jag ser att kregert stannat långt bakom mig. jag börjar asgarva. lägge ri backen och börjar backa lite. sen ser jag kregert visa att det var grönt så jag kunde köra framåt. men haha, nästa gång måste jag vara lite med där känner jag! när vi kommit fram till iss så lämnade jag bilen. vi drog sedan direkt till media markt. woho.
3 skivor och en musik-dvd blev det. hittade sjukt mycket mer. men jag måstel ära mig att hålla i pengarna..
efter det drog vi vidare till maxi, rusta och willys.
jag hittade 3 filmer till. eller en och sen en med dubbelt i. jag hittade Elf i en dubbel, som kostade 59, och på mediamarkt kostade bara filmen elf 169. haha, snacka om kapet då!

sen åkte jag hem.

jag ska förresten aldrig mer jobba i mina höga vans. jag kan säga det att mina fötter och ben inte mår som dom ska just nu. ska aldrig mer ha dom när jag jobbar mer än 6 timmar i alla fall.

nu ska jag blåsa och platta håret. och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på elf. har ju hört från ekis att den är bra. och det tror jag säkert också, will ferrel är typ min favoritskådespelare. alltid så jävla rolig!

baj

måndag, tråkiga måndag

idag har jag rensat och städat ur HELA min garderob. för igår när jag kom hem från staden så låg alla mina kläder på golvet. mamma?, hade du något med det att göra?....
det var väl i alla fall ett tecken på att jag sulle göra något åt alla kläder som låg huller om buller.

förresten, ingen kom och hämtade mig från kyrkan igår. så jag gick i storm och ösregn hem till mig. det var inte ngåon höjdare kan jag säga..

så nu är jag precis klar med det. så nu strax ska jag ta min cykel och bege mig hem till far min. där har jag inte varit på år och dar känns det som. nästan 3 veckor i alla fall skulle jag tro.

i morgon ska jag åka jobb-bil till jobbet! wuhuuu. fast, egentligen så vill jag ju inte det.
det är så jobbigt bara, för att jag måste först i så fall ta bussen in till stan, sen hämta bilen på ISS huvudkontor, sen åka till jobbet... jag får liksom inte ta hem bilen till mig, but life's a bitch sometimes..
håller ju på att kolla bil också,
elin hittade en bil som lät asbra. eller  båda lät asbra. ska försöka få pappi att kolla lite mer på dom och kasnke ringa. jag vill ju ha en bil nu så ajg slipper det här med buss hit och dit. palla ta bussen till och från bilen till jobbet varje dag. att behöva gå upp en timme tidigare också dessutom... gah!

menade j det han sa? om han inte var för full. då tror jag att ... ja! :D fniss
saknar dig redan..


helgen

i lördags så blev det en spontanutgång med mina babes!
träffade min sötnos ute också! :D wuhuuuuu :*





undrar om han menar allvar?

party ivkälll!!!!!








woho, äntligen lördag!

men vad händer idag då? INGEN JÄVLA ANING



...
jo nu vet jag, jag ska hem till fia ikväll.


igår var jag hemma hos saris. ekisberget. isberget ekis. haha, remember?
vi busade. så idag ser jag annorlunda ut. hi


sen ska jag visa alla vilken ringsingnal jag har just nu (:


jag har inte gett upp!

har tränat alla 3 gånger nu denna vecka, bra gjort av mig för att inte ha tränat något på ca 2 månader? :p
redan i onsdags när jag vaknade hade jag en sån sjuk träningsverk. men jag tränade i onsdagskväll också. idag var det träning igen, kände på jobbet att det bara var jobbigt och gjorde ont att gå. min högra vrist har jag ännu mer ont i. men jag stannade inte hemma från träningen för det. bara att sätta sig i bilen och köra dit idag igen. kom hem för ett tag sen nu, har hunnit käka och duscha bara. idag var det riktigt jobbigt att träna, jag kände att det knappt gick att lyfta benen och springa för jag hade så ont. men jag gav ibnte upp! jag kämpade så mycket jag kunde genom hela träningen. så nu är jag helt slut. undrar om jag ens orkar platta håret?

nehe, nehe

har inget att skriva om egentligen. inget sådär som är roligt att veta.
men igår tränade jag i alla fall fotboll för första gången sen vi hade uppehåll. jag har knappt rört på mig sen dess, det är väl cirka 2 månader sen tror jag? sjukt. inte konstigt att jag mått dåligt när jag tittat på mig själv i spegelen..
så idag har jag träningsverk, lite i magen och i benen. i magen känns det när jag nyser, och nyser gör jag ca 70 gånger i minuten, det är rätt jobbigt. fast det är skönt att man känner av att man gjort någon nytta.

idag har det också svidit i mitt öga hela dagen, jag fattar inte, de tär ju inget i ögat för jag har ju sköljt det massor gånger? ändå så rinner och svider det.

kattjäveln vi har skaffat är helt galen. den rivs, bits, klättrar på ALLT. springer omkring överallt där den inte får vara också.följer efter mig vart jag än går också, men det är lite roligt faktiskt :)

om en timme ska jag iväg på träning igen antar jag. måste väl börja komma igång igen, fastän jag tycker att det är dökul så är det inte lika kul att lira med vårat lag.. vissa trycker ju ner andra med deras negativa snack hela tiden. så man blir så sjukt jävla sur på att dom håller på hela tiden. bara för att du/ni har en dålig dag, jämt?, så behöver ni ju inte visa det kanske och förstöra för oss andra.. hallååååååå, lägg ner!

jobbkillen som alltid får mig att le som jag vet inte vad mötte jag när jag var på väg ner till min bil. han kom med sin konstiga fula lilla postenbil. den måste gå i max 30 alltså? åååh den är så ful! HAHA, fasen vad jag garvade åt honom, han skrattade tillbaks till mig. som tur var.
det är rätt kul att man kan hälsa och skratta åt folk man inte ens känner tycker jag.
men just i detta fall med denna kille så känns det som att jag måste säga nåt snart!

sen så måste jag säga att jag inte orkar vänta tills Backyard babies släpper sin nya skiva!









jag saknar dig baby!

2 av 50?

det blev visst bara två bilder på oss sen i fredagas när vi gjorde palace!
fotografen gillade oss....nej han gillade nog kregert, haha!


puss!


fetaost

japp,  måndag idag, och jag har städat skiten ur mig själv. både på jobbet och här hemma.
iofs är jag inte klar med städnignen i mitt rum här hemma men, alla kläder ligger kvar på golvet. har bara städat min bokhylla där allt låg huller om buller. + mitt databord där det låg skräp överallt och sånt man inte behöver ha kvar längre. bara i dom två sakerna så blev det några fulla plastpåsar med skräp. haha!, varför är jag inte lite smart och slänger allt direkt som är skärp? jaja, lite dum är man ibland.

tack för den här sommaren? just nu öser det ner regn, och jag var nyss ute och sprang till postlådan + till vårat land för att hämta sallad till salladen jag gjort nu till maten.
jag hade i massor fetaost :] hehehehhehh. finns nog inget godare!
nu var maten klar så jag ska röra på arslet!


later

det är söndag, och jag är död

yep, så är det. är så sjukt trött hela tiden.
igår låg jag och sov typ hela dagen efter jag kom hem från kregert.
så idag ska jag inte göra ett piss, iofs är jag hund&kattvakt hela dagen med bror men det är inte så farligt jobbigt.

i morgon är det back to work igen.
jag har fått veta lite mer om hur länge det blir nu. eller först ska jag jobba till sista augusti (WOHO), sen när berit, min chef, kommer tillbaks från semestern så får jag väl se vad hon tycker och säger om mig och om jag får stanna kvar :)
vore ju inte helt fel med tanke på att jag vill flytta nu! så pleeeeease..


suprise? varför hör du av dig nu för?

utgång.

utgång igår. det var riktigt roligt. och jag hittade 100 spänn! hahahaha






tack för en rolig kväll iaf tjejor! ni är guld värda

RSS 2.0